Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Po za tym Ewcia spokojnie rok temu Żuber był zabezpieczony przebywając w naszym domku więc teraz też damy rade:evil_lol:[/COLOR]
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-kEEKMqcCJ3M/UCqeitLzmoI/AAAAAAAAC-o/KzrM07tmeZo/s640/_8105654.JPG[/IMG][/QUOTE]

hahahahahahahahhahahahahahahha! [B]Proszę mnie już pogrubić + dopisać Miśkę - głupiego prawie westa :grins: [/B]
Mam zrytą banie, także chyba się z wami dogadam :evil_lol: Tylko nie róbcie mi zdjęć :D

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Culineo']Polaaaaaaaaaaaaaaaa ! zapomniałaś chyba o jednym punkcie :D miał być ogranicznik wiekowy hiohio :lol: :>[/QUOTE]

ej no, ja chcę jechać :evil_lol: Jo żem jest młoda doopa! :P

Posted

czy ty uważasz , że my wszystkie jesteśmy stare ? :D poprostu w tamtym roku się nacięłyśmy nie ? xD

([B]co to jest 20 osób, 2xwięcej psów, cisza w domku i pogaszone światła ? XD :lol: )[/B]

Posted

[quote name='Culineo']ja... ja mam 17, ale w tamtym roku już nie byłam najmłodsza ! :) :loveu: pamiętacie kto był ^^?[/QUOTE]

Owszem :D Nie wytrzymała z nami długo :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]wiesz co Culineo chciała mnie po prostu zabić...pije kulturalnie se herbacie a tu jeb jak zaczęłam się krztusić, śmierć była blisko:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
dobrze, że nie umarłaś, byloby mi dość smutno :< :loveu:

[quote name='Delvardian']Ja się wstępnie piszę. Wstępnie bez psa, bo do sierpnia jeszcze dużo czasu i zobaczymy co to będzie i jak to będzie ;)) Lokalizejszyn - Żary.
Delvardian + prawd. bez psa - Żary[/QUOTE]
już zapisuję :D

[quote name='Angi']hahahahahahahahhahahahahahahha! [B]Proszę mnie już pogrubić + dopisać Miśkę - głupiego prawie westa :grins: [/B]
Mam zrytą banie, także chyba się z wami dogadam :evil_lol: Tylko nie róbcie mi zdjęć :D[/QUOTE]
okej! już pogrubiam! :D

[quote name='Culineo']zdjęcia ma każdy i tylko kompromitujące, innych nie wrzucamy nawet na watek :D serio[/QUOTE]
dokladnie, a żeby udowodnić to stwierdzenie dorzucam zalącznik:
[IMG]http://i.imgur.com/sWmgWGD.jpg[/IMG]
:evil_lol:

[quote name='Culineo']Polaaaaaaaaaaaaaaaa ! zapomniałaś chyba o jednym punkcie :D miał być ogranicznik wiekowy hiohio :lol: :>[/QUOTE]
ee tam, nic nie ograniczam, co będzie to będzie, gorzej jak w tamtym roku być chyba nie moze :>

[quote name='Culineo']
([B]co to jest 20 osób, 2xwięcej psów, cisza w domku i pogaszone światła ? XD :lol: )[/B][/QUOTE]
absolutnie nic :loveu: :diabloti:

[quote name='anka11']ale to nie jest kwestia wieku tylko przystosowania :P[/QUOTE]
MAMA mądrze mówi, POLAĆ JEJ! :loveu:

[quote name='Angi']To chyba wy prędzej ze mną nie wytrzymacie :evil_lol: hahahha :D[/QUOTE]
ojj zdziwiłabyś się .:evil_lol:

[quote name='Karilka']A ja pamiętam Zlot, gdzie była 12 letnia Asia z pięknym, czarnym, podpalanym seterem Gordon :loveu:.[/QUOTE]
to samo pomyślałam, jak przeczytałam post Culineo :loveu:

Posted

[quote name='Bewarka']To musiało być dawno, bo teraz będzie miała 17 :D Ja się jeszcze nie zapisuję, żeby nie robić dziadostwa z wypisywaniem później. ;)[/QUOTE]
:<

Nie wiem czy ktoś zauważył moją edycję w pierwszym poście więc napiszę też tu :D po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, ze faktycznie do konca marca to za szybko żeby się zdecydować na sto procent więc daje czas do [B]KOŃCA KWIETNIA[/B] :razz: