Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][B]CAC-Włocławek, 9-10.03.2013 r.[/B][/SIZE]

Kto chce z nami pojechac? Mamy jeszcze 1 lub 2 miejsca wolne...

[url]http://www.zkwpwloclawek.pl/index.php?page=wystawa&subpage=11[/url]

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

szukam transportu do Włocławka z województwa podlaskiego /najlepiej z Białegostoku/... może ktoś jedzie bądź zna kogoś kto jedzie i posiada wolne miejsce dla jednej osoby + jednego małego psa??

Posted

[quote name='fankafanty']Tak, będzie na hali :)
Dokładnie tutaj ->
[URL]http://www.chocen.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=401&Itemid=129[/URL][/QUOTE]
Bardzo dziękuję za info:)

pzdr.

Posted

My w busie z W-wy na razie mamy komplet, ale 1 osoba szuka z tych zapisanych jeszcze nie do końca jest zdecydowana jechac., Myslę, że za kilka dni podejmie ostateczna decyzję. Dam znać.

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Siberian Love']Ja szukam transportu dla siebie i jednego średniego psa (samoyeda) (Pruszków/Warszawa)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Ex8p_DcfrVU/UQObY6Z4Y0I/AAAAAAAADww/nVpXmAucT7A/s408/handling.jpg[/IMG][/QUOTE]

[quote name='szalej']też bym pojechała ale nie mam transportu z Pruszkowa/wawy :)[/QUOTE]

Jednak koleżanka nie zdecydowała się z nami jechac do Włocławka:) Tak więc mamy 1 miejsce wolne + mały /średni pies.
Pozostałe informacje - PW.

pzdr.

Posted

[quote name='kier']Uwaga!
Termin przyjmowania zgłoszeń [B]do 22 lutego[/B], czyli do piątku.[/QUOTE]
Tak, tak, dziekujemy za przypomnienie:)

My , tzn. Asiaczki zgłoszone w komplecie:) I opłaceni:)

pzdr.

Posted

Gdyby ktoś jechał tylko na niedzielę i będzie przejeżdżał przez Tomaszów Mazowiecki lub Piotrków Trybunalski i ma jedno miejsce wolne bardzo proszę o kontakt :) Chętnie bym się zabrała :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jednak koleżanka nie zdecydowała się z nami jechac do Włocławka:) Tak więc mamy 1 miejsce wolne + mały /średni pies.
Pozostałe informacje - PW.

pzdr.[/QUOTE]

Dziękuje Asia,

już ogarnęliśmy :)

Posted

Moja znajoma jedzie [B]na niedzielę[/B] do Włocławka [B]z Warszawy[/B] i ma wolne miejsca w samochodzie :)
Jeśli ktoś w Warszawy, okolic Warszawy, albo z miejscowości na trasie Warszawa-Włocławek szuka transportu, to podaję kontakt: nr 600367922 :)

Posted (edited)

Jadę w sobotę do Włocławka z Lęborka (przez Trójmiasto). Mogę zabrać jedną osobę z małym psem. ewentualnie jeśli ktoś jedzie i mam miejsce dla dwóch osób i dwóch małych psów to się z chętnie z kimś zabiorę.

Edited by Monia85
Posted

[quote name='killerek']Gdyby ktoś jechał tylko na niedzielę i będzie przejeżdżał [B]przez Tomaszów Mazowiecki lub Piotrków Trybunalski[/B] i ma jedno miejsce wolne bardzo proszę o kontakt :) Chętnie bym się zabrała :)[/QUOTE]

ponawiam pytanie :) wiadomo co z listą zgłoszonych psów ?