lilka105 Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Mogę zamówić karmę ,a te pieniądze które są niech będą na gaz ,czy coś innego. Tobciu daj tylko znać ,czy i kiedy zamówic. 1 Quote
b-b Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Podesłałam mały grosik. Jutro powinny być na koncie. 1 Quote
tobciu Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Jesteście Kochane (-i) NIESAMOWITE i WSPANIAŁE. :) Tosia&Lesio w weekend nie miała czasu, ale zorganizuje dostawę gazu jakoś teraz. Na gaz wystarczy, jak nic nie podrożało to 45-50 zl powinno kosztować. Aaa.. opłata za śmieci, no tak, do maja włączenie opłacone były. Oj, leci ten czas. Lilka105 - jeśli mogłabyś, byłoby cudownie. :-) Czwartek, piątek myślałam by zamówić. Wpłynęły pieniążki od asikowska - dziękujemy. :) Quote
ranias Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 O 12.04.2016 o 14:21, tobciu napisał: ranias, jeszcze 15 zł zostało z tamtych poprzednich 50 zl. Teraz powinien mieć 30 zl z drobiazgiem (z numerem było 5 zl) i podobno te pieniądze mają nie przepadać. :) To może poczekamy, aż zużyje trochę ? Bo On nie ma do kogo dzwonić. Wczoraj mówi do mnie - chciałem zadzwonić do pani Izy (do mnie czyli), ale może głowę bym zawracał. podeślijcie mi nr konta, wpłacę coś i niekoniecznie musi to być na telefon Quote
tobciu Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 O 16.05.2016 o 13:43, Aga76 napisał: Tobciu, poleciały pieniążki na śmieci ;) Dziękuję, doleciały. :) Przelew do Gminy zrobiłam. Przelew. Dam znać jutro Panu, że ma opłacone do sierpnia. I że od Lilka105 przyjedzie karma dla Reksa. :) Quote
tobciu Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 O 16.05.2016 o 15:21, ranias napisał: podeślijcie mi nr konta, wpłacę coś i niekoniecznie musi to być na telefon Dziękuję. Zaraz prześlę. *** Wpłynęły pieniądze od b-b , KrystynaS i Aga76 - dzięki Dziewczyny w imieniu Pana Maraina i Reksa. Quote
Aga76 Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Tobciu jesteś niezawodna, działasz jak błyskawica ! :) Quote
tobciu Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 O 18.05.2016 o 07:55, Aga76 napisał: Tobciu jesteś niezawodna, działasz jak błyskawica ! :) Wyjeżdżałam w środę, to chciałam co trzeba załatwić przed wyjazdem. :) Aga76 - wplynęły pieniądze - dzięki wielkie. :) ** Tosia&Lesio zamówiła gaz panu w czwartek (19/05). Paragon (gazownik tradycyjnie ma paragony na podorędziu, stąd różne daty) Quote
tobciu Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Zadzwonił właśnie Pan Marian podziękować za karmę+puszki dla Reksa (Lilka105 - na Twe ręce przekazuję podziękowania :) ) i za gaz. Serdecznie dziękował. Cieszył się z pogody, pytał co u mnie, jak zdrowie. cieszy się, że czereśnia dojrzewa i że w czerwcu może już będą owoce, jeśli szpaki się nie dobiorą. Pozdrowienia dla Was od Pana. Quote
tobciu Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 2 minuty temu, ranias napisał: a ja nie dostałam namiarów na konto Oh, jak to możliwe - chciałam napisać - przecież napisałam. :) I napisałam. :) W naszej korespondencji dotyczącej adresu do tobciu, gdy wysyłałaś telefon. U mnie ta konwersacja jest, dało się w niej napisać nową wiadomość, to założyłam że ona do Ciebie dotrze. A tu wcale nie. :) Patrzę teraz w tą korespondencję, a w niej tylko ja obecna. :) Już, już Cię zapraszam ponownie do niej i ponawiam wiadomość z numerem konta. :) Dzięki piękne. :) Quote
ranias Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 21 minut temu, tobciu napisał: Oh, jak to możliwe - chciałam napisać - przecież napisałam. :) I napisałam. :) W naszej korespondencji dotyczącej adresu do tobciu, gdy wysyłałaś telefon. U mnie ta konwersacja jest, dało się w niej napisać nową wiadomość, to założyłam że ona do Ciebie dotrze. A tu wcale nie. :) Patrzę teraz w tą korespondencję, a w niej tylko ja obecna. :) Już, już Cię zapraszam ponownie do niej i ponawiam wiadomość z numerem konta. :) Dzięki piękne. :) mam Quote
