Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dlaczego Dropsik ...bo to słodziak straszny :) a przy tym twardziel .Drops to bardzo młodziutki piesek ,i w jego bytnośći nie działo się wiela dobrego .Maluszek musiał walczyć o siebie w tym ogromnym nieznanym świecie co najwazniejsze dał sobie radę Mały juz po szczepieniach czeka na kastracje i mam nadzie ze wyfrunie szybciutko do domku w którym juz walczyć nie będzie musiał Drops przebywa w Schronisku w Jastrzębiu Zdroju Kontakt Alina
[SIZE=2][email protected]

gg 465892 telefon 696 192 795

Edited by izek77
Posted

Dropsik to cudo nad cudami. Kochany mały energiczny psiak ktory tylko czeka żeby go zabrać zza krat.
Wyszłam dziś z nim na spacer, no złoto nie psiak. Grzecznie chodził na smyczy, był pełen radości, że może sobie pobiegać a ja za nim. ;);) Kiedy zrobiło mu się troszkę zimno od razu pakował się na rączki i tak się poprzytulaliśmy.
Można o nim powiedzieć żywe srebro. :) Naprawdę jest cudny. I serdecznie polecam.

Posted

A jak go odprowadzałam do kojca to nie chciał wejść, posmutniał i patrzył na mnie z wyrzutem. Kiepsko się czulam. :( Zapierał sie co sił w tych maleńkich łapkach. Buuu

Posted

[quote name='alina71']A jak go odprowadzałam do kojca to nie chciał wejść, posmutniał i patrzył na mnie z wyrzutem. Kiepsko się czulam. :( Zapierał sie co sił w tych maleńkich łapkach. Buuu[/QUOTE]
To jest najgorsze uczucie jakie towarzyszy nam w schronisku. Ten wyrzut w oczach psa :-(

Posted

Byliśmy dziś na długim spacerze. Dropsik jak zobaczył smycz to skakał w swoim stylu czyli łączy dwie przednie łapki i przebiera nimi jakby pływał. Spacerek był fajny, bawił sie troszkę z Suri.

A tutaj dowód na jego mega przytulaśność