Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w domciu. nie pisalam nic, bo najpierw bylam na wycieczce w jastrzebiu (z wizyta w biurze rachunkowym ;) ), a pozniej okazalo sie, ze iplus zastrajkowal. ale jestem... boksio zaaklimatyzowal sie szybciej, niz dojechal do domu, hahaha. spi w lozku, ew. jak mu bardzo niewygodnie, to schodzi na swoje poslanie. siada i daje lapke, jest dosc rozmowny. jest nauczony czystosci. Pani zachwycona nowym przyjacielem :)

edit: jaka ja mam skladnie :O
niestety jestesmy na nowych tableteczkach rozluzniajacych macice, mozg tez rozluzniaja :| zero koncentracji, zero skupienia

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

pies-tornado super sie ma. trudno mowic o wyciszeniu, ale opiekunka opanowala jego nadmiar energii, reaguje na podstawowe komendy. no i wyglada juz jak pies...
jak kiedys bedziemy tamtedy przejezdzali, cykniemy jakies fotki. niestety wszedzie byc nie potrafie - tym bardziej, ze nie mam transportu ani nikogo, kto by tu zostal ze zwierzakami, a do tego za 3tyg. spodziewam sie malej metki. dlatego w kwestii zdjeciowej pozostaje cierpliwie czekac

• 1 month later...