Olena84 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Jestem rowniez za zaproszenia Bakusiowej! Quote
kakadu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 i ja też, ale zajrzę później, bo muszę się ogarnąć z rana... Quote
obiezyswiat75 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='bakusiowa']Konta Alusi nie ma na wątku ponieważ lecznica nie życzy sobie. Jutro prześle Ci na pw. Teraz idę z psiorami na spacer i spać.[/QUOTE] To czekam wobec tego. Spłacę całość długu Alusi, czyli 110 zł. Quote
obiezyswiat75 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Potwierdzam, że zrobiłam przelew na konto kliniki, na kwotę 110 zl. Quote
bakusiowa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Potwierdzam, że zrobiłam przelew na konto kliniki, na kwotę 110 zl.[/QUOTE] Bardzo dziękuję:loveu: Alusia jest spłacona:multi::multi::multi: Quote
obiezyswiat75 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Mam nadzieję, że teraz będzie choć troszkę łatwiej- przynajmniej finansowo. Bardzo tylko proszę o sprawdzenie w klinice, czy pieniadze doszły. Zawsze się boję, jak robię przelew na nowe konto, że coś źle przekopiuję i pieniądze w kosmos pójdą :) Quote
bakusiowa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Mam nadzieję, że teraz będzie choć troszkę łatwiej- przynajmniej finansowo. Bardzo tylko proszę o sprawdzenie w klinice, czy pieniadze doszły. Zawsze się boję, jak robię przelew na nowe konto, że coś źle przekopiuję i pieniądze w kosmos pójdą :)[/QUOTE] Budrysek sprawdzi. Jak by była źle napisana chociaż jedna cyfra to przelew nie przejdzie. Wiem, bo przy nowych kontach robię takie próby. Quote
Vicky62 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Zapisuję do poczytania. Strasznie biedne kotki...:-(:-( Znałam kotka z nowotworem ucha,wiem że oba uszka amputowano i było ok. Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Zaglądam w sobotę. Są jakieś nowe wieści? Quote
bakusiowa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Zaglądam w sobotę. Są jakieś nowe wieści?[/QUOTE] Rozmawiałam wczoraj telefonicznie z Budrysek. Alusia jest u niej w domu. Czarna natomiast można powiedzieć że jest już prawie wyleczona. Jest jeszcze w lecznicy. Jednak jest to dzika kotka. Muszą do niej podchodzić w rękawicach. Alusia nie ma już długu dzięki kochanym cioteczkom moca35, lida i obiezyswiat75, która zapłaciła potężna końcówkę długu. Budrysek nie ma normalnego internetu tylko jakiś dziwny który wyczerpuje sie po zrobieniu kilku ogłoszeń i odwiedzeniu kilku wątków. Nie słyszałam o czymś takim bo mam neostradę więc nie bardzo mogę to zrozumieć. Potrzebna będzie aktualizacja finansów Czarnej żeby wiedzieć jaki jest jeszcze dług do spłacenia. Będą jeszcze pieniądze z bazarku fajansowego cioteczki EVA2406, która postanowiła przekazać część na koteczki. Budrysek wejdzie na wątek jak będzie miała dostęp do neta napisze wszystko dokładniej. Budrysek ma pod opieką 7 wyrzuconych szczeniaczków. Zaproponowałam żeby założyła wątek i trzeba będzie iść po prośbie o pieniądze na szczepienia, odrobaczenie i jedzenie. Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Czyli Czarna po wyleczeniu pójdzie do Budrysek, czy wróci na ulicę? Te szczeniaczki to u niej w domu są? Quote
bakusiowa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Czyli Czarna po wyleczeniu pójdzie do Budrysek, czy wróci na ulicę? Te szczeniaczki to u niej w domu są?[/QUOTE] Odnosnie Czarnej musi napisac Budrysek. Znalazłam link do FB gdzie są zdjęcia szczeniaczków. Są one u niej w domu. [URL="http://www.facebook.com/media/set/?set=a.519716681406423.122219.100001042885838&type=1"]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.519716681406423.122219.100001042885838&type=1 W schronisku już by nie żyły. [/URL] Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 No tak, to bez wątku ani rusz. Tylko jak Budryesk ma problemy z internetem, to jak wątek założy i poprowadzi? Ciężko jej będzie. Quote
bakusiowa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']No tak, to bez wątku ani rusz. Tylko jak Budryesk ma problemy z internetem, to jak wątek założy i poprowadzi? Ciężko jej będzie.[/QUOTE] W tym cała trudność. Gdyby wątek była to można wysyłać zaproszenia. Może szczeniaczki miałyby większe powodzenie niż koty. Quote
obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 A Ty byś nie mogła zacząć pewno? Przepraszam, że o to pytam. Po prostu szczeniaki to ogromne koszty szczepień, odrobaczania, karmy itd. Alusia zostanie u Budrysek, czy będziecie jej domu szukać jakiegos? Czarna czeka na aktualizację rozliczeń, tak? Szczeniaki na teraz czego potrzebują? Kurczę no, bardzo by się wątek przydał, bo Ty pewno nie wiesz? Ale może Budrysek jak wejdzie, to odpowie... Na same robale to kilkadziesiąt złotych, plus szczepienia. Kupa kasy jest potrzebna. A mleko, a karma? Koty pod opieką Budrysek są tylko te dwa? Wiem, że strasznie dużo pytań, ale tyle mi przyszło do głowy... Quote
