brazowa1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W schronisku od ponad roku-obecnie ma okolo 4 lat. Przyprowadzila go pani,ktora przez tydzien trzymala go u siebie w nadziei,ze ktos psa przygarnie.Mowila,ze grzecznie zostawal w domu,ladnie chodzil na smyczy,słuchał sie i lubił dzieci sasiadow. Jest naprawde uroczym kundelkiem,ma ciekawie rozmieszczone rude łatki. Ma łagodny,pogodny charakter. Jest wesoły,energiczny,bedzie swietnym towarzyszem dla ludzi lubiacych aktywny wypoczynek. Wydawalo sie,ze taki ładny kundelek nie bedzie w schronsiku dlugo-a jednak...juz ma rok schroniskowego zycia za soba:( Nie wszczyna konfliktow z psami ze swojego boksu.Wykastrowany. Nie lubi aparatu,wiec na poczatek fotki beda sredniej jakosci. Quote
Betbet Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 nasz trójmiejski Florek niech hopa do góry!!! Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Zdjecia na forum to za malo moze by go na Alegro umiescic. Zwroccie sie do osob z dogo ktorzy sie tym zajmuja z prosba czy nie mozna by go bardziej rozreklamaowac Quote
Celina12 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Florek-wymarzony pies....grzeczny, miły...więc.... Quote
Celina12 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Popatrz na mnie-jestem śliczny. Obiecuję,że i grzeczny bo kocham Ludzi,Dzieci,lubię spacerki.Potrzebuję tylko Domku...a pokocham cały swym sercem. Quote
Betbet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 och Florekn ie przepada za robieniem zdjęć bo..nie ma na nich koło niego człowieka.o ile raźniej byłoby mu pozować z tym jedynym ludzkim przyjacielem. nawet zdjecia wklejałby razem z Tobą do albumu, tlyko go zabierz!!! Quote
brazowa1 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 kurcze,ja wiem,wszystko przez to,ze on siedzi w takim boksie,co jak juz ludzie,do niego dojda,to juz dawno sobie psa wybrali. Quote
kaerjot Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 może raz na jakiś czas trzeba zmienić kierunek zwiedzania Quote
brazowa1 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 kaerjot napisał(a):może raz na jakiś czas trzeba zmienić kierunek zwiedzania Nie ma to jak madra rada dobrej kolezanki,co znajduje koty w transporterku :p Wazne,ze skuteczna :) Folrek zostal wytypowany przez rodzine z dwojka dzieci w wieku szkolnym,trzymajmy kciuki za bialo-rudego Florka. Co prawda ciotki nie zdazyły sie do naszego Kwiatka przywiazac,ale wierze,ze dobrymi myslami wespra adopcje psiaka. Quote
akucha Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gabi, ściągaj ogłoszenia, ja już lecę!!!! Cudownie, cudownie, cudownie!!! Tytuł do wymiany :lol: Quote
Recommended Posts