Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko! Dziewczyny jesteście kochane !
Cały czas się zastanawiam, jak wchodzę na ten czy jamniczków wątek , co się stało takiego że jesteście w tym schronie niemile widziane . Przeciez na początku jak pamiętam było całkiem o.k. i chyba kierownictwo było Wam przychylne. Wet schronowy też chciał działać w kierunku ogłaszania piesków , jak pamiętam . Co się stało ? Zmieniło się kierownictwo schronu? Nic nie rozumiem.............

Posted

wtedy obecny kierownik cieszyl sie ze przyjezdzamy,przywozimy/a nawiozlysmy duzo/alePaniom ze stowarzyszenia nie pasowalo ze przyjechal obcy wet. zaszczepic za darmo i ze robimy zdjecia dzieki ktorym 10psow znalazlo kochajace domy i wiemy ze byl zakaz wpuszczania nas,ale my nie nalezymy do ustepliwych i zawsze weszlysmy,tylko coraz dluzej stalysmy pod brama.Teraz nie znamy kier. a wet.pomimo wyrazanych tu checi poznania sie z nami i wspolpracy,nigdy sie z nami nie spotkal.A chcemy!

Posted

[quote name='becia66']Przywiozły jeszcze tyle zapasów ciocie z Rzeszowa ale czy je nam dadzą?:-o

Ciocie ale dużo jedzonka i innych darów żeście dla psiaków zorganizowały :multi: super dziewczyny :loveu:
kurcze tylko jak sprawdzic czy te głodne psy to dostały ?
ta Dobrusia z głowy mi wyjść nie może :shake:
i widok jak za przeproszeniem "wpiernicza" ta sucha karmę :-(

Posted

Dobrusiu!Czy jest tam ktos,kto dosypuje ci karmy!?!Przymilaj sie do dawnego kierownika,moze bedzie pamietal ze tylko to jesz ,bo smierdzace gnaty jeszcze nie umiesz ,ale zeby przezyc naucz sie i tego NIESTETY!

Posted

becia66 napisał(a):
Ewatr, a kto powiedział że zdrowe? :shake:

wiem Becia :oops:
mam bujna wyobraznie a nawet nie moge sobie wyobrazic
jakim cudem one to wytrzymuja ........... żywe :-(

Posted

becia66 strasznie mi głupio :oops: ale Twój mail ze zdjęciami zawieruszył mnie się z reklamami wrzucanymi do skrzynki mailowej i dopiero dziś go zauważyłam :cool3: I przysłałaś mnie zdjęcia jamniczki a pisałaś o dobci :evil_lol:
Widzę, że allegro już ma :lol: a jeżeli potrzebne ogłoszenia w necie to napisz mnie namiary do ogłoszeń (nr tel. i adres mailowy)

Posted

Kurde....ale tam jest total...przeciez te skory, czy co to jest, mozna by ugotowac, poszatkowac i dawac psom do jedzenia...w Mielcu maja parowniki i specjalne urzadzenie do szatkowania.

Ciekawe co by na to powiedzial Sanepid? Mozna by ich tam naslac :angryy:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kurde....ale tam jest total...przeciez te skory, czy co to jest, mozna by ugotowac, poszatkowac i dawac psom do jedzenia...w Mielcu maja parowniki i specjalne urzadzenie do szatkowania.

Ciekawe co by na to powiedzial Sanepid? Mozna by ich tam naslac :angryy:

Właśnie , to jest myśl , tylko czy podejrzenie nie padnie na dziewczyny odwiedzające schronisko?
Czy ktoś wie, czy Dobrusia ma allegro? Przyznam się , że nie pamiętam