Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

Posted (edited)

tak, jak liczyla wszystkie najkrotsze, to rzeczywiscie w tym jest i trasa z Warszawy do Radomia...

przy tej drugiej opcji, to my i tak powinnismy troszke doplacic do tych 161 zl, w koncu dla nas i tak by wracala, wiec nasza trasa na Koszalinie by sie nie skonczyla... i wtedy bedzie troche mniej Halabajowko niz 273 zl

Edited by kolejna kobietka
  • Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kolejna kobietka']tak, jak liczyla wszystkie najkrotsze, to rzeczywiscie w tym jest i trasa z Warszawy do Radomia...

przy tej drugiej opcji, to my i tak powinnismy troszke doplacic do tych 161 zl, w koncu dla nas i tak by wracala, wiec nasza trasa na Koszalinie by sie nie skonczyla... i wtedy bedzie troche mniej Halabajowko niz 273 zl[/QUOTE]

Różnica między opcją I a opcją II to 145zl jakbysmy mogły tylko tyle doplacić to może z koleżanką udziergamy po połowie...ale to będzie nie uczciwe w stosunku do Was ... kurde nie wiem co robić. Mam jeszcze opcję że ktoś z wawy ma przyjechać po kotka do koszalina ale jeszcze nie było PA no i nie wiadomo czy się ci Państwo by zgodzili je zabrać.

Posted

nie wiem co odpowiedziec, za transport miala zaplacic cioteczka obiezyswiat, ale jest jakas granica, dlatego ja ze swojej strony dolozylam do bazarku tyle cegielek, zeby wyszlo chociaz te 100 zl od nas, ale jak sie nie sprzedadza cegielki? gdybym wiedziala, ze sie sprzedadza, to mysle, ze i cioteczka obiezyswiat moze by sie zgodzila zebyscie wy zaplacili te 161 zl (niech juz bedzie te 161 zl a nie 145 ok?) a my reszte czyli 273 (110 zl z bazarku i 163 zl obiezyswiat), o ile te 163 zl to tez nie za duzo, tak naprawde to nie wiem jaka kwota wchodzila ewentualnie w gre... ciezko mi sie wypowiadac w tej sprawie, a juz na pewno za cioteczke obiezyswiat.. a jak cegielki sie nie sprzedadza to co wtedy? :sad:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']nie wiem co odpowiedziec, za transport miala zaplacic cioteczka obiezyswiat, ale jest jakas granica, dlatego ja ze swojej strony dolozylam do bazarku tyle cegielek, zeby wyszlo chociaz te 100 zl od nas, ale jak sie nie sprzedadza cegielki? gdybym wiedziala, ze sie sprzedadza, to mysle, ze i cioteczka obiezyswiat moze by sie zgodzila zebyscie wy zaplacili te 161 zl (niech juz bedzie te 161 zl a nie 145 ok?) a my reszte czyli 273 (110 zl z bazarku i 163 zl obiezyswiat), o ile te 163 zl to tez nie za duzo, tak naprawde to nie wiem jaka kwota wchodzila ewentualnie w gre... ciezko mi sie wypowiadac w tej sprawie, a juz na pewno za cioteczke obiezyswiat.. a jak cegielki sie nie sprzedadza to co wtedy? :sad:[/QUOTE]

No i jak zawsze dooopa wszystko rozbija się o kasę gryyyy:angryy:
Szukam jeszcze dalej może jakiś cud będzie i ktoś będzie jechał... już nie wiem co robić :(

Posted

[quote name='Hałabajówka']Różnica między opcją I a opcją II to 145zl jakbysmy mogły tylko tyle doplacić to może z koleżanką udziergamy po połowie...[B]ale to będzie nie uczciwe w stosunku do Was[/B] ... kurde nie wiem co robić. Mam jeszcze opcję że ktoś z wawy ma przyjechać po kotka do koszalina ale jeszcze nie było PA no i nie wiadomo czy się ci Państwo by zgodzili je zabrać.[/QUOTE]

a tak w ogole, to co ty piszesz???!!! :crazyeye: no na dupe bym nastrzelala po prostu :mad: nie uczciwe wobec nas?! Ineczka jedzie do ciebie na bdt! gdybym mogla to sama bym wyplacila te pieniadze za was...

Posted

[quote name='Hałabajówka']No i jak zawsze dooopa wszystko rozbija się o kasę gryyyy:angryy:
Szukam jeszcze dalej może jakiś cud będzie i ktoś będzie jechał... już nie wiem co robić :([/QUOTE]

niestety :-( az czasami czlowiek ma przez to dosyc...

Posted

[quote name='kolejna kobietka']a tak w ogole, to co ty piszesz???!!! :crazyeye: no na dupe bym nastrzelala po prostu :mad: nie uczciwe wobec nas?! Ineczka jedzie do ciebie na bdt! gdybym mogla to sama bym wyplacila te pieniadze za was...[/QUOTE]

A bo już mi głupio ciągle prosić o pomoc...mam za miękkie serce nie umiem odmówić pomocy a potem ciężko koniec z końcem połatać i nie ma na takie akcje na szybko.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Przecież chyba napisałam, że pokryję koszty? Czy ja pisałam o limicie? Dajcie kwotę, konto i wyciągnijmy te psiaki ze schronow może?[/QUOTE]

Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i chęć pomocy ale na 99% znalazłam transport z goleniowa :multi: w sumie to nie ja znalazłam tylko kochana ciotka z dogo :loveu:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i chęć pomocy ale na 99% znalazłam transport z goleniowa :multi: w sumie to nie ja znalazłam tylko kochana ciotka z dogo :loveu:[/QUOTE]

ale wiesci!!! :multi: to jeszcze za ten 1 % :thumbs:

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Czy Ineczka tez wyjedzie ze schronu?[/QUOTE]

[quote name='Hałabajówka']Dziewczyny to jak w końcu z Inką malinką? Kiedy mogę się jej spodziewać...[/QUOTE]

a wiec tak, jezeli ta Pani Klaudia by jechala, co potwierdzi sie jutro okolo 21.00, to w weekend Ineczka by wyszla, a jezeli pozostanie nam Marcin to po weekendzie dopiero...

Posted

[quote name='obiezyswiat75']To komu mam płacic i ile? Wstyd to jest kraść....[/QUOTE]

Jak już pisałam.... moja mama zawsze mówi że dla zwierzaków prosić zawsze wypada :)

Posted

Przepraszam za offa...
Zapraszam do Ninki [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240796-Ninka-trafi%C5%82a-do-schronska-po-%C5%9Bmierci-w%C5%82a%C5%9Bciciela-%28?p=20552291#post20552291[/url]

Posted

[quote name='asiek.l-g']O Ineczko ale tu Ciotki walczą o Ciebie maleńka...jedyne co mogę to trzymać kciuki za Twój wielki dzień[/QUOTE]

oj walcza walcza cioteczko :) niech juz ona tylko wyjdzie z tego schronu, juz mi spac nie daje, zreszta nie tylko ona ehhh... dziękujemy za kciuki! :)