Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomyślałam sobie, że możńa by tu założyć galerie wszystkich z gruoy 8 8) I psiaków i właścicieli :wink: Bo tak to wszysrko jest porozrzucane po innych tematach :D Czekam na fotki, inne grupy już takie galerie maja , wiec czemu my mamy nie mieć??

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy po krótkiej przerwie.

Haczyk łykamy i zdjęcia wstawiamy:

_210834_n.jpg

Smacznie sobie śpię

_210833_n.jpg

Ach, co ta perspektywa robi z psami!

_210836_n.jpg

Czy coś się pofaldowało?

_210837_n.jpg

Nietoperek

_210835_n.jpg

Mój piękny nosek

_210832_n.jpg

Wszystko w ruchu...

Strzeżcie się - będzie więcej

kokos&gafel

Posted

Wasze psiaki są po prostu cudowne. :klacz:

Z niecierpliwoscią czekam na kolejne zdjęcia.

Pozdrawiam ciepło :hand:,

Madziorek i Ziuta - aporter z zamiłowania :wink:

Posted
Madziorek a coś mi się zdaje, że Ty też masz ochotę na labusia??

Cześć Skibi!

Ciekawe jak się tego domyśliłaś :hmmmm: :wink:.

Ale chyba się nie dziwisz. Spójrz tylko na te słodkie mordy...czy można im się oprzeć? :D

Posted

Skibi, nie musisz mieć domu z ogrodem. Ja mam labka i mieszkamy sobie w bloku. (mieszkanie mam małe). Nie o ogród tu chodzi, ile o odpowiednią dawkę ruchu (czyli miejsce gdzie pies może się wybiegać, socjalizować). Mając ogród nie wywiniesz się od długich spacerów, tym bardziej, że to bardzo ciekawskie psy i lubią nowe wrażenia. Po odpowiednim "wymęczeniu" ich wielkość w mieszkaniu naprawdę nie robi.

Posted

Tylko, że my mieszkamy w kawalerce i mamy już rybki, chomika, królika i psa. Troszkę mało miejsca na drugiego psa. Pisząc o domu z ogrodem nie miałam na myśli braku długich spacerów tylko miejsce gdzie moje zwierzęta miałyby swój kącik. Ale czas pokaże.

Podobno marzenia mają to do siebie, że lubią się spełniać :D

Posted

Nie no oczywiście w tym wypadku masz rację. Labek w tym układzie byłby już przesadą. A co do domku z ogrodem... Ponoć jak bardzo się czegoś pragnie..., ja w każdym bądź razie serdecznie Ci go życzę. Sama zreszta też bym małą chatką nie pogardziła.

Posted

Bartek a na Twoje pytanie odpowiedzialam na innym temacie:) ale powtorze ze wszyscy czujemy sie dobrze.. chociaz Kama biedna wychodzi z tego towarzystwa najgorzej.. coz.. starosc nie radosc.. ale temperamencik ma:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...