Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wierze...hmmmm czyli moge poprosic by ktos ja wystawil??? mi chwilowo zablokowali konto-grr- nie wiem dlaczego:( jak tyo wyjasnie sama zajme sie jej wystawieniem...i na allegro...

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaLOlina napisał(a):
wierze...hmmmm czyli moge poprosic by ktos ja wystawil??? mi chwilowo zablokowali konto-grr- nie wiem dlaczego:( jak tyo wyjasnie sama zajme sie jej wystawieniem...i na allegro...

Ja mogę wystwić to nie problem ... Problemem jest tekst zawsze do allegro ! Nie mam czasu się zastanowić nad takowym :oops:

Posted

A o jaki tekst chodzi?
Taki : :evil_lol:

Kolejny pies, kolejna historia, która jeszcze nie ma szczęśliwego zakończenia! No ale ... przecież wiadomo, że szczęściu czasem trzeba dopomóc!
Mała, puchata kulka sierści z olbrzymim bagażem doświadczeń, które każdego dnia dźwiga na swych barkach. Zapewne dźwiga ból po utracie pana, który tak drastycznie stłamsił jej miłość, ale może to i lepiej... bo co jest wart człowiek, który porzuca psa? Człowiek, który nie zadał sobie trudu znalezienia psu nowego domu, a jedyną jego czynnością było otworzenie drzwi od samochodu i wypchnięcie małej kudłatej suczki, suczki w zaawansowanej ciąży! Psa który ufał, kochał właśnie jego. Stworzenie które przecież kocha człowieka bardziej niż siebie samego. Ale byłego pana Lady to nie obchodziło, pozbył się kłopotu, który sprawiłaby mu za kilka dni jego suczka! Skazał psa na głód, chłód i samotność... skazał na śmierć matkę, a tym samym jej nienarodzone szczenięta! Ale czy na pewno?
Lady przetrwała, ale nie tylko ona...przeżyły również jej szczenięta! Wśród pól na łonie natury, dorastał największy skarb swojej matki! Pod czujnym okiem małej, puchatej kulki, która z wielką determinacją zapewniała byt swoim szczeniakom, udało jej się! Szczenięta mają domy, została matka.
Błąkając się bez celu po ulicach nie wierzyła, że spotka ją coś dobrego...Głodna, brudna, samotna, niechciana... pies niczyj! Bez marzeń, ideałów, z resztką psiej godności, z psim honorem, z tą wiarą.
Spotkała człowieka który tymczasowo zapewnił jej opiekę, a małe serduszko pokochało go siłą ogromną, pamiętaj, że tak samo pokocha i ciebie jeżeli wyciągniesz pomocna dłoń! Wtedy na twą dłoń opadnie mała, puchata łapka. Pazurki delikatnie zahaczą o skórę i... wtedy już będziesz wiedział, że na tych wszystkich życiowych zakrętach spotkałeś miłość w najczystszej postaci!
Nie trać czasu ... daj się pokochać...

Posted

Gamba jak zawsze w pogotowiu !
Wiesz co Gamba ... Czy Ty to się z powłaniem nie mijasz? ;) A nawet jak się mijasz, to pozostań przy tym, co robisz ;) :loveu: :loveu:

Posted

czoko123 napisał(a):
Jak duza dokladnie jest sunia? Jaki ma charakter,czy jest po sterylce?

Po sterylce - tak, szczegóły zna Majaa, jeśli jesteś zainteresowany(a) to może uderz do Maji na pw albo gg, bo ona teraz mocno zajęta psiakami z afery w Białce