Paola06 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ada-jeje. Można by chociaz ta amstaffke dac do hotelu. Tam przynajmniej byłaby bezpieczna. Ona jest bardzo podobna do psiaka z Twojego avatarku. Możemy podjechać razem ,o ile masz czas. Bokserka jest w gorszym stanie psychicznym-zdominowana przez amsaffkę:placz::placz::placz: Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Przykro mi ale chodzilo mi o tamta z tamtego watku. Ta o ktorej teraz piszesz nic nie wiem nie widze jej fotek. Ja nie moge w tej chwili adoptowac zadnego psa do konca maja. Ale nie widzialam tak smutnych oczu jak miala amstaffka mix. i dlatego chcialam jej oplacic hotelik bo doczytalam sie ze tam obok schroniska jest hotelik. Jak to sie stalo ze nie byla do adopcji ze zosatala odebrana jakiemus zloczyncy ktory to czekal na proces a po dwoch dniach jej nie bylo. To jakis horror to schronisko co tam za ludzie sa zatrudnieni na stos z nimi. Quote
Rymonka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 halo halo? wróćmy do tematu.... rozumiem, że sunia boksia jest w Katowicach w schronie.. postaram się zagadać z AgaiTheta....zobaczymy może uda się coś zrobić... ja osobiście mogę pomóc opłacić hotelik... ale nie ukrywam że lepiej byłoby ją wyciągnąć... trzeba najpierw z Agą pogadać... jeśli uda się zrobić foty... to będzie świetnie.... Quote
Ada-jeje Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jak bedzie ktos z was dzis w schronisku to popytajcie o amstaffka moze by ja do hoteliku przeniesc chetnie sie doloze za hotelik. Napiszcie cos wiecej o niej fotki tez mile widziane. Trzeba koniecznie boksie rozdzielic z amstaffka. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze moj amstaff tez nie toleruje bokserow. Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Widze Widze, dzisiaj boksię zabieramy! więcej później Quote
Paola06 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Cioteczki!!!!!!!!!!!!! Bokserka juz umieszczona w hoteliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Na razie jest opłacony-pilnie szukamy tymczasu,lub domku stałego. Sunia ma około 3 latek,została oddana przez właścicielkę:(:(:( Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ola Kasia dzisiaj po pracy ją może wziąć! Umów się z nią 505580433 Jak najszybciej umów sterylkę, nawet jutro, żeby nie było wypadku jak z Lalą. Kasia ma jutro wolne, zabieraj dzisiaj sunię z hotelu! Szkoda, że nie odebrałaś :-( Quote
Paola06 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 To super wieści:multi::multi::multi: Niestety sytuacja w boksie była na ostrzu noża i każda chwila się liczyła:( Dziękuje za pomoc:calus: Jak spotkam sie z Kasią -to wszystko omówimy:lol::lol: Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Żadnych dobrych wiadomości!!! Bokserka nie została umieszczona w hoteliku!!! Mimo wyrażnej prośby. Suni nie wydali ze schroniska, bo rzekomo ugryzła pracownika i musi być na dobowej obserwacji, jutro może wydadzą. Ona jest masakrycznie zdominowana. Jej koleżanka stoi nad nią jak kat i ostentacyjnie szturcha ją pyskiem w kark! Boksia telepie się jak galareta nawet na siusiu nie wstaje! Są wolne boksy, ale pracownik powiedział: "po co? niech sobie radzi!" Obie pilnie potrzebują pomocy!!!!!!!!!! Dajcie info na bullowe fora czy do ciotek bullowych, ta sunia to rarytas dla wykolejeńców zajmujących się walkami. A Ty boksinko wytrzymaj do rana! Quote
Bella11 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nie rozumię tego czy pracownik Schroniska nie widzi makabrycznej sytuacji przecież boksia w każdej chwili może być zagryziona to jakiś koszmar aż nie chcę myśleć co przeżywa ta bokserka a swoją drogą ja na jej miejscu to pracownika chapneła bym tak że zapamiętał by na długo i też powiedziałabym niech sobie radzi . Mam obawy , przecież to jasne że w każdej chwili może być tragedia , trzeba boksie koniecznie rano zabrać one nie mogą być razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paola06 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dzisiejszy dzień w obozie zagłady-to istna porazka:placz::placz::placz: Bokserka walczy o życie-o przetrwanie:( Kompletnie zdominowana przez amstaffkę-która co chwilę kąsa ją po grzbiecie!!! Rzuca się na kraty,próbuje je wygryzać.. Pracownik kazał nam wejść po boksię skuloną na podeście bo swierdził że to własnie ona jest agresorką:placz::placz: SIEDZĘ I PŁACZĘ......... Quote
Bella11 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oby udało jej się przeżyć do jutra , ale jutro nie odpuszczajcie cioteczki musi być jutro zabrana poprostu musi . Boksinko kochana poczekaj do rana :-( Quote
Kluska4 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Boję się tylko żeby jutro czegoś nie wymyślili, że nie wydadzą bo............ :shake: Quote
boksiedwa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AgaiTheta napisał(a):Żadnych dobrych wiadomości!!! Bokserka nie została umieszczona w hoteliku!!! Mimo wyrażnej prośby. Suni nie wydali ze schroniska, bo rzekomo ugryzła pracownika i musi być na dobowej obserwacji, jutro może wydadzą. Ona jest masakrycznie zdominowana. Jej koleżanka stoi nad nią jak kat i ostentacyjnie szturcha ją pyskiem w kark! Boksia telepie się jak galareta nawet na siusiu nie wstaje! Są wolne boksy, ale pracownik powiedział: "po co? niech sobie radzi!" Obie pilnie potrzebują pomocy!!!!!!!!!! Dajcie info na bullowe fora czy do ciotek bullowych, ta sunia to rarytas dla wykolejeńców zajmujących się walkami. A Ty boksinko wytrzymaj do rana! bydlaki :angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: może trzeba te ścierwa postraszyć tozem, policją czy telewizją? cokolwiek, byle odebrać sunię Quote
Kluska4 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No Ty chyba żartujesz :crazyeye: Jak to uśpić? :crazyeye: Paola jak możesz to bądź ok. 8h30. Quote
Paola06 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Martwię się... Weż Kluseczko ,jeżeli masz kaganiec. Podjedziemy od razu do weta. I aparat. Quote
Bella11 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To straszne boksia już dostała wyrok albo ją zeżre amstaffka albo zostanie uśpiona to jakiś horror co ona takiego zrobiła komu się naraziła że nie ma dla niej innej alternatywy ???????? Jedyna nadzieja w Was dziewczyny ratujcie boksie proszę :modla: musicie być tam zaraz jak otworzą Schronisko bo może być za póżno :shake: Quote
Recommended Posts