kolejna kobietka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Hałabajówka']Potwierdzam wpłatę Pani Joanna P. 20zł[/QUOTE] dziękuję, jutro dodam na fb :) już dzisiaj tylko na chwilkę wpadłam... Quote
kolejna kobietka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 toyota jest chora, wiec chyba jutro Ineczka nie wyjdzie ze schronu... wiem, ze miala ja wiezc az do innego miasta, zeby mogla jechac tym laczonym.. Quote
obiezyswiat75 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Oj szkoda :( Ale jak nie pojedzie teraz, to potem pojedzie - najwyżej droższym, ale za to jak księżniczka :) Quote
kolejna kobietka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 to fakt :) ...Ineczko trzymaj sie, juz niedlugo kochana, badz dzielna i unikaj tej niedobrej agresywnej onki, chowaj sie w budzie najglebiej jak mozesz :sad: Quote
obiezyswiat75 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 A kiedy będzie na 100% wiadomo, czy mała pojechała, czy nie? Quote
obiezyswiat75 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Nie wiemy czy Ineczka wyjechała do Hałabajówki? Quote
zerojeden Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 No właśnie nic nie wiem...wątek jakoś umarł... nie wiem czy wyjechała czy będzie wyjeżdżać czy trzymać miejsce i w ogóle ci i jak też potrzebuję chwili na przygotowanie wszystkiego zanim przyjedzie. Quote
obiezyswiat75 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Głupio mi, bo to ja Ciebie o pomoc prosiłam :( Wiem tyle co i Ty, czyli niewiele. Toyota napisz proszę co i jak, bo ja tez chciałabym wiedzieć, czy trzymać kasę na transport czy nie. Quote
zerojeden Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Coś Ty niech Ci nie będzie głupio przecież nie odpowiadasz za decyzję innych. Poczekajmy na powrót Toyoty może się coś wyjaśni. Quote
toyota Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Inka nie wyjechała, wybaczcie mi, ale nie mogłam ruszyć ręką ani nogą, nie miałam neta przez 3 dni i dodzwoniłam się do osoby, która transportowała suczkę z Bydgoszczy dopiero wczoraj po godzinie 22. Było już za późno, aby cokolwiek zorganizować. Schron otwierają w niedzielę o 9, transport z Bygdoszczy ruszał o 10. Wypisywanie papierów, spacer z psem + podróż to mnimum 2 godziny. Potrzebna byłaby zmiana godziny podróży na późniejszą. Nie miałam żadnych danych do adopcji Inki, nic nie zostało ustalone. Ja bez neta i z gorączka nie mogłam zrobić nic. Dzisiaj wróciłam do świata żywych, ale za poźno. No i kicha. Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 niech Marcin ja jutro zawiezie do Halabajowki w takim razie, o ile jutro moze, tak jak to mialo byc od poczatku, nie ma na co czekac... odbierze ja spod schronu i w droge :) Quote
Dulska Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Tak sobie myślę, że ona właściwie powinna się nazywać "Niespodzianka". No bo kto ją widział? Jak z budy wyciągniecie coś ogromnego i złego, to będzie, oj będzie... Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 toyota ja widziala... rozmawialam z toyota bedzie organizowac ten transport, ponoc ma ktos jechac z jakims psiakiem w okolice Halabajowki, ale nie wiadomo kiedy, wiec mysle, ze nie ma sensu czekac moze kolejnego tygodnia i narazac biedna na cierpienie w tym schronie i niewiadome jutro :sad: Quote
obiezyswiat75 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 myślisz, że to z tej agresji tak w budzie siedzi? Quote
obiezyswiat75 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='kolejna kobietka']toyota ja widziala... rozmawialam z toyota bedzie organizowac ten transport, ponoc ma ktos jechac z jakims psiakiem w okolice Halabajowki, ale nie wiadomo kiedy, wiec mysle, ze nie ma sensu czekac moze kolejnego tygodnia i narazac biedna na cierpienie w tym schronie i niewiadome jutro :sad:[/QUOTE] A kiedy ma jechać? Dajcie znać jak coś ustalicie, Hałabajówka też musi mieć czas na przygotowanie się. Ja czas na zrobienie przelewu za transport.... Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Petunia tez siedziala przeciez caly czas w budzie... w budzie siedza psy przerazone i zdominowane, a nie agresory, tak patrzac po tych naszych.. Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A kiedy ma jechać? Dajcie znać jak coś ustalicie, Hałabajówka też musi mieć czas na przygotowanie się. Ja czas na zrobienie przelewu za transport....[/QUOTE] dobrze, moze juz jutro sie nie zdarzy, nie wiem jeszcze, ale jak Marcin sie zgodzi to na wtorek powinna moc wyjsc ze schronu... Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']To komu mam przelać i ile?[/QUOTE] to juz toyota pozniej napisze po rozmowie z Marcinem... Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 na kogo Ineczka ma byc przepisana, na Halabajowke? toyota potrzebuje dane do wyadoptowania suni... Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Halabajowko, a Ineczka ma jechac do Koszalina czy Bialogardu? Quote
zerojeden Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Halabajowko, a Ineczka ma jechac do Koszalina czy Bialogardu?[/QUOTE] Do siedziby fundacji najlepiej. Mogę ją odebrać z Białogardu jak tak będzie wygodniej. Quote
kolejna kobietka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Hałabajówka']Do siedziby fundacji najlepiej. Mogę ją odebrać z Białogardu jak tak będzie wygodniej.[/QUOTE] dobrze, to przekaze toyocie, bo trzeba po prostu Marcinowi powiedziec, gdzie dokladnie ma jechac i bedzie musial policzyc za ile.. Quote
Recommended Posts