Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DuDziaczek']Podniose staruszka :([/quote]
Staruszek trochę waży, więc uważaj na siebie ;) Albo wiesz co, pomogę Ci, razem łatwiej ;)

Bazyl do góry!

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Występ w TV najprawdopodobniej 6 września, ale nic nie wiem jeszcze na pewno, bo 2-3 wrzesnia mam dzwonić do red. Hejdy i zaanonsować Bazyla.

Dzisiaj w azylu na naszej wewnętrznej tablicy ogłoszeń znalazłam następujący wiersz:

[B]"Wyją suczki, wyją[/B]
[B]nie mają pieseczka.[/B]
[B]Gdzie się nie obejrzą[/B] [B]-[/B]
[B]widzą tylko Leszka.[/B]

[B]Siedzi Bazyl smutny,[/B]
[B]nie przyszła Agnieszka.[/B]
[B]Wygląda przez okno -[/B]
[B]widzi tylko Leszka."[/B]

Legenda:
Agnieszka to ja,
Leszek to człowiek w azylu, który zajmuje sie sprzątaniem boksów, gotowaniem jedzenia dla psów, itp, generalnie siedzi tam prawie cały czas.

Okazało się, że panowie pracujący obok azylu nudzą się czasami i chyba stąd ich świeżo ujawnione zapędy poetyckie :evil_lol: .
Tak czy siak - powstał pierwszy wiersz poświęcony Bazylowi :lol: .

Posted

Zima zbliża się nieubłaganie. Bazylek całe życie w domowych pieleszach ,teraz będzie ją musiał spędzić w budzie:placz: .
I to teraz na stare lata:-( . Czy ktoś nie da ciepłego kąta dla staruszka?

Posted

Trochę się martwię, bo zaczyna się robić zimno, a ten uparty pies nadal nie chce korzystać z budy.

Wczoraj dzwoniłam w jego sprawie do TVP Kraków, ale nikt nie odbierał telefonu :shake:

Posted

Ojej , to będzie problem:shake:. Bazyl nie wie, co to buda.
Wszystkie zimy spędzał na kanapie w cieplutkim mieszkanku.

Czy nikt nie zlituje sie nad staruszkiem,przeciez jak on nie wejdzie do budy, to zamarznie w ta zimę.

Posted

Kosztowało mnie to trochę zachodu i czasu, ale w końcu udało się:

[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]BAZYL ZOSTANIE ZAPREZENTOWANY W TVP KRAKÓW, W PROGRAMIE "KUNDEL BURY I KOCURY", 6 WRZEŚNIA, W CZWARTEK, O GODZ. 18. 40 :multi: :multi: :multi: [/B][SIZE=2][COLOR=black].[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Jeśli ktoś ma możliwość, to proszę oglądać Bazylka i trzymać za niego kciuki.
He, he... no i nie zwracać uwagi na mnie, bo nawet jeśli nie zamdleję :mdleje: :shocked!: :nerwy: , to na pewno się zbłaźnię, palnę jakiś głupotę, siądę na kocie albo przewrócę się o smycz :razz: ...

Posted

Trzymamy kciuki za Bazylka:loveu: , no i za Potter, żeby nic z przewidywanych kataklizmów jej nie dopadło :razz: .
Potter przecież kamera Ci nie straszna, masz juz debiut telewizyjny za sobą, nie ma się co bać:lol: .
Oby tylko los Bazylka kogoś wzruszył.:-(