Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alez ja sie nei skarżę, broń boże, tylko mialam na początku kopot zwłaszcza ze skutecznym wykupkaniem.
Ael idzie mi już dobrze.
Więc to było chwalenie sie:eviltong:, że opanowałam te trudne czynności.

Posted

I właśnie tak to odebrałam;)
Bo przecież róże może zbierać każdy kmiotek, tego co Ty robisz nie każdy zechce czy potrafi.

Ależ ten Grall jest piękny:loveu:

[IMG]http://img380.imageshack.us/img380/4638/1006456tv5.jpg[/IMG]

Posted

Piękny. Kochany.
Uwielbia ludzi.
Posłuszny.
Tylko...
No właśnie, tylko chory.
To taka niespprawiedliwość, okropna.
On ma tak piękne serce, tak cudne, że mógłby być radością i szczęściem dla kogoś. Pokochałby bez zastrzeżen, taką wilką psią miłością. Tylko za dom, ludzką rękę i miłość.
Tylko tyle.

• 2 weeks later...
Posted

Coś nam nikt fo Grallika nie zagląda.
Ale, ale.
On okropnie gruby jest ten Grall.:diabloti:
No normalnie boki mu sie porobiły, tłuste takie.
Przedwczoraj mu obróżkę musiałam troszeczkę poszerzyć, bo ciut przyciasna była:p.
I nie wiem odchudzać drania przed zimą, czy dac mu spokój, niech zachowa te swoje pokłady tłuszczykowe.

Gralątko dostało zapas pieluch na 11 dni od Myszu. To mamy chociaż chwilę spokoju.

Posted

[quote name='mar.gajko']I nie wiem odchudzać drania przed zimą, czy dac mu spokój, niech zachowa te swoje pokłady tłuszczykowe.

[/quote]

To fakt, że Gralliczek ciutke za grubiutki ale fakt, przed zimą to nie ma co go odchudzać. Niech go sadełko grzeje a na wiosnę będzie można pomyśleć o odchudzaniu. Podobno ma być ostra zima może mały wie co robi z tym tłuszczykiem:p

Posted

Wyczesać go trzeba.
Wczoraj troche wuczesywałam Paja.
Jak mnie podgryzał:loveu:
Leżal na boku i zębami strzelał, jak mruczał rozkosznie.
Dzisiaj może Grallak adopadnę, chybaże Myszu się wybiera w najbliższym czasie i jej ten przyjemny obowiązek powierzę:eviltong:

Posted

Zrobimy sobei dziś czesanie.
Jak nie pojedziemy do mechanika z tymi lampami. Ale pewnei nei bo nie mamay za co, więc sie poczeszemy.
Nie wiem co to znaczy, on gubi serść garściami, czyżby pomyliły sie Gallikowi pory roku, bo niby mrozy się mają zacząc a ten gubi podszerstek.
Hmmm.
Zmarźnie nam jeszcze:p

Posted

Mariolku skontaktuj się ze Zbyszkiem on Ci doradzi co i jak. Bo jak pojedziesz od razu do mechanika to cie naciągnie na nowe części i zapłacisz majątek. Mamy znajomego co ma szrot powinnie coś mieć a takie części są tańsze i nie będziesz mieć różnicy w światłach. Wyślij smsa do Zbyszka to on ci wszystko wyjaśni

Posted

[quote name='Myszu']A z tym "mistrzem" to mu chyba powiem że się z niego nabijasz:evil_lol:.[/quote]

Jak zniósł, dzielnie, to co zniósł przy jeźdzei ze mną, to jest "mistrzu".
Ja bym z taką jak ja, nei wsiadla do auta:diabloti:
Kurna, za żadne skarby:evil_lol:

Posted

Grallątko w świetnym nastroju.
Zreszta Paju też.
Chłopcy podskakują, żwawo bardzo.
Chyba jednak odrobinke musimy tego Grallika odchudzić, bo robi się pekata piłeczka z chłopca.
Ale za to uśmiech jaki;
Jaki poskok subtelny;
tarzanko wykwintne.
Cudo.