Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On po prostu jest papusny:) Magdysiu nasz wet stwierdzil ze 7 na bank
wet w Lublincu 5.. Wiec cos pomiedzy;)

Bubuś jest takim cielakiem ze by tylko spal i jadl. Wydaje Mi sie ze on sie czuje pokrzywdzony jak patrzy ile mu chrupek sypie to widze zal w oczach" w schronisku mialem lepiej";)

Nudnawo z nim troszke:eviltong: je, spi, pobawi sie chwile, nie brudzi, lubi koty, wszystkich toleruje i tylko by sie glaskal.. NUDA jak nic:evil_lol:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja spedzam kazda minute z moimi psami i pol dnia na spacerach, w lecie to sie szwedamy calymi dniami i.....KATEGORYCZNIE ODMAWIAM JESZCZE GOTOWANIA DLA TYCH OSOBNIKOW!!!![/QUOTE]

Jestes podla:diabloti:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kwestia przyzwyczajenia.....:):)
I tak wyboru nie ma duzego bo tylko kurczak i tunczyk.....[/QUOTE]
U mnie ma wiekszy wybor:eviltong: :eviltong: hills, pro plan, brit aa i jeszcze ma dog chowa;)

Posted

e tam bąbel mój ma 18 kg nadwagi czili prawie 100% i nie potrafi schudnąć a nic mu nie doskwiera szaleje bawi sie chrapie strasznie a jaki respekt budzi:razz:

Posted

[quote name='tymuś']e tam bąbel mój ma 18 kg nadwagi czili prawie 100% i nie potrafi schudnąć a nic mu nie doskwiera szaleje bawi sie chrapie strasznie a jaki respekt budzi:razz:[/QUOTE]
Respekt to u Mnie w chacie budzi Majkel i koty:diabloti: Tobi to parówka a Jagger to uba buba i on by tylko jadl i spal;)

Dzisiaj bubus dostal karme dla tlusciochow. Czyli taka karma ktora go nasyca ale nie tuczy.
Widzialam ta morde smiejaca sie ze bunio jest pelny:)
Czyli chudniemy racjonalnie i zglowa. I duuuzo lazimy co nie powiem nie zawsze mu
sie podoba. No bo jak to mozna tak ze bubusiowi chce sie spac a tu kaza na spacer isc..

Szczerze powiedziawszy sie nastawilam na ciezka prace z psem.. Komendy, lazenie przy nodze, jakis stresik a tu dupa i czapa.. Zero atrakcji. On wszystko wie on wszystko umie:)
Jak nic chlopaczyna znajdzie domek..

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Respekt to u Mnie w chacie budzi Majkel i koty:diabloti: Tobi to parówka a Jagger to uba buba i on by tylko jadl i spal;)

Dzisiaj bubus dostal karme dla tlusciochow. Czyli taka karma ktora go nasyca ale nie tuczy.
Widzialam ta morde smiejaca sie ze bunio jest pelny:)
Czyli chudniemy racjonalnie i zglowa. I duuuzo lazimy co nie powiem nie zawsze mu
sie podoba. No bo jak to mozna tak ze bubusiowi chce sie spac a tu kaza na spacer isc..

Szczerze powiedziawszy sie nastawilam na ciezka prace z psem.. Komendy, lazenie przy nodze, jakis stresik a tu dupa i czapa.. Zero atrakcji. On wszystko wie on wszystko umie:)
Jak nic chlopaczyna znajdzie domek..[/QUOTE]

a nie będzie Ci go żal oddać?a mój Babel mimo że sie rusza i biega i tak jest bachraty:p

Posted

[quote name='tymuś']a nie będzie Ci go żal oddać?a mój Babel mimo że sie rusza i biega i tak jest bachraty:p[/QUOTE]

bedzie zal;) Strasznie ale ja naprawde nie mam warunkow jakbym miala to bym miala schronisko;)