Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponad rok temu błąkał się po ulicach Warszawy, miał wtedy parę miesięcy, wygłodniały i zziębnięty, przeganiany przez wszystkich. Mogłoby się wydawać, że sprawa zakończyła się happy endem, bo psiak został przygarnięty na tzw. tymczas.
W głowie się nie mieści, gdzie pies trafił. Od chwili przyjazdu, pies nie był na spacerze, zamknięty w kojcu i do tego przypięty łańcuchem do budy, stoi już tak ponad roku. Stracił chęć do życia, ma najsmutniejsze oczy jakie dotąd widziałam, ale wystarczy wejść do kojca aby zobaczyć życie u tego bardzo jeszcze młodego psiaka. Jest piękny, dobrze zbudowany, wspaniale umięśniony, niezwykle łagodny w stosunku do ludzi i innych zwierząt, ale potwornie zaniedbany.
Proszę o pomoc w znalezieniu dla niego domku (transport gwarantowany) lub chociaż prawdziwego tymczasu.
Kontakt: [email protected], 0 503 522 400

Krótka zabawa

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczniusia mordka--- co taki wspaniały psiak tak długo robi w tym smutnym miejscu?:( Ogonku nasz wspaniały trzymam kciuki-wierze że niebawem zjawią się ludzie którzy dadzą Ci tyle ciepełka na ile zasługujesz....

Posted

Kto pomoze biedakowi? Lamia moze tytul trzeba inny, tak malo osob tu zaglada....Cos w rodzaju "okrutny tymczas"nie wiem, ale koniecznie cos dodac o tymczasie w tytule , no bo co to za tymczas!!!!

Posted

lamia, a moze napisz jak ten psiak trafil na ten tymczas? Co to za tymczas do diabla, jesli jest niedobrze to chyba warto powiadomic odpowiednie wladze

Posted

dusje napisał(a):
lamia, a moze napisz jak ten psiak trafil na ten tymczas? Co to za tymczas do diabla, jesli jest niedobrze to chyba warto powiadomic odpowiednie wladze

No, teoretycznie to oni chcą dobrze, a tam jest mały teren i jeszcze kilka psów, nie rozumieją, że amstaffy to bardzo aktywne psiaki i nie mogą stać na 2 m łańcuchu bez wybiegu :(

Posted

basiagk napisał(a):
No nie pamietam. Ale ważne ze dotarlam.:p

próbuję mu załatwić jakiś tymczas lepszy, ale jak słyszą amstaff to odkładają słuchawkę, a on jest taki słodki :-(

Posted

basiagk napisał(a):
Lamia może ja go poogłaszam tu i ówdzie?

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Basia wymyśl jakiś tekst bo mnie już weny brak na te ogłoszenia (wszysko o nim jest w pierwszym poście), kontakt na mnie, a fotki prześlę Ci na maila :) :) :) :) :) :)