Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś znowu był szał jak Felek mnie zobaczył :) Chwilowo jest sam w boksie, bo Ewes wysterylizowana i jest na razie sama. Byliśmy na spacerku w towarzystwie kilku psów, na początku Felek wszystkie zaczepiał do zabawy i ciężko się z nim szło :D Ale później już się uspokoił i było ok :) Następnie poszliśmy na wybieg z Ozonem no i nie wiem co Felkowi odbiło ale go zaatakował :mad: pierwszy raz widziałam, że rzucił się na psa... Jednak jak do Niego podbiegłam i chwyciłam na początku za ogon to nawet nie próbował mnie capnąć i od razu puścił Ozona, więc mogę powiedzieć, że w jakimś sensie był grzeczny :oops: Na koniec zostaliśmy sami na wybiegu no i Felek ganiał za piłką :) Aaa na spacerze w sumie już na inne psy reagował bardzo dobrze nawet z Melmanem chwilkę się pobawił więc chyba po prostu Ozon mu wyjątkowo nie przypadł do gustu... Felek nauczył się też warować na komendę :)

A w sobotę spacerek z Marcinem :D :D :D

Posted

Felek, Felek gdzie ten Twój domek? :roll:
Taki młody jesteś, a telefonów brak...

Na czwartek kupię mu ogłoszenie w gazecie, może przyniesie to jakiś rezultat :)

Posted

[quote name='Romina_74']Ewes w domku, to i się współspacerujący Felkowi zmieni ;)[/QUOTE]
Dokładnie :) Ciekawe jakiego/jaką będzie mieć kolegę/koleżankę :)

Posted

Dzisiaj był spacerek :) Przeszliśmy z Felkiem kawałek i gdy nie było żadnego psa w pobliżu Felek chodził idealnie na smyczy, praktycznie była ona luźna, a gdy jakiś pies pojawiał się na horyzoncie chciał do Niego podejść i trochę ciągnął. Poszliśmy dziś też na wybieg z Dolarem, chłopaki ładnie się bawili i szczekali co jakiś czas na przechodzące psiaki :) Felek podgryzał w zabawie Dolara za łapki, a ten Felka za ogon :D Dzisiaj też Felek strasznie wystraszył się wystrzałów, chciał w tedy uciekać na szczęście jak się do Niego przytuliłam to trochę się uspokoił... jednak za każdym razem jak przechodziliśmy koło tego miejsca to Felek kulił ogonek :(

Dziś też ukazało się ogłoszenia Felka w gazecie... były dwa telefonu wieczorem, jeden lepiej nie mówić (Pan szukał psa na łańcuch), a drugi super - Państwo mają dom z ogrodem ale mają się jeszcze zastanowić... chociaż Felek się spodobał :)

Posted

Widzisz a tak się martwiłaś, że odzewu nie będzie, a tu prosze... Trzymam kciuki, bo domek z ogrodem to marzenie:D
A chłopaki naprawde fajnie się dziś bawiły, ciekawe jak będzie z drugim bracikiem:evil_lol:

Posted

Hehehe, ale wiesz Magda ciiii :D :D :D
Kurcze dom marzenie, ale nie nastawiam się, bo jakoś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie... :(
Ale tak, czy siak przyjdzie i czas na Felusia :) :) :)

Posted

[quote name='ania91sc']Hehehe, ale wiesz Magda ciiii :D :D :D
Kurcze dom marzenie, ale nie nastawiam się, bo jakoś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie... :(
Ale tak, czy siak przyjdzie i czas na Felusia :) :) :)[/QUOTE]

No niespodzianka to niespodzianka:D (Marcin chyba na dogo nie wchodzi, co?:diabloti:)Ale swoją drogą ciekawa jestem jakie będzie miał imię:evil_lol:
A domek przyjdzie napewno!