MaxSta Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Piwko jest moim ulubieńcem, ach mieć tak domek z ogrodem. Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Marzenia rzadko się spełniają, ale czasami tak :) Quote
siekowa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Gosiapk wysłałam na Twoją pocztę plakat Piwka.Szkoda,że nie ma ładniejszego zdjęcia.Ten domek z ogródkiem musi się znaleźć.MaxSta jeśli jest Twoim ulubieńcem to czemu go nie masz w podpisie? :razz: Zaborek już jest adoptowany,więc możesz go usunąć a oprócz Księcia niestety wiele innych psiurków nie zdążyło znaleźć domków dlatego jest wspólny wątek dla nich.:( Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 asik89 napisał(a):No wcześniej chciałaś :) Dzięki :) :cool1: Quote
MaxSta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 asik89 napisał(a):Gosiapk wysłałam na Twoją pocztę plakat Piwka.Szkoda,że nie ma ładniejszego zdjęcia.Ten domek z ogródkiem musi się znaleźć.MaxSta jeśli jest Twoim ulubieńcem to czemu go nie masz w podpisie? :razz: Zaborek już jest adoptowany,więc możesz go usunąć a oprócz Księcia niestety wiele innych psiurków nie zdążyło znaleźć domków dlatego jest wspólny wątek dla nich.:( A właśnie że mam Piwka :eviltong: . Dzięki zamieniłem Zaborka na Piwka. Co do Piesków za TM to niestety tylko Książe się zmieścił poprostu zbyt duża ilość znaków. Jak podasz do link zbiorowy do Piesków za TM to go podczepię. Quote
siekowa Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Wszystkie linki są w głównym wątku w pierwszym poście :) psiaki za TM [SIZE=2] No teraz już masz Piwka w podpisie. :lol: Ta liczba znaków tez mnie wkurza. Quote
Gosiapk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Piwko napiłby sie piwka w swoim domku Quote
pumcia02 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 nie wiem co napisac... :( czemu on domku nie ma? :( Quote
siekowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Mariola koniecznie zróbcie Piwkowi ładne zdjęcia!!!To straszne,że przez te 3lata w azylu tak cudowny pies nie znalazł domu :placz: Nie zrozumiem ludzi. Quote
siekowa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 No Mariola mi coś pisała o tej sesji i miałam nadzieję,że i Piwek się załapał.Super. :multi: Quote
siekowa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Ludzie nie znacie się na Piwie. :mad: Quote
Recommended Posts