pumka1990 Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 magdyska25 napisał(a):hehe no widzisz a jednak się znamy ;) Czyli to byłaś Ty? :> Kurcze... gdybym wiedziała.... Quote
pumka1990 Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 [quote name='beataczl']o te chodzi? :) Manio PILNUJE.. zagadka: jak obudzić takiego śpiocha? ja na przykład stosuję starą indianską metodę drapania za uszkiem :D Manio BIEGNIE.. ;) zdjęcie jeszcze sprzed usg, więc brzuszek nieogolony, śpiącego tak na boczku lubie go najbardzej.. Tak, o te. Dziękuję!! :) Mam jeszcze na komórce 3 - z tego czwartku... Bo się spotkaliśmy - tym razem przez przypadek :P Jaki On jest szczęśliwy, zapatrzony w Izę... chyba nie umiecie sobie tego nawet wyobrazić :( Manio był u weta na kontroli. Prostata dotykowo się zmniejszyła po nowym leku... Jednak antybiotyk musi brać jeszcze tydzień... Potem kontrola moczu i USG - co dalej zobaczymy :) Koszt antybiotyku na tydzień - kolejne 56 złotych :( Quote
Kamila Proc Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 biedulinek, ale dobrze, ze lek dziala na prostate Quote
magdyska25 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 tak to ja ;) Maniula wygląda bardzo ładnie, sierść się świeci, czarnulek piękny. Quote
pumka1990 Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 gdyby ktoś chciał i miał możliwość to na fb umieściłam wszystkie odebrane faktury Maniusia :D Ja zbieram się do wrzucenia tuatj... ale jak już kiedyś mówiłam.. jest to problematyczne dla mnie ;( Quote
magdyska25 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 podaj mi link bezpośrednio do faktur- na fb się nie odnajduje... Quote
beataczl Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) z fejsa;:) Nie wszyscy moze wiedza a niektorzy pewnie zapomnieli, ze Manius trafil do domku Miecia (na zdjeciu) i Michalinki. Jak widac Manius czujny jak zwykle a Miecio zemdlal i czeka na szybka reanimacje poprzez wycalowanie brzuszka.. Maniuś po czwartkowej wizycie u weta :) Zdjęcia z telefonu, więc wybaczcie jakość, ale uśmiechnięte pycho widać :D Maniek - faktury nie wiem czy te fakturki widza Wszyscy czy tylko zalogowani na fejsie.. Edited May 23, 2013 by beataczl Quote
beataczl Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 przeczytalam na fejsie ze z Maniusiem jest od wczoraj bardzo zle....:( Quote
pumka1990 Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='beataczl']przeczytalam na fejsie ze z Maniusiem jest od wczoraj bardzo zle....:( [FONT=lucida grande]!!!!! UWAGA !!!!! Z Maniem dzieje się coś złego :( wczoraj nie zjadł kolacji,dzisiaj śniadania..- nawet samego mięska nie chce jeść.. Na poranny spacer nie chciał iść, jednak w końcu poszedł.. Niestety był na nim osowiały, nie chciał chodzić, więc wrócili do domu.. Po spacerze zwymiotował i poszedł spać :( Iza poszła właśnie z Nim do weterynarza.. PROSIMY O WSPARCIE NA LECZENIE! NIE WIEMY CO MANIOWI JEST.. JEDNAK WIEMY,ŻE NA PEWNO DUŻO ZAPŁACIMY!! :( Bardzo się martwie o naszego Maniusia. Jak będę coś wiedziała, to będę Was informować. Proszę o wsparcie finansowe i o trzymanie kciuków!!!!!![/FONT] Quote
pumka1990 Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Edit po wizycie u weta: [FONT=lucida grande]Kochani.. Manio już po wizycie u weta. Krew pobrana. Czekamy na wyniki. Manio dostał kroplówke i zastrzyki. Jutro kontrola-no chyba,że w krwi wyszło coś złego... Pani doktor podejrzewa,że zjadł jakieś świństwo-przelewa Mu się w brzuszku.. Dzisiaj głodówka.. Trzymajcie kciuki cały czas. Wsparcie też bardzo potrzebne...[/FONT] Quote
