cisowianka Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='__Lara']Ale on wypiękniał :D[/QUOTE] Co ci powiem , to ci powiem ale racje to ty masz ;) Quote
sylwija Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 faajny jest i powiem Wam, ze ma dużo cierpliwości do małego Tońcia.. małego przy nim, bo już całkiem podrostek z Tońcia ;) Quote
2010 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Piękny ten czarny:loveu: misiek...Aż dziw ,ze jeszcze nikt go nie wyparzył.... Quote
__Lara Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='ick']Piękny ten czarny:loveu: misiek...Aż dziw ,ze jeszcze nikt go nie wyparzył....[/QUOTE] No nie? :o Quote
DONnka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Dawno mnie u Tymusia nie było :oops: Ależ z niego piękny MIŚ :loveu: Tak się cieszę, że wydobrzał i prezentuje się okazale :) Teraz tylko domku do szczęścia brakuje :thumbs: Quote
Livka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='wawer']Tymonek ma już bazarek. Adres w sygnaturze :).[/QUOTE] Serdeczne dzięki :loveu: - Tymonek jest w wielkiej potrzebie ... :modla: Quote
sylwija Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 jest w potrzebie.. i nikt go nie chce .. buuuu Quote
sylwija Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='wawer']Tymonek ma już bazarek. Adres w sygnaturze :).[/QUOTE] dziękuję w imieniu Tymona :) już biegnę podnosić i zapraszać :) Quote
cisowianka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ja już podniosłam bazarek, nic nie kupiłam ale wpłacilam na podane konto 20 zł. Na wpłacie nie podalam swojego nicka ;). Wiem że to kropla w morzu potrzeb, ale muszę rozdysponować resztki mojej kasy i niektórzy dostaną po kropelce. Quote
wawer Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 :klacz: WIELKIE, PSIE DZIĘKI, kochana Cioteczko! :multi::sweetCyb:. Każda złotóweczka na wagę psiego szczęścia i za podnoszenie też :calus:. Quote
Livka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Na koncie Tymonka niespodziewana wpłata ;-) - ślicznie dziękujemy Panu [B]Janowi G. :Rose:[/B] Quote
Martika&Aischa Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 przybiegłam z bazarku :) zakochałam się w chłopaku od pierwszego wejrzenia :loveu: jest po prostu CUDNY :lol: Quote
Livka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Martika@Aischa']przybiegłam z bazarku :) zakochałam się w chłopaku od pierwszego wejrzenia :loveu: jest po prostu CUDNY :lol:[/QUOTE] Witaj Martiko :loveu: Ciekawe czy byłaby to miłość odwzajemniona - może warto spróbować ? :razz: Quote
Martika&Aischa Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Livka']Witaj Martiko :loveu: Ciekawe czy byłaby to miłość odwzajemniona - może warto spróbować ? :razz:[/QUOTE] Livko kochana ja mam w domu snobkę i prawdziwą jedynaczkę ...nie dochodź bez kija a towarzystwa psiego wogóle nie potrzebuje ..fuka na boki jak którykolwiek próbuje się zbliżyć :placz: gdybym ja miała domek jednorodzinny to bym się nawet nad chłopakiem nie zastanawiała :loveu: ale obiecuję dziewczynki że jak tylko wyrobię bazarki które obiecałam to i dla przystojniaka zrobimy bazarek :) chociaż tyle pomogę :) będę tu częstym gościem ;) Quote
Livka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Livko kochana ja mam w domu snobkę i prawdziwą jedynaczkę ...nie dochodź bez kija a towarzystwa psiego wogóle nie potrzebuje ..fuka na boki jak którykolwiek próbuje się zbliżyć :placz: gdybym ja miała domek jednorodzinny to bym się nawet nad chłopakiem nie zastanawiała :loveu: ale obiecuję dziewczynki że jak tylko wyrobię bazarki które obiecałam to i dla przystojniaka zrobimy bazarek :) chociaż tyle pomogę :) będę tu częstym gościem ;)[/QUOTE] Takie moje cichutkie marzenie ... dogomaniacki domek dla Tymonka :iloveyou: Dziękuję Martiko za chęć pomocy i oczywiście zapraszamy do jak najczęstszych odwiedzin :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 To ja sobie ponownie zajrzę i nacieszę oczy ;) Quote
sylwija Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 nie wiem, czy mi się uda filmik wrzucić, chciałam pokazać, jak Tymon chodzi. upalnie dziś bardzo i mocne słońce..ale.. [video=facebook;580835095300712]https://www.facebook.com/photo.php?v=580835095300712&set=o.139397199556900& type=2&theater[/video] Quote
sylwija Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 nie wiem, czy się udalo tu link..[URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=580835095300712[/URL] Quote
Martika&Aischa Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 jak niedźwiadek :) świetny ...wspaniały psiak :) sylwija ale o co chodzi z tym chodzeniem ? upał i duchota na pewno nie pomagają psiakom przetrwac kolejnego dnia w spokoju. Jeśli cokolwiek Cię nie pokoi myślę że najlepiej skonsultowac to jak najszybciej z wetem. Może chłopak potrzebuje coś wspomagającego na stawy ;) Quote
sylwija Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 ależ on dostaje dla dużych psów na stawy, pani Agata mu kupiła caniviton plus, o ile nie pomyliłam nazwy. wcześniej jest informacja na wątku tylko pewnie powinien dostawać zawsze już - ze wzgl. na swoja wagę - 45 kg, masa, wiek. to konieczne nawet sie zastanawiam, za co kupimy kolejną porcję.. Quote
Martika&Aischa Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Jak zakończę obecnie trwający bazarek następny będzie dla Tymonka. Na pewno o chłopaku będę pamiętała bo z całego serducha mu kibicuję :* Quote
Nadziejka Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Zagladam i ja do przecudownego misia :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:niezwykly jest postokroc Quote
Recommended Posts