Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']o te chodzi? :)

Manio PILNUJE.. zagadka: jak obudzić takiego śpiocha? ja na przykład stosuję starą indianską metodę drapania za uszkiem :D

Manio BIEGNIE.. ;) zdjęcie jeszcze sprzed usg, więc brzuszek nieogolony, śpiącego tak na boczku lubie go najbardzej..

Tak, o te. Dziękuję!! :)

Mam jeszcze na komórce 3 - z tego czwartku... Bo się spotkaliśmy - tym razem przez przypadek :P Jaki On jest szczęśliwy, zapatrzony w Izę... chyba nie umiecie sobie tego nawet wyobrazić :(

Manio był u weta na kontroli. Prostata dotykowo się zmniejszyła po nowym leku... Jednak antybiotyk musi brać jeszcze tydzień... Potem kontrola moczu i USG - co dalej zobaczymy :) Koszt antybiotyku na tydzień - kolejne 56 złotych :(

Posted

gdyby ktoś chciał i miał możliwość to na fb umieściłam wszystkie odebrane faktury Maniusia :D
Ja zbieram się do wrzucenia tuatj... ale jak już kiedyś mówiłam.. jest to problematyczne dla mnie ;(

Posted (edited)

z fejsa;:)

Nie wszyscy moze wiedza a niektorzy pewnie zapomnieli, ze Manius trafil do domku Miecia (na zdjeciu) i Michalinki. Jak widac Manius czujny jak zwykle a Miecio zemdlal i czeka na szybka reanimacje poprzez wycalowanie brzuszka..

Maniuś po czwartkowej wizycie u weta :) Zdjęcia z telefonu, więc wybaczcie jakość, ale uśmiechnięte pycho widać :D

Maniek - faktury

nie wiem czy te fakturki widza Wszyscy czy tylko zalogowani na fejsie..

Edited by beataczl
Posted

[quote name='beataczl']przeczytalam na fejsie ze z Maniusiem jest od wczoraj bardzo zle....:(

[FONT=lucida grande]!!!!! UWAGA !!!!! Z Maniem dzieje się coś złego :( wczoraj nie zjadł kolacji,dzisiaj śniadania..- nawet samego mięska nie chce jeść.. Na poranny spacer nie chciał iść, jednak w końcu poszedł.. Niestety był na nim osowiały, nie chciał chodzić, więc wrócili do domu.. Po spacerze zwymiotował i poszedł spać :( Iza poszła właśnie z Nim do weterynarza.. PROSIMY O WSPARCIE NA LECZENIE! NIE WIEMY CO MANIOWI JEST.. JEDNAK WIEMY,ŻE NA PEWNO DUŻO ZAPŁACIMY!! :( Bardzo się martwie o naszego Maniusia. Jak będę coś wiedziała, to będę Was informować. Proszę o wsparcie finansowe i o trzymanie kciuków!!!!!![/FONT]

Posted

Edit po wizycie u weta:
[FONT=lucida grande]Kochani.. Manio już po wizycie u weta. Krew pobrana. Czekamy na wyniki. Manio dostał kroplówke i zastrzyki. Jutro kontrola-no chyba,że w krwi wyszło coś złego... Pani doktor podejrzewa,że zjadł jakieś świństwo-przelewa Mu się w brzuszku.. Dzisiaj głodówka.. Trzymajcie kciuki cały czas. Wsparcie też bardzo potrzebne...[/FONT]

Posted

[FONT=lucida grande]Mam wyniki krwi Maniusia. Na szczęście nie wskazują na chorobę po kleszczową :)[/FONT]
[FONT=lucida grande]Ma podwyższone parametry wątrobowe (miał tak samo wcześniej). Dodatkowo obniżony hematokryt, glukozę i kreatyninę. Może to być od tego, że nie jadł, więc nie martwimy się tym. Wyniki jak na psa w tym wieku są dobre.... Mam je w PDF-ie i mogę przesłać na e-maila. Wtedy jeśli ktoś umie zmienić na plik, który można tu umieścić byłabym bardzo wdzięczna ♥[/FONT]

Posted

[quote name='piescofajnyjest']przepraszam, ze nie zagladam ostatnio....:( jak sie Manius czuje???? czy jest jakas poprawa??? wszyscy chcemy ponownie zobaczyc usmiechniete pycho Maniusia!!![/QUOTE]

Witajcie... Maniuś czuje się lepiej :)
Wczoraj rano poszedł do weterynarza... Jeszcze w brzuszku się przelewało, ale tylko trochę. Bolesność delikatna. Manio dostał jeszcze przeciw bólowy, przeciw wymiotny i jeszcze coś. Kroplówka już nie była potrzebna :) Wrócił do domu i dostał jeść... Zjadł z ogromnym apetytem :) Wymioty nie wystąpiły. Manio też ma ponownie energię:) Chyba jest dobrze :)

Posted

Manio pozdrawia wszystkie Ciocie i Wujków :)

Iza:"[FONT=lucida grande]w tle Michalina w swoim nowym pokoju.. no skoro Manius nie korzysta to głupio zeby sie zmarnowalo, prawda?;)"

[/FONT]

Posted

nie nie widzę faktur ale może to być powód- w pracy fb mam zablokowany ;) jak będę miała chwilkę, sprawdzę w domu ale za to podziwiam Mańka :) i kota w tle.
Kurcze jakie te schroniskowce są bezproblemowe, tylko, żeby zdrówko jeszcze dopisywało.

Posted

[quote name='pumka1990']Witajcie... Maniuś czuje się lepiej :)
Wczoraj rano poszedł do weterynarza... Jeszcze w brzuszku się przelewało, ale tylko trochę. Bolesność delikatna. Manio dostał jeszcze przeciw bólowy, przeciw wymiotny i jeszcze coś. Kroplówka już nie była potrzebna :) Wrócił do domu i dostał jeść... Zjadł z ogromnym apetytem :) Wymioty nie wystąpiły. Manio też ma ponownie energię:) Chyba jest dobrze :)[/QUOTE]

oj jak dobrze :),ale nam strachu napedzil Manius...

Posted

[quote name='magdyska25']nie nie widzę faktur ale może to być powód- w pracy fb mam zablokowany ;) jak będę miała chwilkę, sprawdzę w domu ale za to podziwiam Mańka :) i kota w tle.
Kurcze jakie te schroniskowce są bezproblemowe, tylko, żeby zdrówko jeszcze dopisywało.[/QUOTE]

No niestety.... ze zdrówkiem marnie... oby powoli wychodziło wszystko na prostą....

Czekam na info odnośnie faktur :)