Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ja śmiałam zapomnieć o tym wątku?!

W każdym bądź razie - chyba od pierwszej klasy zmądrzałam, bo aktualnie z chemii trzy czwóreczki i żadnej innej oceny. Gdzie w pierwszej miałam bodajże dwie jedynki (wprawdzie poprawione, ale jednak) i nie za ciekawie to generalnie wyglądało. Miszczu ze mnie. :lol: Coś mi biologia nie idzie, ale postaram się podciągnąć. Tak to nie idzie mi jeszcze matma, jednakże jej nigdy nie ogarniałam i prawdopodobnie nigdy nie ogarnę. Chociaż aktualnie przerabiamy wyrażenia algebraiczne, a to akurat lubię i w miarę umiem.

[B]Mani[/B] osobiście za tkankami nie przepadam. Zawsze je kułam, a z oceną nigdy nie wyszłam poza trójką. Nad biologią w moim wykonaniu ciąży chyba jakieś fatum - kuję i dostaję 1-3. Nie kuję dostaję 2-3. Chociaż uno momento - nie uczyłam się na sprawdzian z układu pokarmowego i dostałam 4. :p I pragnę nadmienić, że nie ściągam (dobra, dzisiaj na geografii, ale to troszku).

Posted

[quote name='Dioranne']Ja się w żadnych szablonach nie mieszczę. Raz dobrze idą mi regułki, raz języki. Mnie się nie da ogarnąć. :evil_lol:[/QUOTE]

Ja tak samo
Moje ulubione przedmioty to biologia i angielski:siara:, więc regułki i języki :scream_3:.

A teraz coś o Bezuni , chciałabym jakąś fajną sztuczkę opanować z nią, ostatnio nauczyłyśmy się chodzenia na stopach, na dwóch przednich łapach, przytulania misiaka :Cool!:, mielibyście jakąś fajną sztuczkę w zanadrzu?

A co do Spajkiego, oswaja się:happy1:, już go biorę na rękę ,ale się wyrywa, :obrazic:jakieś porady jak go oswoić bardziej?

No i Lol'a , ten mój axolotl zjadł swoją koleżankę: rybkę i teraz mieszka z glonojadem XD

To mój zwierzyniec <3

• 5 weeks later...
Posted

Mani2000- mam do Ciebie prośbę bo widzę, że w sygnaturce masz, że robisz za darmo grafikę, jak widzisz ja w sygnaturce mam coś nieudanego i bardzo bym prosiła Cię czy mogłabyś coś stworzyć i wysłać mi link na pw ?

chce pomóc pani która jest samotna matka a musi utrzymac sama siebie i ośmioro zwierząt... proszę ludzi o wpłaty, datki.. pani potrzebuje najbardziej karmy dla czworonogów..

i stąd moja prośba czy zrobiłabyś dla mnie sygnaturkę z takim samymm tekstem jaki mam obecnie tylko na jakims ładnym tle itp

mam takie jedno zdjęcie przesłodkich kociaków, może by sie przydalo
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/819/8xyc.jpg[/url]

z gory dziekuje:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Jestem tu najstarsza, dziwne uczucie. :lol:

Na żadnym obozie psim nie byłam, aczkolwiek myślałam, aby się na jakimś pojawić. Raczej w tym roku nam to nie wyjdzie, ale mam nadzieję, że w przyszłym i ja, i Nico będziemy na to gotowi.

Na lato będę miała remont pokoju (wreszcie...), więc zamiast uczyć się fizyki przeglądam różne strony w poszukiwaniu ciekawych mebli. Jakiś zarys pokoju mi się w głowie "maluje", ale kompletnie nie wiem jak go przenieść w rzeczywistość. Ten pokój jest za mały, nie pomieści wszystkiego co chciałabym w nim umieścić... Trzeba będzie wyburzyć łazienkę. :evil_lol:

Posted

[quote name='Mani2000']Dziewczyny, ma/miał tu ktoś z was gada? Węża, jaszczurkę, czy coś?
Interesuję się aktualnie gekonami lamparcimi. :)[/QUOTE]
Moja siostra ma <3 5 gekonów lamparcich, chciałabyś się czegoś dowiedzieć?

Posted (edited)

[quote name='Ever Black Rose']Moja siostra ma <3 5 gekonów lamparcich, chciałabyś się czegoś dowiedzieć?[/QUOTE]

*-*
Między innymi chciałabym się dowiedzieć sporo o wystroju terrarium no i też o naświetleniu.
Potem też o zachowaniu samych jaszczurek, na co mam uważać, co mam uwzględnić, na co patrzeć kupując zwierzę. ;) Planuję zabrać z hodowli :)

Edited by Mani2000
Posted

A nie ma jakiegoś forum (z prawdziwego zdarzenia), gdzie można porozmawiać z innymi właścicielami, dowiedzieć się wszystkiego, swobodnie przejrzeć hodowlę? ;) Nie siedzę w środowisku "jaszczurzym", więc bladego pojęcia nie mam czy takie forum w ogóle istnieje, ale zazwyczaj jest to bardzo pomocna sprawa.

U mnie na wiosnę/lato będzie remont, jest szansa, że wówczas powstaną terra-regały dla myszoskoczków... Może powolutku coś się ruszy w sprawie mojej hodowli. Prawdopodobnie będę zmuszona "ściągać" ogonki zza granicy, bo w Polsce aktualnie miotów nie ma. A jakiegoś polskiego maluszka z chęcią bym wzięła. Jednak sprowadzanie zza granicy to dość duże przedsięwzięcie, dogadanie się z hodowcą. Dżizas. :evil_lol: