Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulvhedinn']Dług sie zwiększa radośnie dzięki kociętom itp.... :placz: Ale za Maję obiecałam płacić z osobnego funduszu, wiec nas jeszcze nie wywalili za drzwi....[/quote]

No to wydaje mi się że cegiełki się jeszcze kłaniają. Nie chcę sie narzucać ale....
Decyzja należy do was.

Posted

Isadorko, to byśmy się uśmiechnęły ślicznie :oops::lol: no i przelałabym ci te 70 zł (zgadzacie sie, żeby to poszło z majowej kasy? ), bo przecież nie możesz sama tyle wydawać....

Posted

[quote name='ecci'][B][COLOR=red]pomocy!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
[COLOR=black]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10292198#post10292198[/COLOR][/quote]
wstaw dobrze, bo link nie dziala:p- jeszcze raz!

Posted

Dziaiaj jak bylam ze swoją na USG to przy okazji zapytałam o Majkę, wetka powiedziała, że od tych żeli co Maja ma to lepsze są o nazwie "Granuflex", mówiła też, że konieczne są inj. 1amp x 1raz dziennie x 1 inj. Solcoserylu i antybiotyki na beztlenowece i tlenowce o szerokim spektrum działania, więc teraz pytam czy ona to dostaje?

Posted

[quote name='Korenia']Dziaiaj jak bylam ze swoją na USG to przy okazji zapytałam o Majkę, wetka powiedziała, że od tych żeli co Maja ma to lepsze są o nazwie "Granuflex", mówiła też, że konieczne są inj. 1amp x 1raz dziennie x 1 inj. Solcoserylu i antybiotyki na beztlenowece i tlenowce o szerokim spektrum działania, więc teraz pytam czy ona to dostaje?[/quote]
ulv nie ma kompa, bo nie ma prądu...zadzwonię i się zapytam tylko rozszyfruj mi ten skrót inj.kojarzy mi się to z inicjacyjnie...coś z zastrzykami...dobrze dzwoni???

Posted

[quote name='Korenia']Dziaiaj jak bylam ze swoją na USG to przy okazji zapytałam o Majkę, wetka powiedziała, że od tych żeli co Maja ma to lepsze są o nazwie "Granuflex", mówiła też, że konieczne są inj. 1amp x 1raz dziennie x 1 inj. Solcoserylu i antybiotyki na beztlenowece i tlenowce o szerokim spektrum działania, więc teraz pytam czy ona to dostaje?[/quote]
Wysłałam Ulv Granuflex także

Posted

Ale jesli rana jest zakażona to Granuflex nie jest lepszy, tylko te, które Ulv stosuje Aquacel i Aquacel Ag, wszystko ten sam producent.
Jesli chodzi o ten temat to dla mnie rzeka, więc smiało...:evil_lol:

Posted

Mamy i granuflex, ale ładnie sie rana zachowuje pod aquaclem, albo aquażelem (no i ja tez to dokładnie przerobiłam na KrA i na Bilbo ;)). Solcoseryl dostaje, a antybiotyk też, choć został zredukowany wczoraj do jednego (przedtem dostawała całą gamę), bo rana już się nie paprze ;) Tak, że spokojnie, mała jest zaopiekowana, zaopatrzona, pokłuta i nafaszerowana lekami jak apteka :evil_lol:

Posted

[B]ROZLICZENIE:[/B]

[B]BYŁO[/B]:
[COLOR=red][B]443 zł[/B][/COLOR]

[B]WPŁYWY:[/B]
30,0 Kinga D. (+1,50)
50,0 Magdalena M.D.
5,0 Agnieszka J.
30,0 Gawra7
5,0 Paulina K. (+1,5)
10,Michał K.
5,0 MaestroMax
5.0 Mariusz T.
7,0 Lorens E.
10,0 Kamila S.
100,0 Grażyna M.
30,0 Marta W.
5,0 Dawid T.
10,0 slkallegro
10.0 Michalina_2005
5,0 Małgorzata D.
25,0 kasiatatry
30,0 Anna A. K.
50,0 Wojciech O.
50,0 max32x
--------------------
[COLOR=red][B]452,00 :lol:[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=black]WYDATKI:[/COLOR][/B]
[B]70 ZŁ[/B] dla Isadory

[B][COLOR=#ff0000][COLOR=seagreen]RAZEM:[/COLOR] 825,00 :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]
[B][/B]

Posted

Komentarze rozesłane właśnie szykuję wysyłkę teraz cegiełek. Jak już doszlifuję aukcję dam linka (pewnie w nocy)

Tu miniatura cegiełki

[IMG]http://images33.fotosik.pl/287/314d13c4b99b5e0b.jpg[/IMG]

Posted

Ano trzymajcie, trzymajcie, Maja już szykuje papcie i szlafroczek do kliniki - w końcu chirurgia plastyczna to rzecz dla elegantek, nie? ;) A na poważnie odstawiamy młodą wczesnym rankiem, odbiór pewnie popołudniem (chyba po to, żebyśmy ze skóry wylazły z nerw....)....