Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiemk szczerze mnie też zauroczył, jak na rase za która nie przepadam. On jest pluszową przytulanka. Dom będzie miał bezproblemowego psa - tylko żeby się znalazł. Nawet jestem w stanie z powrotem go do Poznania przywieźć... ale gdzie ten dom.

Iza zmniejsz zdjęcie, bo wywala.

Posted

Dostałam wczoraj 10 takich wiadomości

[QUOTE]dobry wieczor. to jest moj pies i przyjade za nim na koniec swita,jestem z lobza i pies zaginal mi wlasnioe w lutym ma naimie spajkus szukalam go wszedzie i ma wczepionego czipa za uchem prosze nikomu go nie oddawac rano zadzwonie
[/QUOTE]

Jeśli zadzwoni to mam nadzieję, że to sprawdzicie. Psa znaleziono w WLKP, a Łobez to jednak zachodniopomorskie.

Posted

Dostałam kolejną wiadomość

[QUOTE]witam ten piesek to bratowej piesek mieszkamy w tej samej miejscowości Prusinowo piesek ma na imie Spaiki ma 6 lat i nie dawno zaginoł zostały wyprowadzone z jeszcze jedną suczką Psotka do ŁOBZA OD TAMTEJ PORY JE SZUKAMY JA TEŻ MAM PEKIŃCZYKA KTORY NA SZCZĘŚCIE NIE ZAGINOŁ WIEM CO BRATOWA PSZERZYŁA PŁACZE BO TO JEJ KOCHANE PSY WARUNKI MIAŁY DOMOWE TAGŻE NIE ROZUMIEM Z KĄD TA ADOPCJA JAK WŁAŚCICIEL SZUKA OGŁOSZENIA W INTERNECIE ULOTKI WYWIESZANE ZGŁOSZONE W STRARZY MIEJSKIEJ U WETERYNARZY TO MAŁO,ŻEBY ODZYSKAĆ SWOIEGO PIESKA,POZDRAWIAM PATRYCJA
[/QUOTE]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...