Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angi, chyba nie ma rasy, której nie lubisz, cooo? :D

Tak btw. kilka dorosłych cavisi szuka domu, więc jakbyście kogoś znały, kto chce przygarnąć, dam wici ;)

Posted

Dzięki za kciukasy, przyda się.:loveu: Mam nadzieję, że gdy powiedziała "mam jedną tańszą suczkę" miała na myśli serio tańszą. :razz: Albo zgodzi się na raty, wtedy byłoby wspaniale! :D

[B]Ty$ka [/B]mogę prosić o namiary? :)

Posted

[quote name='Ty$ka'][B]Angi, chyba nie ma rasy, której nie lubisz, cooo? :D[/B]

Tak btw. kilka dorosłych cavisi szuka domu, więc jakbyście kogoś znały, kto chce przygarnąć, dam wici ;)[/QUOTE]
są, onki hahah:-D

Posted

[quote name='Angi']są, onki hahah:-D[/QUOTE]

Ja nie lubię tych Onków, co mają u mnie ludzie na wsi. Rzucają się na wszystkie psy, dosłownie muszę ozziego nosić, jak idziemy w pobliżu tego psa. :-o Przecież jak Ozziego, który boi się gwałtownych ruchów zaatakuje Onek będzie koniec. :roll: Jeszcze nie widziałam wychowanego Onka... i cocker spaniela, a szkoda. ;)

Posted

[quote name='Angi']kilka razy się na mnie rzuciły:razz:[/QUOTE]

Masakra. :-o Kurdele ale Ozzy ma długą bagietę (czytaj pysk) na tym bannerku. I to kurde wcale nie jest fotoszop. On taki jest. :oops:

Posted

[quote name='fridaso']Ja nie lubię tych Onków, co mają u mnie ludzie na wsi. Rzucają się na wszystkie psy, dosłownie muszę ozziego nosić, jak idziemy w pobliżu tego psa. :-o Przecież jak Ozziego, który boi się gwałtownych ruchów zaatakuje Onek będzie koniec. :roll: Jeszcze nie widziałam wychowanego Onka... i cocker spaniela, a szkoda. ;)[/QUOTE]

A czy mieszaniec ONka zalicza się do ONka? Bo jak tak to ja mam wychowanego :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Lili8522']A czy mieszaniec ONka zalicza się do ONka? Bo jak tak to ja mam wychowanego :cool3::evil_lol:[/QUOTE]

Nie zaliczasz się do tej wypowiedzi.... :evil_lol: bo napisałam, że "ludzie u mnie na wsi" niestety nie mieszkasz u mnie na wsi... ech... przeprowadzka? :loveu:

kurde Ozzy ma bagiete(czytaj pysk) jak dziobak. :D

Posted

[quote name='fridaso']Ja nie lubię tych Onków, co mają u mnie ludzie na wsi. Rzucają się na wszystkie psy, dosłownie muszę ozziego nosić, jak idziemy w pobliżu tego psa. :-o Przecież jak Ozziego, który boi się gwałtownych ruchów zaatakuje Onek będzie koniec. :roll:[B] Jeszcze nie widziałam wychowanego Onka[/B]... i cocker spaniela, a szkoda. ;)[/QUOTE]

źle szukasz :evil_lol:
W Jaro był jeden.. super ułożony, tylko wlasciciel debil, bo to ulożenie pokazywał wydając komendy po drugiej stronie ruchliwej ulicy :roll:
Rudi.. co prawda skundlony, ale piesek cudo.. ma sie ochotę ukraść :loveu:
No i poprzedni mój sąsiad mial onka.... chodził jak w zegarku, fajny psiak :cool3:
Ale prawda taka, ze po prostu wiekszosc nie daje sobie z nimi rady.. to trudna rasa :shake:

Posted

[quote name='fridaso']Nie zaliczasz się do tej wypowiedzi.... :evil_lol: bo napisałam, że "ludzie u mnie na wsi" niestety nie mieszkasz u mnie na wsi... ech... przeprowadzka? :loveu:

kurde Ozzy ma bagiete(czytaj pysk) jak dziobak. :D[/QUOTE]

Napisałaś [COLOR=#000000] "Jeszcze nie widziałam wychowanego Onka " a nie "Jeszcze nie widziałam wychowanego Onka u mnie na wsi" [/COLOR]:evil_lol:

Z bagietą się zgadzam! XXL! :D

Posted

[quote name='Lili8522']Z bagietą się zgadzam! XXL! :D[/QUOTE]

Czy ja wiem... Collie niedaleko też ma długi pysk :evil_lol:

[quote name='Angi']nie znam :p[/QUOTE]

Porypało mi sie *Alpinę :roll:

Posted

[quote name='Victoria']Też chce znać hodowle :P
To ta co ci wysłałam?[/QUOTE]

taak. :D Mała jest niewystawowa, bo nie ma białego na mordce. :lol: Kurdele 500zł zaliczki i potem 150zł co miesiąc, chyba trzeba posprzedawać trochę... :razz:

Posted

[quote name='fridaso']taak. :D Mała jest niewystawowa, bo nie ma białego na mordce. :lol: Kurdele 500zł zaliczki i potem 150zł co miesiąc, chyba trzeba posprzedawać trochę... :razz:[/QUOTE]
wohohoho a gdzie pomnik dla mnie :diabloti: ?

powiem ci ze znam tatusia i jest przekochany <3

Posted

[quote name='Victoria']wohohoho a gdzie pomnik dla mnie :diabloti: ?

powiem ci ze znam tatusia i jest przekochany <3[/QUOTE]

Nigdzie. Nie mam na zaliczkę. :angryy: Przynajmniej narazie. :cool3:

Posted

To zbieraj szybcikiem. Podeslesz mi na pw hodowlę? bom ciekawa czy to ta, o której myślę :siara:

Ja niestety nie znam ani jednego normalnego ONa. Wszystkie zafisiowane :(

Posted

Wspaniale, gratuluję :)
Ja wychodzę z założenia, że imię samo przyjdzie... jak pies już jest w domu. Bo nagle widzę zwierzaka na żywo, jak się bawi, jak się zachowuje i ni stąd, ni zowąd mówię "ale z niego XYZ". I już, imię jest. Tak było ze Sprite, chomikami, moimi kotami ;).

[quote name='kropi124']wszyscy szczeniaki oprócz mnie :bigcry:[/QUOTE]
Eee tam, nie wszyscy :p ja też, ale generalnie lubię papisie... u kogoś. Nie ciągnie mnie do malucha, za to chciałabym, naprawdę chciałabym drugiego psa.