Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze jeden wpis z fb
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Cisza u Lusi...taka dla niej śmiertelna cisza, nie pozwólmy,żeby pieniądze przesądziły o życiu czy śmierci psiaka, który chce żyć, jest przylepką i ma dobrze tam gdzie jest w hoteliku...POMÓŻCIE...PROSZĘ..[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande].[/FONT][/COLOR]

Posted

i jeszcze coś czego ja zrobić nie potrafię-na szczęście są zdolniejsi ode mnie ;)
[IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1476543_3688831157053_182434851_n.jpg[/IMG]

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]MONDO CANE[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]ul. Grodziska 13, 96-321 Żabia Wola[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]NIP 5291801195[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]

konto Bank Pekao S.A. 58 1240 6348 1111 0010 4518 3305

dla wpłat zagranicznych
pay pal : [email][email protected][/email]
IBAN PL58124063481111001045183305
SWIFT PKOPPLPW [/FONT][/COLOR]

Posted

Dziękuję. Przelew zrobiony. Dotrze w poniedziałek.
Zróbcie bazarek cegiełkowy. Ostatnio sporo jest ich na dogo ale nawet całkiem ładne sumki są zbierane. A na ratowanie życia - tym bardziej ciotki pomogą. Ja niestety nie umiem ich robić .

Posted

[quote name='mdk8']Dziękuję. Przelew zrobiony. Dotrze w poniedziałek.
Zróbcie bazarek cegiełkowy. Ostatnio sporo jest ich na dogo ale nawet całkiem ładne sumki są zbierane. A na ratowanie życia - tym bardziej ciotki pomogą. Ja niestety nie umiem ich robić .[/QUOTE]
ja już nie dam rady pociągnąc kolejnego-mam już 3, w tym jeden dla Lusi i jeszcze 4 innych futer...

Posted

[quote name='agusiazet']Matko, to Lusia już dwa tygodnie bez lekarstw:( Prawdziwa Tragedia:( Ale Lusia już się ludziom opatrzyła i jej nieszczęście też. Popieram zrobienie bazarku cegiełkowego.[/QUOTE]
ja dzisiaj w nocy będę zwoływać ciocie na wątek...
cegiełki na samą Lusię najwcześniej na początku grudnia zrobię-może ktoś może szybciej?

Posted

[quote name='mdk8']pisałyście w tym samym czasie- agusiazet zrobi.[/QUOTE]
:) zaraz wkleję link do dogo na fb-niech dziewczyny widzą,że nie zostały same :)

Posted

Bazarek cegiełek życia dla Lusi gotowy! Zapraszam do kupowania i podrzucania:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248921-Bez-lekarstw-Lusia-odchodzi-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-15-grudnia-do-20-00-Zapraszam!?p=21572896#post21572896"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248921-Bez-lekarstw-Lusia-odchodzi-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-15-grudnia-do-20-00-Zapraszam!?p=21572896#post21572896[/URL]

Posted

[quote name='Jolanta08']Poprosiłam aby Skarpeta Talcott ponownie pomogła Lusi[/QUOTE]

Wsparcie od staruszkowej skarpety im. Talcott przyznane w wysokości 120 zł, zaraz przeleję na konto Fundacji!

Posted

KOPIUJE JESZCZE WPIS KASI Z MONDO-BO TEŻ WAŻNE:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Wyjaśniam, żeby nie było niedomówień - wydaje się, że Lusia ma coś na koncie, około 400 zł - niestety Lusia ma cały czas niezapłaconą fakturę na prawie 1000 zł - nie płacę częściowo, bo miałam zamiar uzbierać na całość. Widac jednak, że to trudne.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]I teraz jeszcze nie ma leków....[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nie jest dobrze.....[/FONT][/COLOR]

Posted

I JESZCZE OD PANI MAGDALENY P-Ż

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Zostało mi trochę vetorylu, po mojej Zojce, która odeszła w marcu. Chętnie się podzielę [/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Hope2']KOPIUJE JESZCZE WPIS KASI Z MONDO-BO TEŻ WAŻNE:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Wyjaśniam, żeby nie było niedomówień - wydaje się, że Lusia ma coś na koncie, około 400 zł - niestety Lusia ma cały czas niezapłaconą fakturę na prawie 1000 zł - nie płacę częściowo, bo miałam zamiar uzbierać na całość. Widac jednak, że to trudne.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]I teraz jeszcze nie ma leków....[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nie jest dobrze.....[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Ja to machnęłabym na dług i kupiła lekarstwo! Ale wiem łatwo się pisze, ciężej wykonuje:(