Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nic nie wiem...wątek jakoś umarł... nie wiem czy wyjechała czy będzie wyjeżdżać czy trzymać miejsce i w ogóle ci i jak też potrzebuję chwili na przygotowanie wszystkiego zanim przyjedzie.

Posted

Inka nie wyjechała, wybaczcie mi, ale nie mogłam ruszyć ręką ani nogą, nie miałam neta przez 3 dni i dodzwoniłam się do osoby, która transportowała suczkę z Bydgoszczy dopiero wczoraj po godzinie 22. Było już za późno, aby cokolwiek zorganizować.

Schron otwierają w niedzielę o 9, transport z Bygdoszczy ruszał o 10. Wypisywanie papierów, spacer z psem + podróż to mnimum 2 godziny. Potrzebna byłaby zmiana godziny podróży na późniejszą.

Nie miałam żadnych danych do adopcji Inki, nic nie zostało ustalone. Ja bez neta i z gorączka nie mogłam zrobić nic. Dzisiaj wróciłam do świata żywych, ale za poźno.

No i kicha.

Posted

Tak sobie myślę, że ona właściwie powinna się nazywać "Niespodzianka".
No bo kto ją widział?
Jak z budy wyciągniecie coś ogromnego i złego, to będzie, oj będzie...

Posted

toyota ja widziala...
rozmawialam z toyota bedzie organizowac ten transport, ponoc ma ktos jechac z jakims psiakiem w okolice Halabajowki, ale nie wiadomo kiedy, wiec mysle, ze nie ma sensu czekac moze kolejnego tygodnia i narazac biedna na cierpienie w tym schronie i niewiadome jutro :sad:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']toyota ja widziala...
rozmawialam z toyota bedzie organizowac ten transport, ponoc ma ktos jechac z jakims psiakiem w okolice Halabajowki, ale nie wiadomo kiedy, wiec mysle, ze nie ma sensu czekac moze kolejnego tygodnia i narazac biedna na cierpienie w tym schronie i niewiadome jutro :sad:[/QUOTE]

A kiedy ma jechać? Dajcie znać jak coś ustalicie, Hałabajówka też musi mieć czas na przygotowanie się. Ja czas na zrobienie przelewu za transport....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']A kiedy ma jechać? Dajcie znać jak coś ustalicie, Hałabajówka też musi mieć czas na przygotowanie się. Ja czas na zrobienie przelewu za transport....[/QUOTE]

dobrze, moze juz jutro sie nie zdarzy, nie wiem jeszcze, ale jak Marcin sie zgodzi to na wtorek powinna moc wyjsc ze schronu...

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Halabajowko, a Ineczka ma jechac do Koszalina czy Bialogardu?[/QUOTE]

Do siedziby fundacji najlepiej. Mogę ją odebrać z Białogardu jak tak będzie wygodniej.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Do siedziby fundacji najlepiej. Mogę ją odebrać z Białogardu jak tak będzie wygodniej.[/QUOTE]

dobrze, to przekaze toyocie, bo trzeba po prostu Marcinowi powiedziec, gdzie dokladnie ma jechac i bedzie musial policzyc za ile..