angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Po za tym Ewcia spokojnie rok temu Żuber był zabezpieczony przebywając w naszym domku więc teraz też damy rade:evil_lol:[/COLOR] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-kEEKMqcCJ3M/UCqeitLzmoI/AAAAAAAAC-o/KzrM07tmeZo/s640/_8105654.JPG[/IMG][/QUOTE] hahahahahahahahhahahahahahahha! [B]Proszę mnie już pogrubić + dopisać Miśkę - głupiego prawie westa :grins: [/B] Mam zrytą banie, także chyba się z wami dogadam :evil_lol: Tylko nie róbcie mi zdjęć :D Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 + jeżeli mamy ze sobą spędzić 10 dni, to zapraszam na fejsa :grins: [URL]https://www.facebook.com/#!/edkowa[/URL] :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 zdjęcia ma każdy i tylko kompromitujące, innych nie wrzucamy nawet na watek :D serio Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 nie mogę się już doczekać :evil_lol: Fajnie, że mam tak blisko. :grins: Quote
dog193 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Taa... Talia coś może powiedzieć o kompromitujących zdjęciach :diabloti: Co nie, moja Taliuniu? :loveu: Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Polaaaaaaaaaaaaaaaa ! zapomniałaś chyba o jednym punkcie :D miał być ogranicznik wiekowy hiohio :lol: :> Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Culineo']Polaaaaaaaaaaaaaaaa ! zapomniałaś chyba o jednym punkcie :D miał być ogranicznik wiekowy hiohio :lol: :>[/QUOTE] ej no, ja chcę jechać :evil_lol: Jo żem jest młoda doopa! :P Quote
anka11 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 jak to? chyba miala byc tylko wzmianka o alkoholu Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 czy ty uważasz , że my wszystkie jesteśmy stare ? :D poprostu w tamtym roku się nacięłyśmy nie ? xD ([B]co to jest 20 osób, 2xwięcej psów, cisza w domku i pogaszone światła ? XD :lol: )[/B] Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ja chyba będę tą najmłodszą :loveu: Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Angi']ja chyba będę tą najmłodszą :loveu:[/QUOTE] który rocznik ? :) ja dwa lata temu też byłam tą najmłodszą :lol: Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 nie wiem czy tak publicznie wypada :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Angi']nie wiem czy tak publicznie wypada :evil_lol:[/QUOTE] a co ma nie wypadać .. prosze cię :) Quote
dog193 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Culineo, gówniarzu :diabloti: Przyznaj się, ile masz lat :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 no właśnie :evil_lol: Ja pewnie jestem jeszcze młoda, o te dwa lata :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ja... ja mam 17, ale w tamtym roku już nie byłam najmłodsza ! :) :loveu: pamiętacie kto był ^^? Quote
dog193 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Culineo']ja... ja mam 17, ale w tamtym roku już nie byłam najmłodsza ! :) :loveu: pamiętacie kto był ^^?[/QUOTE] Owszem :D Nie wytrzymała z nami długo :evil_lol: Quote
anka11 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ale to nie jest kwestia wieku tylko przystosowania :P Quote
angineuuka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='dog193']Owszem :D Nie wytrzymała z nami długo :evil_lol:[/QUOTE] To chyba wy prędzej ze mną nie wytrzymacie :evil_lol: hahahha :D Quote
Karilka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 A ja pamiętam Zlot, gdzie była 12 letnia Asia z pięknym, czarnym, podpalanym seterem Gordon :loveu:. Quote
polciuaa Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]wiesz co Culineo chciała mnie po prostu zabić...pije kulturalnie se herbacie a tu jeb jak zaczęłam się krztusić, śmierć była blisko:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] dobrze, że nie umarłaś, byloby mi dość smutno :< :loveu: [quote name='Delvardian']Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary. Delvardian + prawd. bez psa - Żary[/QUOTE] już zapisuję :D [quote name='Angi']hahahahahahahahhahahahahahahha! [B]Proszę mnie już pogrubić + dopisać Miśkę - głupiego prawie westa :grins: [/B] Mam zrytą banie, także chyba się z wami dogadam :evil_lol: Tylko nie róbcie mi zdjęć :D[/QUOTE] okej! już pogrubiam! :D [quote name='Culineo']zdjęcia ma każdy i tylko kompromitujące, innych nie wrzucamy nawet na watek :D serio[/QUOTE] dokladnie, a żeby udowodnić to stwierdzenie dorzucam zalącznik: [IMG]http://i.imgur.com/sWmgWGD.jpg[/IMG] :evil_lol: [quote name='Culineo']Polaaaaaaaaaaaaaaaa ! zapomniałaś chyba o jednym punkcie :D miał być ogranicznik wiekowy hiohio :lol: :>[/QUOTE] ee tam, nic nie ograniczam, co będzie to będzie, gorzej jak w tamtym roku być chyba nie moze :> [quote name='Culineo'] ([B]co to jest 20 osób, 2xwięcej psów, cisza w domku i pogaszone światła ? XD :lol: )[/B][/QUOTE] absolutnie nic :loveu: :diabloti: [quote name='anka11']ale to nie jest kwestia wieku tylko przystosowania :P[/QUOTE] MAMA mądrze mówi, POLAĆ JEJ! :loveu: [quote name='Angi']To chyba wy prędzej ze mną nie wytrzymacie :evil_lol: hahahha :D[/QUOTE] ojj zdziwiłabyś się .:evil_lol: [quote name='Karilka']A ja pamiętam Zlot, gdzie była 12 letnia Asia z pięknym, czarnym, podpalanym seterem Gordon :loveu:.[/QUOTE] to samo pomyślałam, jak przeczytałam post Culineo :loveu: Quote
Bewarka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 To musiało być dawno, bo teraz będzie miała 17 :D Ja się jeszcze nie zapisuję, żeby nie robić dziadostwa z wypisywaniem później. ;) Quote
polciuaa Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Bewarka']To musiało być dawno, bo teraz będzie miała 17 :D Ja się jeszcze nie zapisuję, żeby nie robić dziadostwa z wypisywaniem później. ;)[/QUOTE] :< Nie wiem czy ktoś zauważył moją edycję w pierwszym poście więc napiszę też tu :D po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, ze faktycznie do konca marca to za szybko żeby się zdecydować na sto procent więc daje czas do [B]KOŃCA KWIETNIA[/B] :razz: Quote
Recommended Posts