Romka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Dziewczyny,szukam kogoś w KRAKOWIE DO SPRAWDZENIA DOMU!!!:multi: Zarezerwowałam małego w schronisku.Więcej później dopiszę.Domek w bloku,dwoje dzieci. Quote
asiuniab Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='Romka']Dziewczyny,szukam kogoś w KRAKOWIE DO SPRAWDZENIA DOMU!!!:multi: Zarezerwowałam małego w schronisku.Więcej później dopiszę.Domek w bloku,dwoje dzieci.[/QUOTE] Kraków, hmm, chyba do naszej Pauli trzeba się uśmiechnąć:) Quote
Jara Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ja polecam dziewczyny od krakowskich TTB. Np Paoii [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/174348-KRAKOWSKIE-BULOWATE-jest-ich-cała-masa[/URL]-( Quote
paula_t Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) [quote name='Romka']Dziewczyny,szukam kogoś w KRAKOWIE DO SPRAWDZENIA DOMU!!!:multi: Zarezerwowałam małego w schronisku.Więcej później dopiszę.Domek w bloku,dwoje dzieci.[/QUOTE] Romka, napisz na wątku krakowskim z prośbą o wizytę PA, tylko napisz w jakiej okolicy, czy jaka ulica, tak będzie najłatwiej kogoś znaleźć :) Ja niestety nie sprawdzę domku, bo byłam na kilku wizytach i to jako osoba "towarzysząca", więc nie czuję się na siłach, żeby sprawdzać nowy domek:/ Nawet nie wiecie jak się cieszę, tak mi ten Tomi zapadł w serce....Ale jeszcze się cieszę umiarkowanie, żeby nie zapeszyć ;) Edited July 3, 2013 by paula_t Quote
ewu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 A może iwoniam albo elik? Są z Krakowa i z pewnością nie odmówią. Quote
Romka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Eik i iwoniam mają zapchane skrzynki,zaraz napiszę na wątku krakowskim Quote
Romka Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Wrzuciłam prośbę tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/120874-KRAK%C3%93W-w%C4%85tek-zbiorczy-psiak%C3%B3w-pod-opiek%C4%85-karusiap-i-Jagienki/page81[/url] Quote
paula_t Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja wrzuciłam na wątek krakowski, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi:) Ewu, Iwonka ma urwanie głowy, pewnie by się zgodziła, bo Ona nigdy nie odmawia, ale aż mi Ją głupio prosić o pomoc:/ Quote
ewu Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='paula_t']Ja wrzuciłam na wątek krakowski, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi:) Ewu, Iwonka ma urwanie głowy, pewnie by się zgodziła, bo Ona nigdy nie odmawia, ale aż mi Ją głupio prosić o pomoc:/[/QUOTE] Mam numer Elik mogę do niej smsa napisać. Wojtusia też. Quote
ewu Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Paula ja zaraz musze znikać jak elik sie zgodzi to Ci prześlę Jej numer telefonui załatw to dalej:) Ja nie dzwonię bo roamning 1,50 za minutę...:( I tak za smsy wybulę majątek:):):) Quote
paula_t Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Super, bo ja nie mam do Niej numeru, będę czekać :) Quote
ewu Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='paula_t']Super, bo ja nie mam do Niej numeru, będę czekać :)[/QUOTE] Niestety Elik mi nie odpowiedziała. Może jest gdzieś na wyjeździe. Napiszcie do Wojtusia albo wtatary -są z Krakowa. Quote
Romka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Jeśli Elik ma na imię Elżbieta to właśnie dostałam od niej maila i już piszę... Quote
Romka Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Elik rozmawiała dziś ze mną telefonicznie,POJEDZIE NA WIZYTĘ!!!:lol: BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:lol: Quote
Jara Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Super! Trzymam kciuki. W ogóle niesamowite jest to, że ludzie z tak daleka chcą go wziąć :) Quote
ewu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='Romka']Elik rozmawiała dziś ze mną telefonicznie,POJEDZIE NA WIZYTĘ!!!:lol: BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:lol:[/QUOTE] Tak to Elżbieta:) Super,że Ela pojedzie:) Napisałam też smsa do Wojtusia ale właśnie mi odpisał ,że nie może pomóc bo jest w trakcie leczenia. Zdrowiej Wojtusiu. Quote
paula_t Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='Romka']Elik rozmawiała dziś ze mną telefonicznie,POJEDZIE NA WIZYTĘ!!!:lol: BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:lol:[/QUOTE] No to ja zaczynam trzymać kciuki!:) Quote
paula_t Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Dziewczyny, mnie nie będzie przez tydzień, gdyby było coś wiadomo w sprawie Tomiego to napiszcie mi proszę choć sms-a, bo ja cała w nerwach :) Quote
ewu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='paula_t']Dziewczyny, mnie nie będzie przez tydzień, gdyby było coś wiadomo w sprawie Tomiego to napiszcie mi proszę choć sms-a, bo ja cała w nerwach :)[/QUOTE] Damy znać. A niech go zarezerwują w tym schronisku:) Quote
Romka Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Dziewczyny,w piątek elik rozmawiała z panią,która chce adoptować Tomiego,ale pani powiedziała,że adopcja jest możliwa dopiero po 24 lipca...wcześniej w żadnej rozmowie nie padł ten termin.Pani,przekazała elik,że będzie w tej sprawie kontaktować się ze mną.Telefon milczy... Tomi jest zarezerwowany dla pani w schronisku ale jak znam życie,jeśli znajdzie się ktoś przed 24 lipca(adopcja ze schroniska) to Tomi pójdzie właśnie do tego domu.Czekam na telefon... Quote
Recommended Posts