doris66 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Ale Laki to chyba sie spóźnił do pupili, bo on przeciez dupke ( nie jajka bo ich brak u chłopaka ) juz grzeje w ds. Quote
asika5 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 doris66 napisał(a):Ale Laki to chyba sie spóźnił do pupili, bo on przeciez dupke ( nie jajka bo ich brak u chłopaka ) juz grzeje w ds. Tak tak spóżniony, bo wcześniej nie było miejsca no i pochwale sie sa tez moje dwie kicie Mufinka i Carmen:multi: szkoda tylko że teksty poucinali:( Quote
kaska0304 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 [FONT=lucida grande]pozdrowionka od Lakusi dzis bylism w odwiedzinkach sami zobaczcie miewa sie super[/FONT] [FONT=lucida grande]oczywiście nie przepuścił zabawy z Kubasem a Kubas z nim ♥ [/FONT] Quote
zachary Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Ale słodkie zdjęcia:loveu:.Nie wiadomo kto słodszy, Laki, czy Kubuś:evil_lol:. Szczęściarz:multi: Laki.:loveu: Quote
kaska0304 Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 jedno i drugie slodkie :loveu: ale w domu wieczorem było smutno mi niewiem czemu może temu że go zobaczyłam i często nie bede widziała Quote
kaska0304 Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 psi napisał(a):hehehe zabawa na całego :multi: słodziaki :) a w domu płacz Kuby czemu Laki z nami nie wrucił oj co ja się miałam mały psiaż mi wyrusł :D Quote
Recommended Posts