Talia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='zootechniczka']Przepraszam że przerywam kłótnie o jagody i borówki ;). Chciałam się zapisać wstępnie na zlot + mój nieznośny mały kundel Kostek ;).[/QUOTE] Zapewne miało być "Kostek + nieznośna właścicielka" Quote
polciuaa Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Talia']Zapewne miało być "Kostek + nieznośna właścicielka"[/QUOTE] dokładnie o tym samym myślałam, może jeszcze "zbyt pijana właścicielka" ? ;) Quote
Culineo Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 leco hejty, leco :) moje dziołszki <3 Kostek był chyba najnormajniejszym psem, ale widać, że przeciwieństwa się przyciągają :) Quote
polciuaa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Karilka']Zbyt pijana? Ale Brita je?[/QUOTE] dobra, Brita nie je więc może jeszcze nie jest tak źle, zapomnialam jak to się działo w Suli :evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Hahaha mówicie o dog? (nie 193 xd) :evil_lol: aż tak to chyba nikt na naszym dziecięcym zlociku się nie załatwił :diabloti: Quote
dog193 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 To była Dog, a nie dog, proszę nie mylić :diabloti: No nie wiem... rok temu było całkiem podobnie, choć jeszcze nie tak hardcorowo na ostatniej nocce :evil_lol: I nie mam na myśli Zootechniczki :diabloti: Quote
dog193 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 A Kostek raz mi zaatakował Jupiczka nad jeziorem :( Dlaczego pieski nie lubią małego biednego Jupiczka, a on przecież tylko się chce pobawić :( :diabloti: Quote
Karilka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ehh.. a u mnie znowu same grzeczne psy... Nuuudaaaa. Quote
Talia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Karilka']Ehh.. a u mnie znowu same grzeczne psy... Nuuudaaaa.[/QUOTE] Karilka zajmij się Żubrem, to najgorszy pies na zlocie. Quote
dog193 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Zgadzam się z Taliunią! Agresywny jest nie tylko do psów, ale i do ludzi. Quote
Culineo Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 proszę nie detronizować mojego , na miejsce Żubra... to godzi w jego ego :) Quote
Karilka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 czemu ja sie mam kimś zajmować? Dejta spokój. Mam 5 "moich" więc ..zamieniam sie w ulv hahahahah.... Quote
polciuaa Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Karilka napisał(a):czemu ja sie mam kimś zajmować? Dejta spokój. Mam 5 "moich" więc ..zamieniam sie w ulv hahahahah.... tak się chyba z wiekiem dzieje :evil_lol: Quote
Karilka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dogomanka_ napisał(a):tak się chyba z wiekiem dzieje :evil_lol: :obrazic: Za to mam PSY. Nie jakieś Lalki (#$@$%^&!) czy Pikselki ($%^&!) Quote
Karilka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A tego to ja nie znam... Z Piksel spałam (!), natomiast Lalka lizała łapy większosć czasu. Nienawidze jak pies memla! Będzie wesoło:multi: Quote
Jetrel Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 A może ja się wybiorę:>? Tylko strach sie bać bo nikt mnie nie zna:D Quote
dog193 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jetrel napisał(a):A może ja się wybiorę:>? Tylko strach sie bać bo nikt mnie nie zna:D Nowi przechodzą chrzest :diabloti: I powinnaś się bać, że poznasz, a nie, że nie znasz :evil_lol: Quote
anka11 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Anka, jak nie pojedziesz, to masz wprdl :-D nieeee prosze ja sie Ciebie boje :(( nie no postaram sie z calych sil, ale poki co powiadamiam, ze moze tak byc, bo jak sytuacja bedzie wygladala tak jak teraz to ciezko :P A może ja się wybiorę:>? Tylko strach sie bać bo nikt mnie nie zna:-D no to bedzie okazja do poznania :D Quote
Jetrel Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wy tam wszyscy jak łyse konie, a ja? Obce to, to, z dziwnym psem to to, nie znajome to, to. Ko to tam będzie chciał:D? Quote
dog193 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Anka, masz jechać i nie będę z tobą dyskutować na ten temat ;) Nocny spacer ma być. I nie obchodzi mi to, jak to załatwisz :diabloti: Jetrel, argument z dziwnym psem jest co najmniej nie na miejscu :diabloti: Przekonasz się, jak poznasz resztę psów :evil_lol: Quote
Recommended Posts