bakusiowa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A Ty byś nie mogła zacząć pewno? Przepraszam, że o to pytam. Po prostu szczeniaki to ogromne koszty szczepień, odrobaczania, karmy itd. Alusia zostanie u Budrysek, czy będziecie jej domu szukać jakiegos? Czarna czeka na aktualizację rozliczeń, tak? Szczeniaki na teraz czego potrzebują? Kurczę no, bardzo by się wątek przydał, bo Ty pewno nie wiesz? Ale może Budrysek jak wejdzie, to odpowie... Na same robale to kilkadziesiąt złotych, plus szczepienia. Kupa kasy jest potrzebna. A mleko, a karma? Koty pod opieką Budrysek są tylko te dwa? Wiem, że strasznie dużo pytań, ale tyle mi przyszło do głowy...[/QUOTE] Podaję link do wątku bazarkowego gdzie jest zdjęcie zwierzyńca Budrysek..Do tego jej osobisty pies, Jożin z Olkusza, 7 szczeniaczków. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240229-Extra-kozaczki-i-kurteczka-na-kociaki_27-02[/url] Quote
iwna5702 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 dziekuje za zaproszenie - niestety na razie nie moge wspomoc finansowo :) Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A Ty byś nie mogła zacząć pewno? Przepraszam, że o to pytam. Po prostu szczeniaki to ogromne koszty szczepień, odrobaczania, karmy itd. Alusia zostanie u Budrysek, czy będziecie jej domu szukać jakiegos? Czarna czeka na aktualizację rozliczeń, tak? Szczeniaki na teraz czego potrzebują? Kurczę no, bardzo by się wątek przydał, bo Ty pewno nie wiesz? Ale może Budrysek jak wejdzie, to odpowie... Na same robale to kilkadziesiąt złotych, plus szczepienia. Kupa kasy jest potrzebna. A mleko, a karma? Koty pod opieką Budrysek są tylko te dwa? Wiem, że strasznie dużo pytań, ale tyle mi przyszło do głowy...[/QUOTE] oj kotow to u nas dostatek :) czasem to sama gubie sie w liczeniu ;) adopcyjne raczej szybko znajduja domy...ale z dzikuskami jest ciezko :( Alusia tez jest dzikuskiem ale jej wypuscic nie moge, zostanie na dt do konca z Czarna jest tez ciezko, nie chce wspolpracowac, wiec do zakonczenia leczenia musi zostac w lecznicy...a potem pewnie ja wypuscimy w jej rejonach w tej chwili mam 2 psiaki na dt...oba wymagaja leczenia i 5 szczeniaczkow, ktore juz na szczescie same zaczely jesc...cale szczescie bo karmienie butelka co kilka godzin wykanczalo mnie maluszki maja juz miesiac, trzeba bedzie je odrobaczyc za 2 tyg i zaszczepic jak beda mialy 2 miesiace nie mam w tej chiwli stalego dostepu do netu, wiec w razie potrzeby kontak tel 607488598 Quote
obiezyswiat75 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 A założysz szczeniakom wątek? Można by wtedy pozbierać na karmę i weta, poprosić o pomoc w ogłaszaniu. Quote
BUDRYSEK Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A założysz szczeniakom wątek? Można by wtedy pozbierać na karmę i weta, poprosić o pomoc w ogłaszaniu.[/QUOTE] jestem na necie tylko na moment...nie zdaze zalozyc ale moze ktos pomoze? tutaj jest link do zdjec [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.519716681406423.122219.100001042885838&type=1[/url] Quote
obiezyswiat75 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Nie umiem wstawiać zdjęć, ale zapytam, może ktoś mi pomoże Quote
Olena84 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Wyslije na [email][email protected][/email] Quote
obiezyswiat75 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Olena84']Wyslije na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Dzięki za ofertę pomocy, ale te zdjęcia są tu [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.519716681406423.122219.100001042885838&type=1[/url] I nie wiem jak je wysłać. Ja naprawdę głupkiem technicznym jestem. Chciałam je na początek tutaj na wątek wstawić a potem jak mi się uda, założyć osobny wątek, ale już na wstępie mnie to przerasta.... Quote
bakusiowa Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dzięki za ofertę pomocy, ale te zdjęcia są tu [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.519716681406423.122219.100001042885838&type=1[/URL] I nie wiem jak je wysłać. Ja naprawdę głupkiem technicznym jestem. Chciałam je na początek tutaj na wątek wstawić a potem jak mi się uda, założyć osobny wątek, ale już na wstępie mnie to przerasta....[/QUOTE] Poczekaj do jutra to poproszę syna aby wstawił te zdjęcia tutaj na wątek. Później można skopiować i wstawiać dalej. Założyć wątek to nie jest żaden problem. Niedawno załozyłam wątek terierki Małej i korzystałam z jego pomocy odnośnie zdjęć. Quote
Recommended Posts