Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jetrel napisał(a):
A może ja się wybiorę:>?
Tylko strach sie bać bo nikt mnie nie zna:D

no zapraszamy :D jeszcze nie mordujemy i pożeramy nowych uczestników zlotu, więc w sumie chyba nie jest najgorzej :evil_lol:

dog193 napisał(a):
Nowi przechodzą chrzest :diabloti:
I powinnaś się bać, że poznasz, a nie, że nie znasz :evil_lol:

dokładnie :evil_lol:

dog193 napisał(a):
Anka, masz jechać i nie będę z tobą dyskutować na ten temat ;) Nocny spacer ma być. I nie obchodzi mi to, jak to załatwisz :diabloti:

Jetrel, argument z dziwnym psem jest co najmniej nie na miejscu :diabloti: Przekonasz się, jak poznasz resztę psów :evil_lol:

MAMA musi po prostu zacząć się uczyć polskiego języka to przyjedzie :roll: :diabloti:

Angi napisał(a):
Ja ich nie znam :evil_lol:

tak samo będziesz twierdzić jak już nas poznasz, więc git :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):

Angi napisał(a):
Ja ich nie znam :evil_lol:

tak samo będziesz twierdzić jak już nas poznasz, więc git :diabloti:

hahahahahhaha umarlam :D

Posted

Plisss o jeden dzień chociaz przedłużcie, bo ja mogę przyjechać późnym popołudniem w sobotę 24, zostać na niedzielę, w poniedziałek muszę byc we Wrocku i znów wieczorem wrócić. Będę raptem trzy dni :(

- i niestety nie da się tego zmienić niektórzy są po prostu tak starzy, że muszą pracować....

Posted

No niestety jedyna szansa żebym przyjechała wcześniej, to jakby się Paryż spalił, albo nie wiem, zatonął... szefostwo wyjeżdża na jakiś festiwal i muszę biznesu pilnować;)

Posted

Angi napisał(a):
A nie można go wcześniej zacząć albo zmienic cały termin :evil_lol: ?

wcześniej odpada bo nie ma terminów, a zmienić całkiem terminu też nie moge bo praca nie pozwala inaczej mi wolnego kołować :evil_lol:

dog193 napisał(a):
Myślę, że do 30 sierpnia można się szarpnąć, ale to już wola Pani Organizator :diabloti:

to nie moja wola, tylko wola ludu, więc jak chcecie, to można zostać dzień dłużej, bo babka sama mówiła, że jak przyjedziemy to możemy po prostu dopłacić i zostać :loveu: