siekowa Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Mogę Was zapewnić,że lepszego Piwka nie znajdziecie!To jest taki wspaniały pies.Nie pozwólmy żeby nie zdążył znaleźć kochającego domku tak jak Książe,Boluś,Piesiaczek i bardzo wiele innych psich staruszków.Odys jest w bardzo dobrej formie ale lata w schronisku mijają bardzo szybko a tego domu nadal nie widać. Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czy Piwko ma plakat? Ja bym porozwieszała na słupach w mojej okolicy. Quote
siekowa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 ojej miałam kiedyś plakaty muszę zobaczyć a chodzi Ci o takie już wydrukowane czy nie? Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Może być plakat do wydrukowania na czarno-białej drukarce Quote
Gosiapk Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Piwko pomoże Ci pić piwko w towarzystwie (bo picie do lustra to już alkoholizm ;) ) Quote
pumcia02 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 jak przychodzą ludzie do adopcji to Piwko już nawet nie podchodzi do siatki się zaprezentować... chłopak już chyba zwątpił. za to był na spacerku w sobote Quote
Gosiapk Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Dziękuję Mariolka, że go wzięłaś na spacer. Czy był wesoły na spacerku? Quote
pumcia02 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ależ nie ma sprawy :P z tym ze to nie ze mną był na spacerku :D spacer to spacer, chwila kontaktu z człowiekiem. kazdy pies jest wtedy szczęśliwy :) Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Szkoda, że spacerki tak rzadko mogą się odbywać dl aPiwka Quote
pumcia02 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 moze dzis sie wezme za ogloszenia lo jeju jak mi ciezko sie zabierac za takie rzeczy... zastanawiam sie których kilka psów dac do ogloszen... moze dzis staruszki powstawiac... Quote
Gosiapk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mariolka trzymam za ciebie kciuki, aby udało Ci się dzisiaj zebrać :) Quote
siekowa Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Daję brzydkie zdjęcia Piwka bo robiłam je przed samym wyjściem. __________________ Quote
pumcia02 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nie udało mi sie zebrac w sobie :( tylko narzekam i narzekam, bo za duzo psich nieszczesc (i kocich) mnie otacza... Quote
Gosiapk Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jakie brzydkie zdjęcia Piwka?! :mad: Takiemu pieskowi nawet jakbyś się starała to nie zrobisz brzydkich zdjęć! :p Quote
siekowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gosiapk napisał(a):jakie brzydkie zdjęcia Piwka?! :mad: Takiemu pieskowi nawet jakbyś się starała to nie zrobisz brzydkich zdjęć! :p hihi masz rację :lol: Quote
Gosiapk Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 mariolka napisał(a):nie udało mi sie zebrac w sobie :( tylko narzekam i narzekam, bo za duzo psich nieszczesc (i kocich) mnie otacza... To prawda, że jest ich bardzo dużo, a Ty nie możesz pomóc wszystkim i nie zmienisz świata. Ale jeśli zrobisz cokolwiek, to możesz zmienić świat dla jednego psa, a to CAŁY ŚWIAT dla tego psa. Quote
Recommended Posts