AnkaG Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 No jakie superowe wieści :) Wreszcie niunia ma swój kochany domeczek i taka grzeczniutka :) Quote
Poker Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Świetne wieści.Od razu lżej na duszy. Tak trzymać maleńka.marako, dobra robota :p Quote
ania0112 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Super wieści:multi: Z tych wszystkich to najbardziej mi sie podoba, że śpi z Państwem w jednym pokoju i,że się dopomina o głaski - fajnie bo znaczy , ze już złapała kontakt z nimi! rewelacja! Quote
danyww Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Cieszą bardzo takie wiadomości :lol: Coś mi się wydaje, że wkrótce w łóżeczku spać będzie :p Quote
marako Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Jak ja to lubię! Dziś był telefonik od Pańci Jogusi. Fot jeszcze nie ma, ale będą. A Joga coraz śmielsza. Ogonek nosi w górze, Panią rano wylizuje i piszczy z radości, a na wsi okazywała im ogromną radość i wdzięczność, że ją wypuścili na łączce, żeby pohasała "na wolności". Nie odstępowała ich, ale tarzała się, galopowała tam i z powrotem, skakała i okazywała mega radość - myślę, że przypomniała sobie wiejskie klimaty, kiedy tak samo radośnie biegała z dużymi po łące. O spaniu w łóżku jeszcze nic nie usłyszałam, ale opisy Jogusi i komentarze, jak bardzo ją wszyscy kochają i jaka jest cudowna były nasycone czułością i miłością. Myślę, że już otworzyła się na ludzi bardziej niż u nas, bo jednak startowała już z innego pułapu i jest jedynaczką, a to ma też swoje zalety przy wycofanym psiurku. Pani zaznaczyła, że Joga ma jeszcze czasem momenty, kiedy się zamyka, wystraszy, bez powodu. Ma opory przeciw leżeniu na kolanach (wzięta na kolana i głaskana leży, nawet się rozluźnia, ale jak może, to zeskakuje i pędzi na legowisko, a sama się nie pcha na kolanka). Ale i na to przyjdzie czas. A postęp jest ogromny w wyrażaniu przez nią pozytywnych emocji i samej postawie ciała, o wiele większej śmiałości do wszystkiego. Quote
ania0112 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 :multi::laola::laola::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: Quote
Poker Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Fantastyczne wiadomości. :multi:Oby więcej takich. Quote
kora78 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 dajcie znaka, kiedy na wizyte pojechac. przyznam, ze mam dtowicza i po pracy pedze do niego, wiec wekendami by mi wizyta pasowala. Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 A tytuł watku trzeba zmienić;) bo własnie zwariowałam;) Quote
marako Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ale nie ja zakładałam, więc trzeba do autora wątku (malawaszka?) Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='marako']Ale nie ja zakładałam, więc trzeba do autora wątku (malawaszka?)[/QUOTE] a ja tak w przestrzen rzuciłam:) i jak widac zadziałało :errrr: Quote
marako Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Przestrzeń działa z prędkością światła. A propos światła, to wczoraj były u nas świetliki, mimo ochłodzenia. Nawet wyciągnęłam tz-ta z łóżka na spacer, który nam się przedłużył, bo Grace zapragnęła powłóczyć się po lesie i nam zniknęła na prawie godzinę, menda. (ostatnio nawet nie chce jej się wyjść za zakręt, siada i czeka aż wrócimy a tu noc ją wciągnęła, albo świetliki...) Quote
malawaszka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 o ranyyy zazdroszczę świetlików - tu u nas nie ma :placz: jedyne świetliki jakie widziałam to jak miałam jakieś 13-15 lat na wsi gdzie kiedyś jeździłam z rodzicami - są magiczne! Quote
marako Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Mieszkamy tu 6 lat, a już trzeci raz były (w tym roku nie tak wiele, ale był taki rok, że wyglądało, jakby po lesie chodziły jakieś duszki z latarenkami). W dodatku wczoraj 24 czerwca - noc świętojańska zdaje się. A w poprzednim "życiu" widziałam je tylko w dzieciństwie, czyli z pół wieku temu. Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 O ja Cie ja Cie, nigdy nie widziałam :( Godzine jej nie było? Menda masz racje! Quote
Recommended Posts