Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś a raczej wczoraj też chłopak był na spacerku. :loveu: Nawet próbowałam mu jakieś fotki porobić ale nie wiem jeszcze czy coś z tego wyszło bo on nie mógł ustać w miejscu. :lol: Planuje mu zrobić nowe plakaty tylko właśnie z tymi zdjęciami kiepsko.

Posted

Super wiadomość!!!!!!! Tak długo wybierałem się do wybiegu Piwka i w końcu przed Świętami się wybrałem, nie wiedziałem że to będzie ostatni raz przed adopcją. Bardzo się cięszymy że znalazł Swój Prawdziwy Dom.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

własnie skonczylam rozmowe z pania Elą u której jest Piwek.
Niestety dopada go starość, zaczyna podsikiwać i nie słyszy :( przez to chodzi tylko i wylacznie na smyczy. Nie przeszkadza mu to jednak w obrabowaniach śmietników ;)
i ma na imię Maniek
Jak Pani Ela przyśle zdjęcia to je wstawie. Jest zadowolona z psiaka i nie zamieniłaby go na żadnego innego :)

• 2 weeks later...
Posted

Piwko dużo pije i przez to dużo sika. w domu. byly robione badania, nic nie wykazały. W końcu wiadomo po kolejnych próbach badan, że ma mocznice. ostatnio jak bylam w kontakcie z p. Elą lekarze konsultowali się co do leczenia.