Kanzaj Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Aga_Mazury napisał(a):no własnie...musze się błąkać po innych wątkach w poszukiwaniu śladów mojej Kropencji ;) niedobre Kanzaje :placz: Już dobre:p!!! Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Czarodziejka napisał(a):Jak tam zdrówko stadka? A dziękujemy - nie najgorzej! Jeseśmy u weta tylko jakoś 1-2 w tygodniu:lol:... Greta ma na łapce jakiś guzik - czeka nas chyba biopsja... Quote
Kanzaj Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Wiosennie pozdrawiamy: (a guzik na łapce - do usunięcia...) Quote
Czarodziejka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Przystojna jest i taka poważna. Jak zawsze ciotka Czarodziejka smrodzi komplementy, ale nie da się inaczej. Quote
Kanzaj Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Czarodziejka napisał(a):Przystojna jest i taka poważna. Jak zawsze ciotka Czarodziejka smrodzi komplementy, ale nie da się inaczej. Dziękujemy za komplementy:))) A z ta Grety powaga to roznie bywa:))) Quote
Kanzaj Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 W nocy z wtorku na środę Greta została wdową...., całkowicie niespodziewanie odszedł od nas nasz ukochany Maxio, którego wszyscy bardzo kochaliśmy...:-(:-(:-(..., jego serduszko przestało bić, a nam tak smutno bez NIEGO... Maxiu, pozostaniesz z nami na zawsze, kochany..... Quote
Aska25 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bardzo mi przykro z powodu psiaka :-( Wstawilam sunie na strone schroniska do zakladki szczesliwe zakonczenia. Czy moglabym prosic o napisanie paru slow o suni, ktore moglabym wkleic pod jej zdjeciami. MOzna napisac na watku ja skopiuje. Quote
Kanzaj Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Aska25 napisał(a):Bardzo mi przykro z powodu psiaka :-( Wstawilam sunie na strone schroniska do zakladki szczesliwe zakonczenia. Czy moglabym prosic o napisanie paru slow o suni, ktore moglabym wkleic pod jej zdjeciami. MOzna napisac na watku ja skopiuje. Gretka jest u nas już prawie dwa lata i chyba jest szczęśliwa:) Żyje w zgodzie ze wszystkimi psio-kocimi domownikami, jest radosna i uśmiechnięta. Uwielbia wylegiwać się w swoim łóżeczku i wywalać brzuchol do głaskania. Liże mnie przy tym po twarzy i mruczy rozkosznie. Lubi też podgryzać zabawki. Czasem, tak dla rozrywki, robi się groźną obrończynią domu i szczeka wraz z całą gromadką na przechodniów. Pozdrawia Wszystkich gorąco. Quote
Aska25 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dziekuje :lol: Wkleiłam tekst pod zdjeciami suni. Quote
Czarodziejka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 2 lata, a przeszły tak szybko...Cieszę się, że Greciszon jest szczęśliwy i kochany :loveu: Quote
Kanzaj Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Czarodziejka napisał(a):2 lata, a przeszły tak szybko...Cieszę się, że Greciszon jest szczęśliwy i kochany :loveu: No do dwóch lat, to nam jeszcze brakuje 3 miesięcy..., ale czas szybko leci :lol:! Quote
Kanzaj Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 U Gretki kilka tygodni temu zdiagnozowano guza wątroby..... medycyna rozkłada ręce.... drugi tydzień walczymy więc metodami tzw. medycyny niekonwencjonalnej i - Greta czuje się dobrze. Trzymajcie kciuki za naszą dziewczynę! Quote
Czarodziejka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Oh tak mi przykro...:( Greciu trzymaj się, Kanzaj, ty też. Przesyłam dobrą energię. Quote
Kanzaj Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Po 2 tygodniach kuracji ziołowej Greta zmianiła się nie do poznania!!!!!!!!!! Jest wesoła, radosna, podgryzała mnie dziś jak szczeniak, szybciej chodzi, ma błysk w oczach - no naprawdę nie do wiary!!!!!!!!! Dziś dostała dalsze zioła na kolejny miesiąc. U tego samego lekarza od kwietnia leczę mojego ukochanego Greka, który miał ogromne problemy z wątrobą, zdiagnozowanego Cushinga i całe mnóstwo innych chorób. Grek jest w świetnej formie!!! Co prawda kuracja jest astronomicznie droga, ale działa!!!!!!!!!!!!!! Czarodziejko - a co u Twoich domowników? Quote
Recommended Posts