Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciocia Olga zostaje z Okruszkami?:eviltong:
Ania, to w takim razie we wtorek umówimy się na przechwycenie reszty gazet. Dobrze by było gdyby wszystko było u mnie w pracy (gazety są, ale zostają szmatki) i wtedy już łatwiej. Ja pracuję na Rakowieckiej, czyli wcale niedaleko od Ani.
Agnieszka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Enia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ania:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Niania:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to żeby ten "niań" doszczętnie maluchów nie rozpuścił;)
Ania, coś mi się wydaje, że gazetki już dojechały, ale nie jestem pewna. Torbę odbiorę jak się we wtorek spotkamy.

Posted

Gazety idą jak woda , ale mycha deklarowała małą ciężarówkę gazet, także szmatki mile widziane ;-)
Tylko błagam, jak ktoś podrzuca do mnie do pracy(szkoła), to nie mówcie że to dla szczeniaczków, tylko dla mnie ;-) Ja i tak chyba uchodzę za nieźle zakręconą...Ciągle pytam czy ktoś nie chce pieska albo wpłacić na pieski ;-)
Nie żeby to był wstyd , ale rozumiecie ?

Posted

[quote name='Ania W']Gazety idą jak woda , ale mycha deklarowała małą ciężarówkę gazet, także szmatki mile widziane ;-)
Tylko błagam, jak ktoś podrzuca do mnie do pracy(szkoła), to nie mówcie że to dla szczeniaczków, tylko dla mnie ;-) Ja i tak chyba uchodzę za nieźle zakręconą...Ciągle pytam czy ktoś nie chce pieska albo wpłacić na pieski ;-)
Nie żeby to był wstyd , ale rozumiecie ?[/quote]
SPOKO, powiem, że bardzo lubisz czytać i stąd ten karton gazet.

Posted

Agnie , tylko nie za drobno bo tu raczej ściery a nie ściereczki potrzebne ;-)Ja po powrocie z pracy mam min 20 minut sprzątania,
Dzisiaj znowu zasieka sforsowana :-/ Przesunęły dużą (naprawdę dużą!) klatkę i poszalały na całym mieszkaniu ;-)
Dziewczyny mają się dobrze! Już po szaleństwie
na tarasie.Może teraz pośpią ? :-)

Posted

[quote name='Ania W']Agnie , tylko nie za drobno bo tu raczej ściery a nie ściereczki potrzebne ;-)Ja po powrocie z pracy mam min 20 minut sprzątania,
Dzisiaj znowu zasieka sforsowana :-/ Przesunęły dużą (naprawdę dużą!) klatkę i poszalały na całym mieszkaniu ;-)
Dziewczyny mają się dobrze! Już po szaleństwie
na tarasie.Może teraz pośpią ? :-)[/quote]
Będę jutro między 9.30 a 10.30. Będą i szmatki.

Posted

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/2986/okr1ag8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/4743/fantamc0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img75.imageshack.us/img75/4527/pepsivq5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/4126/pepsi1lm1.jpg[/IMG]

Posted

spokojnie, tnę fachowo. Rozcinam rękawy i usuwam suwaczki.Choć ja przy tymczasowych suczkach pracowałam generalnie mopem, potem go płukalam w domestosie. Nawetgo nie chowalam i tak stał i stał.....:razz:
Ania, ta czarna ma przyzwoitą sierść a i jasnej okulary się chyba zmniejszyły...Zalesiają się, :evil_lol: .

Posted

Lepszą sierść ma Fanta (bura). Jest gęstsza i taka wyraźnie odrastająca (krótkie włoski). Chyba odrasta jej już dorosła sierść.
Pepsi (czarna) wygląda na zdjęciach lepiej niż na żywo ,jeszcze ma nieco przerzedzoną sierść... Ale jak patrzę na jej mordkę i i łapy to mamwrażenie że podmienili sukę. Zupełnie do siebie niepodobna. Podpalane psy na ogół jaśnieją a ona ciemnieje :-/

Posted

Zmysł dzięki bardzo!!! Dotarły szmatki i cała reszta!

Ooooo tak! Bardzo dobrze mi się spało między 24 a 5 rano.Potem postanowiły że mnie obudzą i im się udało. Przed 6 znalazłyśmy jeszcze 15 minut na spacer na tarasie. A potem chyba dostały karmę z szalejem (nie wiedziałam, że eukanuba taką wypuściła ;-))

Posted

[quote name='Ania W']Zmysł dzięki bardzo!!! Dotarły szmatki i cała reszta!

Ooooo tak! Bardzo dobrze mi się spało między 24 a 5 rano.Potem postanowiły że mnie obudzą i im się udało. Przed 6 znalazłyśmy jeszcze 15 minut na spacer na tarasie. A potem chyba dostały karmę z szalejem (nie wiedziałam, że eukanuba taką wypuściła ;-))[/quote]
A ja dziękuję za Bulgota. Na żywo jest jeszcze piękniejszy

Posted

A ty chcesz dwa szczeniaczki po tej karmie? ;-)

Zmysł, a nie mówiłam że precyzjna robota :-)
Moja koleżanka jak usłyszała że jej pies sprzedany to od razu humor jej się poprawił! Ma narysować jeszcze trochę miniaturek na Piknik.

Posted

A widzisz...nawet na bazarek nie zajrzałaś:-(
Rysunek ołówkiem buldoga zrobiony przez moją koleżankę. Mnie się bardzo podobał! Wrzuciłam w rameczkę i znalazł się także inny znawca...szkoda, że tylko jeden ;-)