Katalina Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jeśli chodzi o wygląd to jego ogromnym atutem są te uszy :) Są tak urocze :) Sterczą idealnie na boli i są takie mięciutkie...z resztą widać to na zdjęciach :) I jak tu się nie uśmiechać na jego widok ? :D Quote
Kasi i Lena Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Jego uszy żyją własnym życiem:D mogą stać, leżeć, na wpół leżeć. Ruszają się we wszystkich kierunkach, takie radary:) Quote
Basia1968 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Od razu prostuję: FUNDACJA HAPPY GARDEN NIE PROWADZI ŻADNEGO SCHRONISKA, PRZYTULISKA Piesek Dropsik /Tofik/ znajduje się w PRYWATNYM OŚRODKU DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH COTRTEZ W BYSTROJOWICACH. Quote
Kasi i Lena Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Przepraszam, już zmieniłam w pierwszym poście. Quote
pomóżpomagać Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jej ja sie pomalu gubie w tych psiakach... nie mam czasu wracac do czytania od nowa watku, znacie jego stosunek do dzieci?? Quote
Kasi i Lena Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Psiak miał styczność tylko z moim domowym jedenastolatkiem. Nie wiem jak z mniejszymi dziećmi ale podejrzewam że nie powinno być problemu, on jest bardzo delikatny i spokojny. Quote
pomóżpomagać Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ufff to dobrze, bo poręczyłam za niego :) Quote
Katalina Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ciekawa jestem jak tam nasz Dropsik... Dziś rozwieszamy ogłoszenia ze zdjęciem w lecznicach i sklepach zoologicznych. Psiak ślicznie się prezentuje, a i opis zrobiłam dość obszerny. Quote
Recommended Posts