Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja też chcem tak ;)
Ciri wygląda pięknie - ja na Twoim miejscu Ponka bardzo bym się nie martwiła obecnie jej nie jedzeniem Domyślam się jak była u p. Janusza karmiona ipodtykanie jej pod nos coraz to lepszych kąsków może pzynieść efekt dokladnie odwrotny od zamierzonego
Ponka Zdrowiej !

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Yewciu, wielkie dzieki za fotki!krótkie opisy;zdjęcie w koszyczku, to ulubiony koszyczek Ciri, bo w sypialni pańci,kanapa z kolei jest jest dla niej od przyjazdu i pierwszego wejścia do domu-ukochana.Od razu ją sobie zaanektowała,no więc jest już "jej"kanapą na zmianę z koszyczkiem.
Zdjęcia ze spacerków z Myslenic i z krakowskich parków.Bardzo się cieszę, że się Wam wszystkim podobają.Zresztą jak Ciri może się komuś nie podobać??:)Cieszę się, że to jest własnie ONA.
Kamkam ten link od Ciebie..jestem Ci bardzo,BARDZO wdzięczna!
Maju, ciekawi mnie co Ciri jadała u p.Janusza, skoro mówił, ze nie miał z tym problemu,jak z nim rozmawiałam to i apetyt miała u niego i chętnie zmiatał i suche i surowe.
A własnie jesli chodzi o jedzenie to nastepuje powoli zmiana..wczoraj pierwszy raz zjadła rosół z kurką, marchewką i makaronem!nie do wiary!i zagryzła potem suchym pokarmem.Byłam w szoku.
Dzięki wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia!już jest lepiej i w pon czas wracać do pracy.
A tak pozatym to muszę coś napisać....może brzmi to patetycznie, ale nie wiem jak to inaczej wyrazić, sorry.
Gdyby świat składał się z takich ludzi jak Wy wszycy dogomaniacy-nie byłoby bezdomnych, nieszczęsliwych i krzywdzonych psiaków.
Dzięki wam, waszemu oddaniu, pracy i uporowi co jakiś czas psiak znajduje swoje miejsce na ziemi i w czyimś sercu.
Serdecznie pozdrawiamy wraz z Ciri:)

Posted

Fota z parku też nie mogłam wyjśc z podziwu - dwie piękne panie i ta najpiękniejsza polska złota jesień:loveu:

Jak się da to prosimy jeszcze o foty, a małej apetyt z czasem się unormuje:lol:

• 3 months later...