Asiaczek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='anetta']Asiaczek, a skad jedzie ten bus? z jakiego miejsca w Wawie?? O ktorej wyjazd?[/quote] Towarzystwo będzie zbierane z 2 miejsc w W-wie (ustalę do z kierowcą). Ale teoretyczie skłąd na busa mamy zamkięty. Jeda osoba waha się i czekam na jej odpowiedź finalną. Dam znać na tym topiku w ciągu najbliższych dni. Pzdr. Quote
2Monika2 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 stereo - ja bym się pisała :) tylko też nie podróżuję swoim autkiem :/ Quote
tamer Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='atena501']A co z wpisami z kart paracy? Jeśli sa z ocenami B.dobrymi to pal licho ale jak sa doskonałe? Zostaną przepisane, czy karta pracy będzie jako załącznik do książeczki?[/QUOTE] Karta pracy będzie jako załącznik. Ogólnie nie ma przymusu zmiany książeczek na nowe - jeśli ktoś ma starą, zieloną i ma ochotę dalej z nią biegać - OK. Przynajmniej na razie... Tak mówł Leszek we Wrocławiu, tylko nie pamiętam komu - hmmm, może nawet Tobie? ;) Jeśli macie jeszcze jakieś pytania dot. zawodów w ŁDZ, czekamy :razz: Quote
Melisa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Te "stare zielone" książeczki są nadal aktualne, tylko trzeba w ZK "nadać" im nowy numer :lol: Quote
tamer Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ekhm, o tym już nie słyszałam :P Nota bene moja nie ma żadnego numeru, w ogóle jest jakaś taka delikatnie mówiąc "nieautoryzowana" i jakoś nikt sobie z tego nic nie robi ;-) Chyba będę musiała wybrać się do ZK i pozałatwiać te wszystkie duperele, bo jeszcze kiedyś mnie za to wywalą z zawodów :evil_lol: Quote
Melisa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Podkomisja Agility GKSP Komunikat nr 3 z dnia 30.03.2007 Do oddziałów ZKwP Informujemy o możliwości zamówienia w Biurze Zarządu Głównego druków Książeczek Pracy Agility. Książeczki te winny być wydawane właścicielom psów po uprzednim zaewidencjonowaniu ich. W ewidencji winny zostać odnotowane następujące informacje: - Numer Książeczki Pracy Agility - Imię i nazwisko właściciela psa - Imię i nazwisko przewodnika psa - Nazwa psa - Rasa Numery Książeczek Pracy należy nadawać wg wzoru: Numer oddziału / kolejny numer ewidencjonowanej Książeczki Pracy. Numery winny być zapisane cyframi arabskimi. W przypadku wydania dla przewodnika z tym samym psem kolejnej Książeczki Pracy, przyjmuje ona numer poprzedniej Książeczki Pracy z adnotacją odpowiednio cz. 2, cz. 3 itd. Jeśli przewodnik zgłosi się do oddziału z Książeczką Pracy Agility nie posiadającą numeru ewidencyjnego, oddział ma obowiązek zaewidencjonowania jej oraz nadania numeru zgodnie z powyższymi zasadami. Przewodniczący Podkomisji Agility Leszek Kalisz Quote
tamer Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zgadza się, ten post pojawił się na Dogo już w kilku miejscach... [SIZE="1"]Moje niedopatrzenie - jeszcze ani razu nie przeczytałam tego komunikatu w całości[/SIZE] :P Quote
niuka Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [B]koszt zerowek: jeden dzien 30 zl dwa dni 40 zl[/B] :)) Quote
Mokka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='niuka'][B]koszt zerowek:[/B] [B]jeden dzien 30 zl[/B] [B]dwa dni 40 zl[/B] :))[/quote] O, jak tanio :lol: . Może durnotę do zerówek jednak przeniosę... :roll: Quote
LALUNA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [QUOTE]O, jak tanio :lol: . Może durnotę do zerówek jednak przeniosę... :roll:[/QUOTE] Mokka to wychodzi tak samo :eviltong: Jeden przebieg za 10 zł, 4 przebiegi 40 zł , 6 przebiegów 60 zł;) Quote
