saphira18 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 a kto taki apetyczny był że Felek się oblizywał:evil_lol: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-wcdoK5W2Czo/UTIRXymLgQI/AAAAAAACs_Y/LjZffEPjewc/s720/IMG_6838.JPG[/URL] Quote
ania91sc Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Chyba dostał w tedy smakołyk, że wysiedział w miejscu dłużej niż 1 sekundę :D :D :D Bo jemu zrobić jakieś zdjęcie to prostu graniczy z cudem :D Quote
madzia.uje93 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Hmm Felek musi mieć chyba naprawde grube futerko, bo wcale nie widać po nim żeby był chudy:D A z jednym uchem też elegancki z jego chłopak, nawet ubrudzony;) Quote
ania91sc Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Dziś znowu był szał jak Felek mnie zobaczył :) Chwilowo jest sam w boksie, bo Ewes wysterylizowana i jest na razie sama. Byliśmy na spacerku w towarzystwie kilku psów, na początku Felek wszystkie zaczepiał do zabawy i ciężko się z nim szło :D Ale później już się uspokoił i było ok :) Następnie poszliśmy na wybieg z Ozonem no i nie wiem co Felkowi odbiło ale go zaatakował :mad: pierwszy raz widziałam, że rzucił się na psa... Jednak jak do Niego podbiegłam i chwyciłam na początku za ogon to nawet nie próbował mnie capnąć i od razu puścił Ozona, więc mogę powiedzieć, że w jakimś sensie był grzeczny :oops: Na koniec zostaliśmy sami na wybiegu no i Felek ganiał za piłką :) Aaa na spacerze w sumie już na inne psy reagował bardzo dobrze nawet z Melmanem chwilkę się pobawił więc chyba po prostu Ozon mu wyjątkowo nie przypadł do gustu... Felek nauczył się też warować na komendę :) A w sobotę spacerek z Marcinem :D :D :D Quote
pralinka94 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Feluś ma w sobie tyle energii, że czasami go ponosi :D fajny z niego psiak, zawsze go widzę z merdającym ogonem :D Quote
ania91sc Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Tak, on zawsze jest uśmiechnięty i szczęśliwy :D Quote
ewes Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Felek rozweseli każdego! Wywoła uśmiech i takie tam :) no i nie nudzicie się na spacerach :D Quote
Romina_74 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ani wczoraj nie było i zdjęć nowych brak do pooglądaŻY ;) Quote
ania91sc Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 No niestety nie ma zdjec... Marcin nie zabral aparatu ale za to beda w sobote juz na pewno :) Quote
ania91sc Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Felek, Felek gdzie ten Twój domek? :roll: Taki młody jesteś, a telefonów brak... Na czwartek kupię mu ogłoszenie w gazecie, może przyniesie to jakiś rezultat :) Quote
madzia.uje93 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A ja widziałam ostatnio Marcina z Felkiem- świetnie się dogadują Ci dwaj:D Jak sie bawili to troszkę jak dzieci:diabloti: (tylko może nie mów tego Marcinowi:evil_lol:) Quote
ania91sc Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Hehehe :D Dzięki za informację, bo wiesz... Marcin za dużo mi nie powiedział :D Nie powiem mu :eviltong: Quote
Romina_74 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ewes w domku, to i się współspacerujący Felkowi zmieni ;) Quote
ania91sc Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Romina_74']Ewes w domku, to i się współspacerujący Felkowi zmieni ;)[/QUOTE] Dokładnie :) Ciekawe jakiego/jaką będzie mieć kolegę/koleżankę :) Quote
ania91sc Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Dzisiaj był spacerek :) Przeszliśmy z Felkiem kawałek i gdy nie było żadnego psa w pobliżu Felek chodził idealnie na smyczy, praktycznie była ona luźna, a gdy jakiś pies pojawiał się na horyzoncie chciał do Niego podejść i trochę ciągnął. Poszliśmy dziś też na wybieg z Dolarem, chłopaki ładnie się bawili i szczekali co jakiś czas na przechodzące psiaki :) Felek podgryzał w zabawie Dolara za łapki, a ten Felka za ogon :D Dzisiaj też Felek strasznie wystraszył się wystrzałów, chciał w tedy uciekać na szczęście jak się do Niego przytuliłam to trochę się uspokoił... jednak za każdym razem jak przechodziliśmy koło tego miejsca to Felek kulił ogonek :( Dziś też ukazało się ogłoszenia Felka w gazecie... były dwa telefonu wieczorem, jeden lepiej nie mówić (Pan szukał psa na łańcuch), a drugi super - Państwo mają dom z ogrodem ale mają się jeszcze zastanowić... chociaż Felek się spodobał :) Quote
saphira18 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='ewes']trzymam kciuki za domek :)[/QUOTE] dołączam się :kciuki: Quote
madzia.uje93 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Widzisz a tak się martwiłaś, że odzewu nie będzie, a tu prosze... Trzymam kciuki, bo domek z ogrodem to marzenie:D A chłopaki naprawde fajnie się dziś bawiły, ciekawe jak będzie z drugim bracikiem:evil_lol: Quote
ania91sc Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Hehehe, ale wiesz Magda ciiii :D :D :D Kurcze dom marzenie, ale nie nastawiam się, bo jakoś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie... :( Ale tak, czy siak przyjdzie i czas na Felusia :) :) :) Quote
madzia.uje93 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='ania91sc']Hehehe, ale wiesz Magda ciiii :D :D :D Kurcze dom marzenie, ale nie nastawiam się, bo jakoś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie... :( Ale tak, czy siak przyjdzie i czas na Felusia :) :) :)[/QUOTE] No niespodzianka to niespodzianka:D (Marcin chyba na dogo nie wchodzi, co?:diabloti:)Ale swoją drogą ciekawa jestem jakie będzie miał imię:evil_lol: A domek przyjdzie napewno! Quote
ania91sc Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Aż się boję co znowu Marcin wymyśli :D :D :D Quote
ewes Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 no, no.. ale imię jakieś nadał :D chyba, że inne wymyśli ;p Quote
Recommended Posts