Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może być, na wątku Zdzisia moja prośba o obrożę została zignorowana. Bardzo dziękuję.

U Ajzy zaczął się sezon linienia i nie wiem, czy, któryś alergik by z nią teraz w domu wytrzymał.

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam taki list na PW na tablicy. Wspaniale rokuje, prawda?

Dzień dobry,
Spodobał mi się opis Ajzy. Chciałabym na początku napisać kilka słów o sobie, żeby Pani, jako opiekun Ajzy mogła podpowiedzieć, czy mogłybyśmy z Ajzą pasować do siebie.
Niedawno odeszła moja wspaniała towarzyszka spacerów- wilczurek, 10 letni. Mieszkam sama w mieszkaniu w mieście ale obok mam wielki park. Z poprzednim psem spacerowałam 3 razy dziennie do 1-2h dziennie. Zarka towarzyszyła mi także w wyjściach na biegówki i biegała przy rowerze.
Mam w rodzinie dużo małych dzici, które uwielbiały mojego psa. Szukam więc towarzysza spacerów, który lubiłby dzieci i był przyjazny do innych psów. (Zdaję sobie sprawę, że wielka część zachowania psa wynika z zachowania opiekuna, ale pytam tu o ogólne nastawienie Ajzy)
Równocześnie musiałby zostawać sam w domu do 8h.

Proszę o opinię, czy z Ajzie mogłoby spasować takie życie?
Proszę też o informację, ile waży (tak, żebym wiedziała, jaka jest duża)

Pozdrawiam,
Magda z Krakowa

Posted

Tak czy siak Ajza znalazła dom! :) W przyszły weekend podjedzie po nią pani Magda z Krakowa.:) :) :) A ja właśnie wróciłam z dogtrekkingu (15 km) i padam. Okazało się, że mamy wspólną znajomą dogomaniaczkę z panią Magdą.

Posted

Bjuta napisał(a):
Tak czy siak Ajza znalazła dom! :) W przyszły weekend podjedzie po nią pani Magda z Krakowa.:) :) :) A ja właśnie wróciłam z dogtrekkingu (15 km) i padam. Okazało się, że mamy wspólną znajomą dogomaniaczkę z panią Magdą.

Wspaniała wiadomość! Ale się cieszę!:multi:

Posted

Bjuta napisał(a):
Wiecie, tak naprawdę, to jeszcze się tak bardzo nie cieszmy. Na razie są wspaniałe perspektywy. Oby wszystko się sprawdziło! :)

No musi :)