Mokka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='LALUNA']Mokka to wychodzi tak samo :eviltong: Jeden przebieg za 10 zł, 4 przebiegi 40 zł , 6 przebiegów 60 zł;)[/quote] No niby masz rację :razz: . Ale za to pies mniej zmęczony. Przemyślę to jeszcze. :lol: Quote
belgunia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Pytanie do organizatorów: Jakie macie propozycje noclegowe w Łodzi? Bo coś mi się zdaje, że zabraknie miejsc w ośrodku, który Niuka mi poleciłaś :placz: I czy w związku z tym można będzie przekimac w namiociku na stadionie? Pozdrawiam Dorota Quote
Ania i Salma Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 A czy jako że zawody są przy okazji wystawy, to będzie wymagane zaświadczenie od powiatowego weta czy paszport wystarczy? Quote
sonia123 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Na te zawody już trzeba mieć książeczkę pracy?:cool1: Quote
niuka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dorotka Marzenka miala sie z Toba porozumiec w tej sprawie, ale z tego co wiem kilka pokoi jeszcze jest Ania ja od dawien dawna nie nosze juz zaswiadczen weterynaryjnych - moj wet czasami jak gdzies dalej wyjezdzam wpisuje mi z tylu w paszporcie ze pies byl badany wtedy a wtedy i ze zdrowy. od powiatowego nigdy nie mialam zaswiadczenia. Sonia z tego co wiem ksiazeczki beda wymagane od momentu kiedy wejdzie w zycie odswiezony regulamin agility. najlepiej ksiazeczke miec juz - nie sa drogie - 3zl to zaden koszt, wiec lepiej sobie od razu zalatwic - a to w sumie wygodna rzecz Quote
sonia123 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Masz rację tylko oczywiście w naszym związku nie ma jeszcze książeczek:angryy: Załatwię jak tylko to będzie możliwe:p Czyli przeszłoby gdyby ktoś nie miał?:oops: Quote
Klaudia :-) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 na łódzką wpuszczają za okazaniem świadectwa szczepienia przeciwko wściekliźnie więc wystarczy paszport czy książeczka zdrowia Quote
zakla Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A nam rozpadł się transport:placz: Gdyby ktoś miał miejsce na sobotę z Warszawy, to byłabym bardzo dźwięczna. Quote
Asiaczek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [B]Zakla[/B] - bardzo mi przykro... nie miałam wpływu na to zdarzenie. Może następnym razem uda nam się porozmawiać. A tak BTW - dostałam dzisiaj potwierdzenie na moje baski! Pzdr. Quote
zakla Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 W żadnym razie nie posądzam Cię o szczwane zaplanowanie tej akcji ;) Ale grzecznie szukam. Ewentualnie kogoś, kto ma wolne miejsce w pokoju w nocy z soboty na niedzielę, bo może będziemy mieli jak pojechać, tyle że na obydwa dni, a noclegu nie ma. A jak się nie uda, to grzecznie ukradnę owczarka i pójdę z nim na trening:lol: A słyszałam, że dużo osób jeszcze czeka... [SIZE=1]Ehh, już w przyszłym roku mi się zaczną nerwy o zgłoszenia na wystawy:loveu:[/SIZE] Quote
Ludek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='zakla'] Ewentualnie kogoś, kto ma wolne miejsce w pokoju w nocy z soboty na niedzielę, bo może będziemy mieli jak pojechać, tyle że na obydwa dni, a noclegu nie ma.[/quote] Pogadaj z Karoliną. Quote
#Vera# Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mój komputer odmówił współpracy i oznajmił, że formularza wysyłać nie będzie. Czy doszło więc moje zgłoszenie mailem? :cool3: Quote
niuka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 nie doszlo, wyslij mi na priva na dogo, oki? Quote
PARSONRK Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dosłałam zgłoszenia dwóch psów ;) Niuka daj znać czy doszło :) Quote
Recommended Posts