Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, tylko ogłoszenie. Aż taka odważna to nie jestem.....:oops:
Puchatek może potwierdzić, że wisi. Może jak ludzie będą szli z procesją... Natchnieni Duchem Świętym przeczytają ogloszenie i doznają iluminacji.....

Posted

[quote name='Agnie Koty']nie, tylko ogłoszenie. Aż taka odważna to nie jestem.....:oops:
Puchatek może potwierdzić, że wisi. Może jak ludzie będą szli z procesją... Natchnieni Duchem Świętym przeczytają ogloszenie i doznają iluminacji.....[/quote]
Oby:lol: :lol:

Posted

[quote name='Agnie Koty']nie, tylko ogłoszenie. Aż taka odważna to nie jestem.....:oops:
Puchatek może potwierdzić, że wisi. [/quote]
Sprawdziłem i nie wiszę. :diabloti:
A co wierszyk się aż tak nie podoba, że potrzeba duzej odwagi żeby go powiesić? :oops:

Posted

"Puchatek może potwierdzić, że wisi"
I tu zaprzeczyć muszę Agnisi
Puchatek siedzi teraz w fotelu
I zapisuje wierszyk Excelu

I o Okruszkach też coś napiszę
Bo słowo daję wcale nie wiszę
A ogłoszenia też nie widziałem
Bo się tamtędy nie przemykałem

Posted

Jako to się nie przemykałeś! Widziałam Cię z okna, niebieska koszulka z białymi rękawami, spodnie bodajże khaki. Ale i tak najpierw zauważyłam Bunię, :evil_lol: . Ogłoszenia wiszą i co z tego. Pewnie nikt nie dzwonił.
Przejeżdżałam dziś koło Emir /jeżdżę tamtędy na dzialkę/ i tak sobie myślałam o Okruszkównach....

Posted

Gdybym napisała , że nikt nie dzwonił to bym skłamała, ale...
No własnie , coś dziewczyny są pechowe bo albo pani chciała pieska dla 2-letniego dziecka, albo ktoś umówił się na spotkanie i nie przyszedł albo nie oddzwonił, a ostatni telefon był z zapytaniem czy adopcja może być przez osobę niepełnoletnią a jak powiedziałam , że nie , to padło pytanie "czy może to w takim razie zrobić siostra, ale pies byłby mój", no i co ja mam dodać...Jeszcze była pani, któr choć miała opory przed sterylką w końcu dała sie przekonać racjonalnym argumentom ale okazało się że jej kuzynka znalazła sunię , której nie mogła zatrzymać...

Ręce opadają...W każdym razie nie możemy się poddać . Bardzo was proszę
ogłaszajcie je jeszcze. Do emir wkrótce przyjedzie kilkanaście ps[I]ów ze [/I]schroniska w Węgrowie a fundacja i tak przepełniona. Czekają jeszcze szczeniaki z Brańska i warszawskie szczeniaki...

Posted

zaraz wstawię zdjęcia ale przeraża mnie nieco ten rozrzut, bo one nie spełniają żadnego z tych wymagań...Z jednej strony nie amstafy, z drugiej na pewno będą większe od jamnika...już są
Aha! Dziewczyny i inne dzieciaki dostały basen z wodą do boksu :-)

Posted

[quote name='Ania W']zaraz wstawię zdjęcia ale przeraża mnie nieco ten rozrzut, bo one nie spełniają żadnego z tych wymagań...Z jednej strony nie amstafy, z drugiej na pewno będą większe od jamnika...już są
Aha! Dziewczyny i inne dzieciaki dostały basen z wodą do boksu :-)[/quote]
Ekskluziw:multi:

Posted

[quote name='Ania W']zaraz wstawię zdjęcia ale przeraża mnie nieco ten rozrzut, bo one nie spełniają żadnego z tych wymagań...Z jednej strony nie amstafy, z drugiej na pewno będą większe od jamnika...już są
Aha! Dziewczyny i inne dzieciaki dostały basen z wodą do boksu :-)[/quote]
Ale może jakieś inne emirowskie dzieciaki by się nadały?