Radek75 Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Zdjęcia są niestety niezbyt dobrej jakości ale je lubię. Na zdjęciach spotkany na spacerze Hugo i pościg za kawałkiem reklamówki. Tutaj górą Hugo A tu Bańka
Evelina Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 :) ODPOCZYNEK ... :roll: NA MIEJSCU PANA :wink: ma siem rozumieć :roll: :lol: :lol: i pewnie w identycznej pozycji :roll: Zdjęcia są niestety niezbyt dobrej jakości ale je lubię. Wcale sie nie dziwie, oswietlenie sloncem jest bajeczne :D
argo Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 ale sobie fajnie podusię pod łepetynę podłożył, wygodnicki jeden :lol: :roll: Kto podłożył, to podłożył. :wink: Pies musi mieć wygodę. :lol: Zdjęcia są niestety niezbyt dobrej jakości ale je lubię Ciepłe promienie słońca są ... :roll: :lol: To i ja wkleję to CO lubię. :oops: :D A po to, by być w 'temacie' Galerii, zadjęcie tytułuję tak - 'Olek jet ze stycznia a Argo z marca' :wink: :roll: ODPOCZYNEK ... NA MIEJSCU PANA ma siem rozumieć i pewnie w identycznej pozycji :roll: :roll: :D Wypoczywamy raczej TAK :lol: :wink: :D
zachraniarka Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Na zdjęciach spotkany na spacerze Hugo i pościg za kawałkiem reklamówki. A co on tam robi? :o :hmmmm: Jeszcze do tego przestrojony w jakieś długaśne sierściuchy.. :eek3: :wink: :wink: :wink: :lol: Pozdrawiam wszystkie Hugusie wszystkich ras! :D
Evelina Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Portret Olka uroczy :D Domyslam sie, ze na drugim planie widac zachod, bo kto by dziecie tak rano zrywal :wink: A Argo oczywiscie jak zwykle bierze przyklad ze swego Pana :roll: Bo jak powiadaja, jaki pan taki kram :lol:
MandM Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 To ja tez kilka fotek wrzuce, jesienne warjacje :) portrecik i wieczne zabawy ;)
Arga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 A teraz inaczej :) W sumie to tylko mój grzbiet ale za to jak ładnie patrze się na pańcie :D :D No i u wójka z kumpelą Italią :) ( aż dziwne że są takie spokojne :D )
Arga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 A tak wyglądała jak jeszcze nie broiłam za bardzo- zdjęcie z hodowli :)
Betty Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Śliczniutkie maleństwo Arga. Ile ona teraz ma??
Arga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Śliczniutkie maleństwo Arga. Ile ona teraz ma?? Ma 4 miesiące- no 12.11.04 będzie miała 5 miesiecy :D
DagaP. Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Bila napisała: DagaP. Gdzieżeś Ty była jak Cie tu nie było? Witaj Niestety brak czasu nie pozwala mi na częste wizyty. Lekkie zamieszanie mam teraz w swoim życiu:( . Obiecuję sie poprawić. Może uda mi sie jakieś nowe fotki funfla wstawić :) Pozdrawiam wszystkich Dogomaniaków :hand:
Betty Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Śliczniutkie maleństwo Arga. Ile ona teraz ma?? Ma 4 miesiące- no 12.11.04 będzie miała 5 miesiecy :D Moja niunia 10.11.04 bedzie miała 7 m-cy pozdrawiamy Asia i Beti
Arga Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Moja niunia 10.11.04 bedzie miała 7 m-cy Ale twoja to juz duza, urocza, sliczna psina :D Arga to jeszcze "dzieciuch "
Betty Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Zobaczysz jak błyskawicznie urośnie, ja to byłam zdziwiona jak szybko Beti rosła.
zachraniarka Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Ach ja wiem, że o naszych psiurkach to można w nieskończoność, ale przypominam temat tego topicu :evilbat: Dziewczyny wstawiać zdjęcia, a z rozmówkami to na offa! :D
zachraniarka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Zdjęcia z dzisiejszego spacerku, pogoda piękna, mimo że to już listopad.. Uroczy uśmiech do obiektywu :D Po godzinie biegania za piłką wreszcie padł :lol:
Arga Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 A oto Arga sobie leży... bo ma taką ochotę :) Lubi ekstremalne sytuacje :D A co tam jest tak daleko ? I drzewko 8) Sesja forotgaficzna zakończona ;)
Radek75 Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 A oto Arga sobie leży... bo ma taką ochotę :) Ale podobna do mojej Bańki. To i ja coś dołożę (zdjęcie wykonane wczoraj).
Arga Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 To jeszcze jedno Argi :) Będe się chwalić bo nareszcie mam aparat i robie zdjęcia jak najęta :D To jest z soboty :)
argo Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Śliczności. :roll: W ogólnej Galerii,w swoim 'przyklejonym' topicu - TU, Evelina zaproponowała nieco inny sposób prezentowania zdjęć. :roll: Poklikajcie w miniaturki :lol: :P Witam :D Uznałam, że ten topik to najodpowiedniejsze miejsce aby zaproponować małe udoskonalenie prezentacji zdjęć na Dogo. Otóż, można zamieścić w poście miniaturkę zdjęcia, Klikniecie w nią spowoduje automatyczne otwarcie się powiększenia. Dzięki niej (miniaturce) mamy podgląd zdjęcia, co jest przyjemniejsze niż tasiemcowy nieraz link :D Wymaga to oczywiście wykonania miniaturki i umieszczenia jej wraz ze zdjęciem na serwerze. Zapis postu, który tak zadziała można prześledzić funkcją :D Pomysł znakomity. :D Jeśli ktoś korzysta z Fotoalbumu na Onecie to nie musi 'wykonywać' miniaturki. Po wejściu do swojego albumu, kliknieciu w 'Edytuj' i 'zaptaszkowaniu' opcji 'miniatury' mamy do dyspozycji, i miniaturki zdjęć, i po kliku w miniaturkę, duże zdjęcie. Jak jest w innych fotoalbumach nie mam pojęcia. Na Onecie ciutkę roboty wykona za nas 'automat' :wink: :hand: :hand:
DagaP. Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Radek75 twoja Bańka na wszystkich fotkach ma taki wyraz pyszczka, że poprostu mnie rozwala - sama słodycz :buzi: Pozdrawiamy :hand:
Recommended Posts