Asia_Focus Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Pomyślałam sobie, że możńa by tu założyć galerie wszystkich z gruoy 8 8) I psiaków i właścicieli :wink: Bo tak to wszysrko jest porozrzucane po innych tematach :D Czekam na fotki, inne grupy już takie galerie maja , wiec czemu my mamy nie mieć??
amokk Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 hmm a na czym dokladnie polegalaby taka galeria?
Asia_Focus Posted February 8, 2004 Author Posted February 8, 2004 Poprostu, każdy z grupy 8 dawałby tu foty -swoje i psiaków- żeby nie było porozrzucane po tematach :) Więc kto zaczyna ?? Mam nadzieje że pomysł odpali :D
argo Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 :lol: :lol: Wakacje ... > PORTRETY >> :roll: :hand: :lol:
kokos Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Witamy po krótkiej przerwie. Haczyk łykamy i zdjęcia wstawiamy: Smacznie sobie śpię Ach, co ta perspektywa robi z psami! Czy coś się pofaldowało? Nietoperek Mój piękny nosek Wszystko w ruchu... Strzeżcie się - będzie więcej kokos&gafel
Bartek Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Gratulacje, fajne fotki a piesek jeszcze fajniejszy :Dog_run: Pozdrawiam Bartek
Asia_Focus Posted February 9, 2004 Author Posted February 9, 2004 No to ja mojego też wrzuce :lol: Kokos i Argo, psiaki cudne, jak ja kocham labki :lol: :angel: A TO JA :lol:
Madziorek Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Wasze psiaki są po prostu cudowne. :klacz: Z niecierpliwoscią czekam na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam ciepło :hand:, Madziorek i Ziuta - aporter z zamiłowania :wink:
Skibi Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 O rany jakie cudne fafiki :wink: Madziorek a coś mi się zdaje, że Ty też masz ochotę na labusia??
Madziorek Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Madziorek a coś mi się zdaje, że Ty też masz ochotę na labusia?? Cześć Skibi! Ciekawe jak się tego domyśliłaś :hmmmm: :wink:. Ale chyba się nie dziwisz. Spójrz tylko na te słodkie mordy...czy można im się oprzeć? :D
Skibi Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Wogóle :D Jak dorobię się domu z ogrodem to też sobie sprawię labka OBIECUJĘ
Bila Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Skibi, nie musisz mieć domu z ogrodem. Ja mam labka i mieszkamy sobie w bloku. (mieszkanie mam małe). Nie o ogród tu chodzi, ile o odpowiednią dawkę ruchu (czyli miejsce gdzie pies może się wybiegać, socjalizować). Mając ogród nie wywiniesz się od długich spacerów, tym bardziej, że to bardzo ciekawskie psy i lubią nowe wrażenia. Po odpowiednim "wymęczeniu" ich wielkość w mieszkaniu naprawdę nie robi.
Skibi Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Tylko, że my mieszkamy w kawalerce i mamy już rybki, chomika, królika i psa. Troszkę mało miejsca na drugiego psa. Pisząc o domu z ogrodem nie miałam na myśli braku długich spacerów tylko miejsce gdzie moje zwierzęta miałyby swój kącik. Ale czas pokaże. Podobno marzenia mają to do siebie, że lubią się spełniać :D
Bila Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Nie no oczywiście w tym wypadku masz rację. Labek w tym układzie byłby już przesadą. A co do domku z ogrodem... Ponoć jak bardzo się czegoś pragnie..., ja w każdym bądź razie serdecznie Ci go życzę. Sama zreszta też bym małą chatką nie pogardziła.
amokk Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 MAM NA IMIE FIGO:) i chce zebyscie popatrzeli na mnie troszeczke.. A Ja Mam Na Imie KAMA Oczywiscie nie obedzie sie bez pani Oli
argo Posted February 11, 2004 Posted February 11, 2004 :roll: :roll: :roll: :klacz: :klacz: :lol: :lol: :hand:
Bartek Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 Jak tam czuje się Figo?Oby dobrze.Proszę o więcej fotek :laola: :klacz:
DagaP. Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 http://foto.onet.pl/upload/16/95/_212675_n.jpg Wreszcie mogę pokazać swój śliczny pyszczek - Goldi :D
amokk Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 Daga to teraz nic innego jak linka do strony (url) wstawic pomiedzy i zdjecie pojawi sie bezposrednio u nas na dogomanii
amokk Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 Bartek a na Twoje pytanie odpowiedzialam na innym temacie:) ale powtorze ze wszyscy czujemy sie dobrze.. chociaz Kama biedna wychodzi z tego towarzystwa najgorzej.. coz.. starosc nie radosc.. ale temperamencik ma:)
DagaP. Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 To ja - Goldi Ps. Dzięki za podpowiedź ! :wink:
Dobry Posted February 13, 2004 Posted February 13, 2004 MEGA - kilka fotek z dzieciństwa... Bieżące fotki już wkrótce :)
Recommended Posts