Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalio, spróbuj może jednak skontaktować się z potencjalnym domkiemi przełożyć wizytę na 16. To przeciez sytuacja nie od ciebie zależna.
Kwitnięcie 2h pod schroniskiem to raczej kiepski pomysł.
Szlag człowieka trafia na taką politykę schronu :angryy:.

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewatonieja czy chodzi o nowe godziny otwarcia schroniska?

"
Nowe godziny otwarcia schroniska!!!
[B]Od 1.6.2007 roku obowiązują nowe godziny otwarcia schroniska.[/B]
W [B]poniedziałki i piątki[/B] schronisko jest [B]NIECZYNNE[/B].

Adopcje odbywają się od wtorku do czwartku w godzinach:
[B]11.00-13.00[/B]
oraz
[B]16.00-18.00[/B].

W soboty i niedziele godziny otwarcia pozostają bez zmian, tj. 10.00-14.00"

No cóż komentarze mówią same za siebie.

Nie pozostaje ci nic innego jak przełożyć spotkanie z ta panią na inna godzinę. Pytanie tylko czy jej to będzie na rękę.

Posted

Ja właśnie nie wiem, czy któraś z tych Pań ma na imię Ewa???
Koresponduję z jakąś Panią, która chciała adoptować Mozarta i napisała mi dziś, że prawie już się zdecydowała na jakąś kaukazkę. Może to właśnie o Stellę chodzi??? :roll:

Posted

jedna Pani to Jola(Łódź) a druga Lidia - Wieliczka:))))
niestety Stella nie poszła dzisiaj do domu,Państwo wzieli sunie wilkowata nr 522 ,która juz raz zostałą adoptowana i oddana ,uprzedziłam Panią Jole o zmianach godzin "adopcyjnych" i razem z mężem przyjechała do schroniska wczesniej niż ja :/ wybrali tamta suke,Stella nawet nie wyszła z budy, dopiero po godzinie udało mi sie ja wywabić na 1 minute ,zaraz uciekła z powrotem :/
w tej chwili trzeba,by osoba z wieliczki lub Krakowa podjechała do Pani z Wieliczki i przeprowadziłą rozmowę przedadopcyjną , ta Pani już nie może sie doczekać,jesli wszystko pojdzie dobrze,to zostaje tylko transport :) czyli pikuś ;) musimy ratowac stellę, ona podobno jak trafiła do schroniska był łysa ,cała bez włosów, leczyli ją 2 miesiące i się udało,teraz wygląda jak mix kaukaza,postaram sie załadowac na wrzute film z akcją, jak wszystkie psy z boksu stelli się na nią rzucają :/

Posted

W takim razie jeszcze raz apel do Krakowa i okolic o przeprowadzenie rozmowy adopcyjnej w Wieliczce. Nie ma co czekać bo się to wreszcie źle skończy.

No chyba że jeszcze Hakita czegoś się dokładniej dowie.
[quote name='Hakita']Ja właśnie nie wiem, czy któraś z tych Pań ma na imię Ewa???
Koresponduję z jakąś Panią, która chciała adoptować Mozarta i napisała mi dziś, że prawie już się zdecydowała na jakąś kaukazkę. Może to właśnie o Stellę chodzi??? :roll:[/quote]

Posted

o wiec tak :)
ja jestem z krakowa
w wieliczce mamy hotel dla psow i patie.
sprobuje sie dogadac z kims kto ma samochod i podskoczyc w sobote do tego domu :)
chyba ze to neidaleko patii, i ona by miala ochote, ale ona bardzo duzo pracuje, wiec nie wiem czy znajdzie czas. w kazdym razie mysle ze jutro powinnam dać rade podskoczyc...