Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie u Tymusia nie było :oops:
Ależ z niego piękny MIŚ :loveu:
Tak się cieszę, że wydobrzał i prezentuje się okazale :)
Teraz tylko domku do szczęścia brakuje :thumbs:

Posted

[quote name='wawer']Tymonek ma już bazarek. Adres w sygnaturze :).[/QUOTE]
Serdeczne dzięki :loveu: - Tymonek jest w wielkiej potrzebie ... :modla:

Posted

Ja już podniosłam bazarek, nic nie kupiłam ale wpłacilam na podane konto 20 zł. Na wpłacie nie podalam swojego nicka ;). Wiem że to kropla w morzu potrzeb, ale muszę rozdysponować resztki mojej kasy i niektórzy dostaną po kropelce.

Posted

:klacz: WIELKIE, PSIE DZIĘKI, kochana Cioteczko! :multi::sweetCyb:. Każda złotóweczka na wagę psiego szczęścia i za podnoszenie też :calus:.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']przybiegłam z bazarku :) zakochałam się w chłopaku od pierwszego wejrzenia :loveu: jest po prostu CUDNY :lol:[/QUOTE]
Witaj Martiko :loveu:

Ciekawe czy byłaby to miłość odwzajemniona - może warto spróbować ? :razz:

Posted

[quote name='Livka']Witaj Martiko :loveu:

Ciekawe czy byłaby to miłość odwzajemniona - może warto spróbować ? :razz:[/QUOTE]

Livko kochana ja mam w domu snobkę i prawdziwą jedynaczkę ...nie dochodź bez kija a towarzystwa psiego wogóle nie potrzebuje ..fuka na boki jak którykolwiek próbuje się zbliżyć :placz: gdybym ja miała domek jednorodzinny to bym się nawet nad chłopakiem nie zastanawiała :loveu: ale obiecuję dziewczynki że jak tylko wyrobię bazarki które obiecałam to i dla przystojniaka zrobimy bazarek :) chociaż tyle pomogę :) będę tu częstym gościem ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Livko kochana ja mam w domu snobkę i prawdziwą jedynaczkę ...nie dochodź bez kija a towarzystwa psiego wogóle nie potrzebuje ..fuka na boki jak którykolwiek próbuje się zbliżyć :placz: gdybym ja miała domek jednorodzinny to bym się nawet nad chłopakiem nie zastanawiała :loveu: ale obiecuję dziewczynki że jak tylko wyrobię bazarki które obiecałam to i dla przystojniaka zrobimy bazarek :) chociaż tyle pomogę :) będę tu częstym gościem ;)[/QUOTE]
Takie moje cichutkie marzenie ... dogomaniacki domek dla Tymonka :iloveyou:

Dziękuję Martiko za chęć pomocy i oczywiście zapraszamy do jak najczęstszych odwiedzin :loveu::loveu::loveu:

Posted

nie wiem, czy mi się uda filmik wrzucić, chciałam pokazać, jak Tymon chodzi. upalnie dziś bardzo i mocne słońce..ale..

[video=facebook;580835095300712]https://www.facebook.com/photo.php?v=580835095300712&set=o.139397199556900& type=2&theater[/video]

Posted

jak niedźwiadek :) świetny ...wspaniały psiak :) sylwija ale o co chodzi z tym chodzeniem ? upał i duchota na pewno nie pomagają psiakom przetrwac kolejnego dnia w spokoju. Jeśli cokolwiek Cię nie pokoi myślę że najlepiej skonsultowac to jak najszybciej z wetem. Może chłopak potrzebuje coś wspomagającego na stawy ;)

Posted

ależ on dostaje
dla dużych psów na stawy, pani Agata mu kupiła caniviton plus, o ile nie pomyliłam nazwy. wcześniej jest informacja na wątku
tylko pewnie powinien dostawać zawsze już - ze wzgl. na swoja wagę - 45 kg, masa, wiek. to konieczne

nawet sie zastanawiam, za co kupimy kolejną porcję..