Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
biedny Borysek, chociaz na sam koniec zaznal milosci, moze na to czekal i dlatego tak szybko odszedl... ale to smutne :bigcry:a nie napisalas jak sie ten starowinek zabawkami bawil, mowilas, ze pewnie pamietal z mlodych lat zanim go ktos porzucil, to zycie domowe, zabawki... a potem cos takiego.. jak tak mozna :-(:-(:-(

zaloze babulince wydarzenie... szkoda, mi sie bunia bardzo podoba...

to ostatnie zdjecie na budzie to nie ona...

Na budzie jest ta dominantka, starowinka jest w budzie po prawej ;). Słabo widać, chciałam pokazać jak to wygląda. Dominantka lata po boksie jak wściekła, nawet wpada do budy i gryzie staruszkę :(.

Posted

Nie podajemy miejscowości publicznie, bo schronisko sobie nie życzy wolontariatu, ogłaszania psów i telefonów. Byłam już na dywaniku z tego powodu. Owszem, chcą, żeby psy znajdowały dom i nie robią problemów z wydawaniem do adopcji, ale nie chcą pokazywać warunków.

Sunia przebywa w kujawsko - pomorskim, od Sopotu 130 km ;).

Posted

Ja ogłaszam (proszę o ogłoszenia) bez zgody schroniska nie podając miejscowości. Dopiero jak ktoś jest już konkretnie zdecydowany, to podaję. Niestety nie da rady inaczej :(.

Posted (edited)

ogłoszenia byłyby na Bydgoszcz
Tylko nie wiem, czy w ogłoszeniu może być taki apel ?

Pilnie poszukiwany dom dla staruszki przebywającej w schronisku.
Prosimy o pomoc ! Suczka jest gryziona przez inne psy, stara się być niewidoczna i dlatego nie wychodzi z budy. Pilnie szukamy dla niej domu. Każdy dzień to dla niej walka o przetrwanie. Waży ok. 11 kg, jest szczupłej budowy, ok. 40 cm w kłębie. Ma około 12 lat i lekką zaćmę.
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna - pisać to zdanie ?

Edited by Kryzia
Posted

Tak, jest tam jeszcze jeden pies, często leżą wtulone w siebie, obie boją się wyjść, ale ta druga jest czarna, więc prawie w ogóle jej nie widać. Nie wiem jak pomóc psu, którego prawie nie ma :(.

Petunię pamiętam z innego boksu, sprzed pogryzienia i wiem, że jest łagodna i spokojna, pamiętam jakiej jest postury, coś o niej wiem. Natomiast o tej drugiej czarnej nie wiem nic poza tym, że też wygląda na staruszkę :(.

Posted

Zamówiłam już ogłoszenia dla staruszki.
Toyota, gdyby Ci się udało czegoś więcej dowiedzieć o tej czarnej i może jakieś zdjęcia zrobić, to można jej założyć wątek.

Posted