Gem Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='DuDziaczek']Podniose staruszka :([/quote] Staruszek trochę waży, więc uważaj na siebie ;) Albo wiesz co, pomogę Ci, razem łatwiej ;) Bazyl do góry! Quote
manforte Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Bazylek bardzo potrzebuje domu , zima się zbliża. Quote
Potter Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Występ w TV najprawdopodobniej 6 września, ale nic nie wiem jeszcze na pewno, bo 2-3 wrzesnia mam dzwonić do red. Hejdy i zaanonsować Bazyla. Dzisiaj w azylu na naszej wewnętrznej tablicy ogłoszeń znalazłam następujący wiersz: [B]"Wyją suczki, wyją[/B] [B]nie mają pieseczka.[/B] [B]Gdzie się nie obejrzą[/B] [B]-[/B] [B]widzą tylko Leszka.[/B] [B]Siedzi Bazyl smutny,[/B] [B]nie przyszła Agnieszka.[/B] [B]Wygląda przez okno -[/B] [B]widzi tylko Leszka."[/B] Legenda: Agnieszka to ja, Leszek to człowiek w azylu, który zajmuje sie sprzątaniem boksów, gotowaniem jedzenia dla psów, itp, generalnie siedzi tam prawie cały czas. Okazało się, że panowie pracujący obok azylu nudzą się czasami i chyba stąd ich świeżo ujawnione zapędy poetyckie :evil_lol: . Tak czy siak - powstał pierwszy wiersz poświęcony Bazylowi :lol: . Quote
DuDziaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dzieki Gem napewno latwiej bedzie razem ;] A ten wierszyk super oby nie ostatni... ;] Quote
saga_86 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Bazylek tak daleko w tyle, czy już nikt nie da mu szansy na dom?:shake: Quote
Potter Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzisiaj w azylu wielkie pranie wszystkich kocyków Bazyla :lol: . Quote
erka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zima zbliża się nieubłaganie. Bazylek całe życie w domowych pieleszach ,teraz będzie ją musiał spędzić w budzie:placz: . I to teraz na stare lata:-( . Czy ktoś nie da ciepłego kąta dla staruszka? Quote
Gem Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Własny domek i własny człowiek - Bazyl nie prosi o wiele! Quote
Potter Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Trochę się martwię, bo zaczyna się robić zimno, a ten uparty pies nadal nie chce korzystać z budy. Wczoraj dzwoniłam w jego sprawie do TVP Kraków, ale nikt nie odbierał telefonu :shake: Quote
erka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ojej , to będzie problem:shake:. Bazyl nie wie, co to buda. Wszystkie zimy spędzał na kanapie w cieplutkim mieszkanku. Czy nikt nie zlituje sie nad staruszkiem,przeciez jak on nie wejdzie do budy, to zamarznie w ta zimę. Quote
BasiaD Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bazylek na 1 stronkę przypominać o sobie cioteczkom! Quote
manforte Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bazylek szuka ciepłego domku /nie tylko/ na zimę. Quote
saga_86 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ten wypad do telewizji to chyba już jedyna deska ratunku dla niego Quote
Gem Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dom i miękka kanapa dla Bazyla konieczne od zaraz! Quote
Od-Nowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Bazyl nie zajmie duzo miejsca a da w zamian wielkie serce! Quote
DuDziaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 bazylku gdzie sie ukrywa twoj domek??!! Quote
Potter Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kosztowało mnie to trochę zachodu i czasu, ale w końcu udało się: [SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]BAZYL ZOSTANIE ZAPREZENTOWANY W TVP KRAKÓW, W PROGRAMIE "KUNDEL BURY I KOCURY", 6 WRZEŚNIA, W CZWARTEK, O GODZ. 18. 40 :multi: :multi: :multi: [/B][SIZE=2][COLOR=black].[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Jeśli ktoś ma możliwość, to proszę oglądać Bazylka i trzymać za niego kciuki. He, he... no i nie zwracać uwagi na mnie, bo nawet jeśli nie zamdleję :mdleje: :shocked!: :nerwy: , to na pewno się zbłaźnię, palnę jakiś głupotę, siądę na kocie albo przewrócę się o smycz :razz: ... Quote
erka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Trzymamy kciuki za Bazylka:loveu: , no i za Potter, żeby nic z przewidywanych kataklizmów jej nie dopadło :razz: . Potter przecież kamera Ci nie straszna, masz juz debiut telewizyjny za sobą, nie ma się co bać:lol: . Oby tylko los Bazylka kogoś wzruszył.:-( Quote
Recommended Posts