zachraniarka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Starbi dzięki za zmniejszenie, bo mi serce pękało jak zamieniałam te piękne foty na linki. Wszystkie zdjęcia super, wklejać więcej! :D
starbi Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Niebieska - ale Noa pozuje :) A Bańka powinna mieć psudonim "latająca Bańka" - czy Ty ją z katapulty wyrzucałeś? ;) Radek75, suuper zdjęcia! I super Bańka! :)
Niebieska Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Niebieska - ale Noa pozuje :) Ona tu patrzy na swojego ukochanego gumowego pomidorka! A jaka się szczuplutka wydaje a w rzeczywistości to kloc 33 kg :D
00000 Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Ja wiem, że tu się wkleja, a nie gada, ale nie mogę się powstrzymać :D Noa śliczna śnieżynka :angel: Radek - śliczne zdjęcia psa w locie - mi się nie udaje takich zrobić, mam do dooooopy refleks :roll: :wink: No a Megi widzę miała profesjonalną sesję w studio??? :o
starbi Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 No a Megi widzę miała profesjonalną sesję w studio??? W znajomym studiu, przez znajomego fotografa :) Ot tak, przy okazji, grzechem byloby nie pstryknać kilku fotek PS Mega nie Megi ;)
zachraniarka Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Ja wiem, że tu się wkleja, a nie gada, ale nie mogę się powstrzymać :D Nie gada się to fakt, ale wyrażać swój podziw można jak najbardziej! :D
barbokla Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 bila :)) dzieki bardzo za wstawienie foteczki ... duuuza buzka :)))))))
argo Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 I jeszcze raz megaBaster. Modzie szanowny obiecuję, że jutro będą zmniejszone. Jutro to już dziś :D Bila 8) Przestań siem lenić :wink: bo ... fotki so przepikne :lol: :lol:
Korez Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Witam serdecznie. Musze Wam wszystkim pokazać mojego nowego członka rodziny. Na imię ma Korez, 8 tygodniowy biszkoptowy chłopiec. Tu czeka na papu 8) a tu zjada ostaniego w domu kwiatka :P jest strasznie kochany, troszke zwariowany i słodki jak 10 kilo krówek. Serdecznie dziekuję za pomoc w edyji fotek pozdrawiam Tymek P
Samba Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Jest przepieknowosciowy... A tu prosze w zmniejszeniu, Modzie ciachnij mojego posta, jak Korez sobie skopiuje fotki :D (na razie pozmieniałam u Koreza zdjęcia na linki i czekam na dalszy rozwój sytuacji. mod z.)
barbokla Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 no no .. ma wszystko :))) najwiecej moich szmatek kuchennych :))))) zabawki leza w koncie a szmatki i butelki plastikowe znosi do wyrka .. to jego najlepsze zabawki :))))) wariat maly :]
Amika Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 butelki plastikowe znosi do wyrka .. to jego najlepsze zabawki :))))) wariat maly :] Tu chyba to nie jest miejsce na udzielanie rad, ale sorki mnie ostrzegano wiec i ja ostrzegę :( nie pozwalaj mu na zabawę butelkami. Teraz jest to śmieszne, ale przyjdzie czas na spacerki i będzie się bawić świństwami / śmieciami. Wydaj komendę, „nie” albo „fe” wyrzuć do śmieci i po prostu nie ma! W zamian daj zabawkę :)
Korez Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Hehehe no tak zeby tylko chciał w tym lozeczku polegiwac jeszcze :wink: a nie tylko płytki i panele :o dywan tesch fee 8)
argo Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Dzieki Evelinie doszło do 'wymiany barterowej' z pewnym, szerzej nieznanym FORUM :wink: Kto kce sprawdzic, na czym rzecz polega niech se kliknie TU a potem tu :lol: A nie zapomnijcie o 'własciwym' formacie, wielkości SWOICH zdjęć. :D Powodzenia. :P :lol:
00000 Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Jakie piękne maluchy :angel: :angel: :angel: Ech, przypomiało mi się jak Pagaj był taki: A to Pagaja mama i część maluchów: A teraz????? :roll: .............................. :D
Bila Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 :D kurczę, a takie to malutkie było. Aż się nie chce wierzyć, że to taki kawał chłopa. Chyba to nie Pagaj :wink: Ale szkoda, że to już nie takie małe puchate kulki. Bilbo też tak strasznie szybko urósł. A i znak rozpoznawczy chyba wszystkich labów: powiewające uchmany :lol:
zachraniarka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ja też myślę, że gdzieś po drodze został podmieniony :lol: :lol: :wink:
barbokla Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 http://img109.exs.cx/my.php?loc=img109ℑ=dog4.jpg hmm i co dalej ?:)))
Recommended Posts