pumka1990 Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [FONT=lucida grande]Mam wyniki krwi Maniusia. Na szczęście nie wskazują na chorobę po kleszczową :)[/FONT] [FONT=lucida grande]Ma podwyższone parametry wątrobowe (miał tak samo wcześniej). Dodatkowo obniżony hematokryt, glukozę i kreatyninę. Może to być od tego, że nie jadł, więc nie martwimy się tym. Wyniki jak na psa w tym wieku są dobre.... Mam je w PDF-ie i mogę przesłać na e-maila. Wtedy jeśli ktoś umie zmienić na plik, który można tu umieścić byłabym bardzo wdzięczna ♥[/FONT] Quote
caryca26 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Chętnie prześlę chociaż 10 zł na koszty leczenia , proszę o konto na pw. Quote
piescofajnyjest Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 przepraszam, ze nie zagladam ostatnio....:( jak sie Manius czuje???? czy jest jakas poprawa??? wszyscy chcemy ponownie zobaczyc usmiechniete pycho Maniusia!!! Quote
pumka1990 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='magdyska25']podaj mi link bezpośrednio do faktur- na fb się nie odnajduje... Magda czy widzisz faktury? https://www.facebook.com/media/set/?set=a.576691082353812.1073741828.100000387776674&type=1 Quote
pumka1990 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='caryca26']Chętnie prześlę chociaż 10 zł na koszty leczenia , proszę o konto na pw.[/QUOTE] Dziękuję :) Wysłałam wiadomość na priv :) Quote
pumka1990 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='piescofajnyjest']przepraszam, ze nie zagladam ostatnio....:( jak sie Manius czuje???? czy jest jakas poprawa??? wszyscy chcemy ponownie zobaczyc usmiechniete pycho Maniusia!!![/QUOTE] Witajcie... Maniuś czuje się lepiej :) Wczoraj rano poszedł do weterynarza... Jeszcze w brzuszku się przelewało, ale tylko trochę. Bolesność delikatna. Manio dostał jeszcze przeciw bólowy, przeciw wymiotny i jeszcze coś. Kroplówka już nie była potrzebna :) Wrócił do domu i dostał jeść... Zjadł z ogromnym apetytem :) Wymioty nie wystąpiły. Manio też ma ponownie energię:) Chyba jest dobrze :) Quote
pumka1990 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Manio pozdrawia wszystkie Ciocie i Wujków :) Iza:"[FONT=lucida grande]w tle Michalina w swoim nowym pokoju.. no skoro Manius nie korzysta to głupio zeby sie zmarnowalo, prawda?;)" [/FONT] Quote
magdyska25 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 nie nie widzę faktur ale może to być powód- w pracy fb mam zablokowany ;) jak będę miała chwilkę, sprawdzę w domu ale za to podziwiam Mańka :) i kota w tle. Kurcze jakie te schroniskowce są bezproblemowe, tylko, żeby zdrówko jeszcze dopisywało. Quote
beataczl Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='pumka1990']Witajcie... Maniuś czuje się lepiej :) Wczoraj rano poszedł do weterynarza... Jeszcze w brzuszku się przelewało, ale tylko trochę. Bolesność delikatna. Manio dostał jeszcze przeciw bólowy, przeciw wymiotny i jeszcze coś. Kroplówka już nie była potrzebna :) Wrócił do domu i dostał jeść... Zjadł z ogromnym apetytem :) Wymioty nie wystąpiły. Manio też ma ponownie energię:) Chyba jest dobrze :)[/QUOTE] oj jak dobrze :),ale nam strachu napedzil Manius... Quote
pumka1990 Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='magdyska25']nie nie widzę faktur ale może to być powód- w pracy fb mam zablokowany ;) jak będę miała chwilkę, sprawdzę w domu ale za to podziwiam Mańka :) i kota w tle. Kurcze jakie te schroniskowce są bezproblemowe, tylko, żeby zdrówko jeszcze dopisywało.[/QUOTE] No niestety.... ze zdrówkiem marnie... oby powoli wychodziło wszystko na prostą.... Czekam na info odnośnie faktur :) Quote
Recommended Posts