Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']Asiaczek, a skad jedzie ten bus? z jakiego miejsca w Wawie??
O ktorej wyjazd?[/quote]
Towarzystwo będzie zbierane z 2 miejsc w W-wie (ustalę do z kierowcą). Ale teoretyczie skłąd na busa mamy zamkięty. Jeda osoba waha się i czekam na jej odpowiedź finalną. Dam znać na tym topiku w ciągu najbliższych dni.
Pzdr.

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='atena501']A co z wpisami z kart paracy? Jeśli sa z ocenami B.dobrymi to pal licho ale jak sa doskonałe? Zostaną przepisane, czy karta pracy będzie jako załącznik do książeczki?[/QUOTE]

Karta pracy będzie jako załącznik. Ogólnie nie ma przymusu zmiany książeczek na nowe - jeśli ktoś ma starą, zieloną i ma ochotę dalej z nią biegać - OK. Przynajmniej na razie... Tak mówł Leszek we Wrocławiu, tylko nie pamiętam komu - hmmm, może nawet Tobie? ;)

Jeśli macie jeszcze jakieś pytania dot. zawodów w ŁDZ, czekamy :razz:

Posted

Ekhm, o tym już nie słyszałam :P Nota bene moja nie ma żadnego numeru, w ogóle jest jakaś taka delikatnie mówiąc "nieautoryzowana" i jakoś nikt sobie z tego nic nie robi ;-) Chyba będę musiała wybrać się do ZK i pozałatwiać te wszystkie duperele, bo jeszcze kiedyś mnie za to wywalą z zawodów :evil_lol:

Posted

Podkomisja Agility GKSP

Komunikat nr 3 z dnia 30.03.2007

Do oddziałów ZKwP

Informujemy o możliwości zamówienia w Biurze Zarządu Głównego druków Książeczek Pracy Agility. Książeczki te winny być wydawane właścicielom psów po uprzednim zaewidencjonowaniu ich. W ewidencji winny zostać odnotowane następujące informacje:
- Numer Książeczki Pracy Agility
- Imię i nazwisko właściciela psa
- Imię i nazwisko przewodnika psa
- Nazwa psa
- Rasa

Numery Książeczek Pracy należy nadawać wg wzoru:
Numer oddziału / kolejny numer ewidencjonowanej Książeczki Pracy.

Numery winny być zapisane cyframi arabskimi.

W przypadku wydania dla przewodnika z tym samym psem kolejnej Książeczki Pracy, przyjmuje ona numer poprzedniej Książeczki Pracy z adnotacją odpowiednio cz. 2, cz. 3 itd.

Jeśli przewodnik zgłosi się do oddziału z Książeczką Pracy Agility nie posiadającą numeru ewidencyjnego, oddział ma obowiązek zaewidencjonowania jej oraz nadania numeru zgodnie z powyższymi zasadami.

Przewodniczący Podkomisji Agility
Leszek Kalisz

Posted

Zgadza się, ten post pojawił się na Dogo już w kilku miejscach...
[SIZE="1"]Moje niedopatrzenie - jeszcze ani razu nie przeczytałam tego komunikatu w całości[/SIZE] :P

Posted

[quote name='niuka'][B]koszt zerowek:[/B]
[B]jeden dzien 30 zl[/B]
[B]dwa dni 40 zl[/B]

:))[/quote]
O, jak tanio :lol: . Może durnotę do zerówek jednak przeniosę... :roll:

Posted

[QUOTE]O, jak tanio :lol: . Może durnotę do zerówek jednak przeniosę... :roll:[/QUOTE]

Mokka to wychodzi tak samo :eviltong:
Jeden przebieg za 10 zł, 4 przebiegi 40 zł , 6 przebiegów 60 zł;)

Posted

[quote name='LALUNA']Mokka to wychodzi tak samo :eviltong:
Jeden przebieg za 10 zł, 4 przebiegi 40 zł , 6 przebiegów 60 zł;)[/quote]

No niby masz rację :razz: . Ale za to pies mniej zmęczony. Przemyślę to jeszcze. :lol:

Posted

Pytanie do organizatorów:
Jakie macie propozycje noclegowe w Łodzi?

Bo coś mi się zdaje, że zabraknie miejsc w ośrodku, który Niuka mi poleciłaś :placz:
I czy w związku z tym można będzie przekimac w namiociku na stadionie?

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Dorotka
Marzenka miala sie z Toba porozumiec w tej sprawie, ale z tego co wiem kilka pokoi jeszcze jest

Ania
ja od dawien dawna nie nosze juz zaswiadczen weterynaryjnych - moj wet czasami jak gdzies dalej wyjezdzam wpisuje mi z tylu w paszporcie ze pies byl badany wtedy a wtedy i ze zdrowy. od powiatowego nigdy nie mialam zaswiadczenia.

Sonia
z tego co wiem ksiazeczki beda wymagane od momentu kiedy wejdzie w zycie odswiezony regulamin agility. najlepiej ksiazeczke miec juz - nie sa drogie - 3zl to zaden koszt, wiec lepiej sobie od razu zalatwic - a to w sumie wygodna rzecz

Posted

Masz rację tylko oczywiście w naszym związku nie ma jeszcze książeczek:angryy:
Załatwię jak tylko to będzie możliwe:p

Czyli przeszłoby gdyby ktoś nie miał?:oops:

Posted

[B]Zakla[/B] - bardzo mi przykro... nie miałam wpływu na to zdarzenie. Może następnym razem uda nam się porozmawiać.

A tak BTW - dostałam dzisiaj potwierdzenie na moje baski!
Pzdr.

Posted

W żadnym razie nie posądzam Cię o szczwane zaplanowanie tej akcji ;) Ale grzecznie szukam. Ewentualnie kogoś, kto ma wolne miejsce w pokoju w nocy z soboty na niedzielę, bo może będziemy mieli jak pojechać, tyle że na obydwa dni, a noclegu nie ma.
A jak się nie uda, to grzecznie ukradnę owczarka i pójdę z nim na trening:lol:

A słyszałam, że dużo osób jeszcze czeka... [SIZE=1]Ehh, już w przyszłym roku mi się zaczną nerwy o zgłoszenia na wystawy:loveu:[/SIZE]

Posted

[quote name='zakla'] Ewentualnie kogoś, kto ma wolne miejsce w pokoju w nocy z soboty na niedzielę, bo może będziemy mieli jak pojechać, tyle że na obydwa dni, a noclegu nie ma.[/quote]

Pogadaj z Karoliną.