Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kula smakula teraz w kimonko uderzyla;) Wstawie jak zrobie moze jakies na sniegu:)
No i jeszcze od weta. Jak dzisiaj do niego zadzwonilam to mowil " co masz dla Mnie? Znowu jakas bide?'' zaczelam sie smiac mowiac tak bide z nedza same kosteczki:evil_lol:

Posted

[quote name='tymuś']witam na wątku ! a ja się zastanawiałem o co chodzi w tych tajemniczych postach między Tobą, Wiolu a Lu..........:pteraz już wiem![/QUOTE]
Tymuś witamy :) Jaka tam znow tajemnica ot maly sekrecik;)

Posted (edited)

Wrocilismy od weta;) I moi drodzy grubas wazy 46.734kg!!!!! Powinien wazyc maks
35-37!! 10 kg nadwagi ma chloptas. Wet stwierdzil ze zastawe juz mozna by bylo polozyc;)
Oczy zdrowe, zeby wyczysci mu przy okazji kastracji zaden problem bo kamien jest.
No i ja i Gosia myslalysmy ze chlopak ma ze 4 lata. Okazuje sie ze zeby przednie ma bardzo starte i wet ocenia na 7... Ale wiecie jak to jest z zebami...Przestrzen miedzypalcowa nie jest zaczerwieniona.
On ma tam przebarwiona siersciuche w kolorze brazu. Po czyms lazil co mu to zabarwilo.

W gabinecie cieszyl sie merdal caly czas ogonem tulil;) Kochany Jagger:loveu:

Dolaczam watek chlopaka na FPR Złoty Pies;)
http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?p=27943#27943

Edited by Wiola&Miłosz
Posted

[quote name='madziadance']Oto bazarek cegiełkowy na transport Jagerra :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/239046-Bazarek-cegiełkowy-na-transport-Jagerra-do-DT-do-31-01-!!!?p=20323722#post20323722

dzieki Madziu:)
musimy nazbierac 350zl na transport - nie bylo na co czekac wiec Jagger pojechal ale mam nadzieje, ze uda sie nazbierac na JEgo podróż

[quote name='tymuś']witam na wątku ! a ja się zastanawiałem o co chodzi w tych tajemniczych postach między Tobą, Wiolu a Lu..........:pteraz już wiem!
bo My takie tajemniczne dziewczyny sa:)
[quote name='Wiola&Miłosz']Wrocilismy od weta;) I moi drodzy grubas wazy 46.734kg!!!!! Powinien wazyc maks
....
o matko...to rzeczywiscie sporo :-o

Posted

Sporo to malo powiedziane... Tobi wazy 41-43 ale jest troszke wiekszy. Trzeba go zaczac odchudzac. Nie ma innej opcji. Ja myslalam ze dyszy bo mu goraco a on dyszy bo za malo ruchu ma i ta waga. Wet mowil ze mamy nie przesadzac od razu z bieganiem ale ma duzo lazic i pol kubka rano pol wieczorem. Nic wiecej. Szlaban na lodowke;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dzieki Madziu:)
[/QUOTE]

polecam się na przyszłość ;)

46 kg Jagerra doskonale odczułyśmy z Gosią jak nas ciągnął po śniegu na smyczy w naszym niedostosowanym do warunków obuwiu :evil_lol: