Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no własnie...musze się błąkać po innych wątkach w poszukiwaniu śladów mojej Kropencji ;) niedobre Kanzaje :placz:

Już dobre:p!!!

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Jak tam zdrówko stadka?

A dziękujemy - nie najgorzej! Jeseśmy u weta tylko jakoś 1-2 w tygodniu:lol:... Greta ma na łapce jakiś guzik - czeka nas chyba biopsja...

• 3 weeks later...
Posted

Czarodziejka napisał(a):
Przystojna jest i taka poważna. Jak zawsze ciotka Czarodziejka smrodzi komplementy, ale nie da się inaczej.

Dziękujemy za komplementy:)))
A z ta Grety powaga to roznie bywa:)))

• 3 weeks later...
Posted

W nocy z wtorku na środę Greta została wdową...., całkowicie niespodziewanie odszedł od nas nasz ukochany Maxio, którego wszyscy bardzo kochaliśmy...:-(:-(:-(..., jego serduszko przestało bić, a nam tak smutno bez NIEGO...

Maxiu, pozostaniesz z nami na zawsze, kochany.....

• 8 months later...
Posted

Bardzo mi przykro z powodu psiaka :-(

Wstawilam sunie na strone schroniska do zakladki szczesliwe zakonczenia. Czy moglabym prosic o napisanie paru slow o suni, ktore moglabym wkleic pod jej zdjeciami. MOzna napisac na watku ja skopiuje.

Posted

Aska25 napisał(a):
Bardzo mi przykro z powodu psiaka :-(

Wstawilam sunie na strone schroniska do zakladki szczesliwe zakonczenia. Czy moglabym prosic o napisanie paru slow o suni, ktore moglabym wkleic pod jej zdjeciami. MOzna napisac na watku ja skopiuje.

Gretka jest u nas już prawie dwa lata i chyba jest szczęśliwa:) Żyje w zgodzie ze wszystkimi psio-kocimi domownikami, jest radosna i uśmiechnięta. Uwielbia wylegiwać się w swoim łóżeczku i wywalać brzuchol do głaskania. Liże mnie przy tym po twarzy i mruczy rozkosznie. Lubi też podgryzać zabawki. Czasem, tak dla rozrywki, robi się groźną obrończynią domu i szczeka wraz z całą gromadką na przechodniów. Pozdrawia Wszystkich gorąco.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
2 lata, a przeszły tak szybko...Cieszę się, że Greciszon jest szczęśliwy i kochany :loveu:

No do dwóch lat, to nam jeszcze brakuje 3 miesięcy..., ale czas szybko leci :lol:!

• 9 months later...
Posted

U Gretki kilka tygodni temu zdiagnozowano guza wątroby..... medycyna rozkłada ręce.... drugi tydzień walczymy więc metodami tzw. medycyny niekonwencjonalnej i - Greta czuje się dobrze. Trzymajcie kciuki za naszą dziewczynę!

Posted

Po 2 tygodniach kuracji ziołowej Greta zmianiła się nie do poznania!!!!!!!!!! Jest wesoła, radosna, podgryzała mnie dziś jak szczeniak, szybciej chodzi, ma błysk w oczach - no naprawdę nie do wiary!!!!!!!!! Dziś dostała dalsze zioła na kolejny miesiąc.
U tego samego lekarza od kwietnia leczę mojego ukochanego Greka, który miał ogromne problemy z wątrobą, zdiagnozowanego Cushinga i całe mnóstwo innych chorób. Grek jest w świetnej formie!!!
Co prawda kuracja jest astronomicznie droga, ale działa!!!!!!!!!!!!!!
Czarodziejko - a co u Twoich domowników?