Majaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też chcem tak ;) Ciri wygląda pięknie - ja na Twoim miejscu Ponka bardzo bym się nie martwiła obecnie jej nie jedzeniem Domyślam się jak była u p. Janusza karmiona ipodtykanie jej pod nos coraz to lepszych kąsków może pzynieść efekt dokladnie odwrotny od zamierzonego Ponka Zdrowiej ! Quote
Ponka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Kochana Yewciu, wielkie dzieki za fotki!krótkie opisy;zdjęcie w koszyczku, to ulubiony koszyczek Ciri, bo w sypialni pańci,kanapa z kolei jest jest dla niej od przyjazdu i pierwszego wejścia do domu-ukochana.Od razu ją sobie zaanektowała,no więc jest już "jej"kanapą na zmianę z koszyczkiem. Zdjęcia ze spacerków z Myslenic i z krakowskich parków.Bardzo się cieszę, że się Wam wszystkim podobają.Zresztą jak Ciri może się komuś nie podobać??:)Cieszę się, że to jest własnie ONA. Kamkam ten link od Ciebie..jestem Ci bardzo,BARDZO wdzięczna! Maju, ciekawi mnie co Ciri jadała u p.Janusza, skoro mówił, ze nie miał z tym problemu,jak z nim rozmawiałam to i apetyt miała u niego i chętnie zmiatał i suche i surowe. A własnie jesli chodzi o jedzenie to nastepuje powoli zmiana..wczoraj pierwszy raz zjadła rosół z kurką, marchewką i makaronem!nie do wiary!i zagryzła potem suchym pokarmem.Byłam w szoku. Dzięki wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia!już jest lepiej i w pon czas wracać do pracy. A tak pozatym to muszę coś napisać....może brzmi to patetycznie, ale nie wiem jak to inaczej wyrazić, sorry. Gdyby świat składał się z takich ludzi jak Wy wszycy dogomaniacy-nie byłoby bezdomnych, nieszczęsliwych i krzywdzonych psiaków. Dzięki wam, waszemu oddaniu, pracy i uporowi co jakiś czas psiak znajduje swoje miejsce na ziemi i w czyimś sercu. Serdecznie pozdrawiamy wraz z Ciri:) Quote
yewcia1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fota z parku też nie mogłam wyjśc z podziwu - dwie piękne panie i ta najpiękniejsza polska złota jesień:loveu: Jak się da to prosimy jeszcze o foty, a małej apetyt z czasem się unormuje:lol: Quote
KamaG Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 czy możemy na deserek poprosić o jakąś foteczkę:cool3:? najlepiej kilka:loveu: Quote
Majaa Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 wiem tylko (z relacji p. Janusza), że Ponka jest w stałym kontakcie z p. Januszem i u Lady wszystko jest super ! Quote
Recommended Posts