tobciu Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Teraz, ranias napisał: przelałam 50zł, zagospodarujcie wedle potrzeb Dzięki piękne. :) W lipcu Reks powinien być szczepiony - to uwzględnię to na ten cel. :) Quote
Patrycja96 Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Witam jestem nowa na dogomani.,częściej bywam na owczarek.pl .Od jakiegoś czasu podczytuje ten wątek jestem pod ogromnym wrażeniem .Chętnie wpłace jakieś pieniążki dla pana Marianai Rexa.Tylko proszę o numer konta.Pozdrawiam wszystkich cieplutko Quote
tobciu Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 O 28.05.2016 o 16:29, PATRYCJA96 napisał: Witam jestem nowa na dogomani.,częściej bywam na owczarek.pl .Od jakiegoś czasu podczytuje ten wątek jestem pod ogromnym wrażeniem .Chętnie wpłace jakieś pieniążki dla pana Marianai Rexa.Tylko proszę o numer konta.Pozdrawiam wszystkich cieplutko Witaj Patrycja. Miło nam, że zaglądasz na wątek chłopaków. :) Dzięki wspólnemu zaangażowaniu, fajnym osobom na wątku, ziarnko do ziarnka i udaje się nam pomoc organizować systematycznie. Przesłałam namiary w pw na dogo. Quote
Patrycja96 Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Pieniążki wyslane .Pozdrawiam wszystkich cieplutko.W czerwcu też postaram się coś przesłać Quote
tobciu Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 O 30.05.2016 o 13:56, PATRYCJA96 napisał: Pieniążki wyslane .Pozdrawiam wszystkich cieplutko.W czerwcu też postaram się coś przesłać Dziękujemy. :) Wpłynęły 30/05. Rozliczenie dopiero uzupełniłam. Doliczę je też na szczepienie Reksa. Quote
tobciu Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Wpłynęły pieniądze od AGA76. Dzięki wielkie. :) Będę chciała odwiedzić Pana Mariana i Reksa przełom czerwca/lipca. Quote
Aga76 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Tobciu, To może coś na imieniny wymyślimy? :) Uparłam się znaleźć ziemniaki sprzedawane przez internet (z dowozem), najbliżej znalazłam w Szczecinku :( jeszcze się nie poddaję. Ostatnio byłam w mieście i nabyłam ręcznik z bambusem, podobno rewelacja (szybko schnie, długo trzyma świeżość, wydaje się dobry na trudne warunki bytowe) i ściereczkę kuchenną, z myślą, że może p. Marianowi się przyda. Quote
tobciu Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 A kiedy imieniny wypadają ? Nie pamiętam. Urodziny, we wrześniu. Aga, ziemniaki z dowozem nie. Myśmy z Tosia&Lesio myślały o tym, bo w Stepnicy ktoś tam wozi po domach. Ale to może się trafić albo dobrze, albo kiepsko, bo te ziemniaki różne są, a worka nie sprawdzi się. Na swoim przykładzie Tosia&Lesio mówiła, że worek kupili i połowa była do niczego. Że lepiej jednak kupować siatki Biedronce. Quote
Aga76 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 1 lipca. Worek zgnilizny to faktycznie żadna atrakcja... już nie będę szukać. Pewniejsza siatka z Biedronki :) Quote
ALMA2 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 wysłałam pieniążki dla chłopaków. czy Pan Marian dostał jakieś pieniążki od gminy. W Lipcu i Sierpniu stołówka zamknięta. Mogłaby Gmina jakieś talony do sklepu zorganizować, choć na chlebek i masło. Pamiętam, że w zeszłym roku w sierpniu zastanawiałyśmy się czy jabłuszka to nie był jedyny posiłek Pana Mariana. Jeżeli Pan Marian nie będzie miał pomocy od gminy, to może kupić jakaś większą ilość puszek i słoiczków, makaronu itd. Może zapłacić w sklepie np. za 15 bochenków chleba, żeby Pan Marian odbierał sobie co drugi dzień w lipcu, pod warunkiem że Pani w sklepie będzie pamiętała, że za chleb jest zapłacone. I oczywiście jeśli pieniążków na to wszystko wystarczy. Bo przecież i dla Reksia musi coś zostać. Wiem Tabciu, że Wy co roku tak świetnie organizujecie pomoc dla Pana Mriana I Rekasa. To tylko moje sugestie. Pomyśl Tabciu jak to nie kłopot i możesz, jak będziecie mogli czasowo się zorganizować i czy w Sierpniu też wybierzecie się do Pana Mariana. Czy też te większe zakupu należałoby zorganizować teraz i ile na to potrzeba by było pieniążków. Quote
Recommended Posts