DoPi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Elizko :multi::multi::multi: to moze te moje tez z "Twojej ręki" pójdą:oops: Quote
eliza_sk Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='DoPi']Elizko :multi::multi::multi: to moze te moje tez z "Twojej ręki" pójdą:oops:[/QUOTE] Najpierw muszę ze swoimi się ogarnąć, bo jeszcze mam jedną do konspiracyjnego wydania :) Masz foto swoich ? Quote
DoPi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 mam miec , bo ponoc dzisiaj były robione,:roll: oczywiście, że wiem, że masz co robić:oops: Quote
AMIGA Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Superowo, że następna malizna ma swój domek :-) Quote
kasia_jot Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='eliza_sk']Mija znalazła domek ;) Zamieszka u brata tymczasowej opiekunki - tuż za płotem. Będzie miała swoją małą Pancię.[/QUOTE] Super wiadomość :multi: Ciekawe, co z małej wyrośnie ;) Quote
Recommended Posts