Becia66 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A to przywiozły mi ciocie z Rzeszowa, mniam mniam :lol: Quote
karusiap Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 becia czy ty odwiedzasz czasem sunie??jak ona sie miewa?:( Quote
Becia66 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Przywiozły jeszcze tyle zapasów ciocie z Rzeszowa ale czy je nam dadzą?:-o Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Matko! Dziewczyny jesteście kochane ! Cały czas się zastanawiam, jak wchodzę na ten czy jamniczków wątek , co się stało takiego że jesteście w tym schronie niemile widziane . Przeciez na początku jak pamiętam było całkiem o.k. i chyba kierownictwo było Wam przychylne. Wet schronowy też chciał działać w kierunku ogłaszania piesków , jak pamiętam . Co się stało ? Zmieniło się kierownictwo schronu? Nic nie rozumiem............. Quote
halcia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wtedy obecny kierownik cieszyl sie ze przyjezdzamy,przywozimy/a nawiozlysmy duzo/alePaniom ze stowarzyszenia nie pasowalo ze przyjechal obcy wet. zaszczepic za darmo i ze robimy zdjecia dzieki ktorym 10psow znalazlo kochajace domy i wiemy ze byl zakaz wpuszczania nas,ale my nie nalezymy do ustepliwych i zawsze weszlysmy,tylko coraz dluzej stalysmy pod brama.Teraz nie znamy kier. a wet.pomimo wyrazanych tu checi poznania sie z nami i wspolpracy,nigdy sie z nami nie spotkal.A chcemy! Quote
ewatr Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='becia66']Przywiozły jeszcze tyle zapasów ciocie z Rzeszowa ale czy je nam dadzą?:-o Ciocie ale dużo jedzonka i innych darów żeście dla psiaków zorganizowały :multi: super dziewczyny :loveu: kurcze tylko jak sprawdzic czy te głodne psy to dostały ? ta Dobrusia z głowy mi wyjść nie może :shake: i widok jak za przeproszeniem "wpiernicza" ta sucha karmę :-( Quote
k_c Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dobrusia szuka domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
halcia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dobrusiu!Czy jest tam ktos,kto dosypuje ci karmy!?!Przymilaj sie do dawnego kierownika,moze bedzie pamietal ze tylko to jesz ,bo smierdzace gnaty jeszcze nie umiesz ,ale zeby przezyc naucz sie i tego NIESTETY! Quote
Becia66 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A to jedzą psy z Orzechowców. Szkoda tylko że nie czujecie jak to pachnie...:shake: Quote
Becia66 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bierze się to na łopatę i przerzuca do boksów. :shake: Quote
k_c Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Biedne psiaki :-( :-( :-( [quote name='becia66']Bierze się to na łopatę i przerzuca do boksów. :shake: Quote
ewatr Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 oj psiaki :-( jakim cudem wy zdrowe jesteście na takim żarciu :shake: Quote
ewatr Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 becia66 napisał(a):Ewatr, a kto powiedział że zdrowe? :shake: wiem Becia :oops: mam bujna wyobraznie a nawet nie moge sobie wyobrazic jakim cudem one to wytrzymuja ........... żywe :-( Quote
paros Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 becia66 strasznie mi głupio :oops: ale Twój mail ze zdjęciami zawieruszył mnie się z reklamami wrzucanymi do skrzynki mailowej i dopiero dziś go zauważyłam :cool3: I przysłałaś mnie zdjęcia jamniczki a pisałaś o dobci :evil_lol: Widzę, że allegro już ma :lol: a jeżeli potrzebne ogłoszenia w necie to napisz mnie namiary do ogłoszeń (nr tel. i adres mailowy) Quote
Ulka18 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kurde....ale tam jest total...przeciez te skory, czy co to jest, mozna by ugotowac, poszatkowac i dawac psom do jedzenia...w Mielcu maja parowniki i specjalne urzadzenie do szatkowania. Ciekawe co by na to powiedzial Sanepid? Mozna by ich tam naslac :angryy: Quote
anula1959 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ulka18 napisał(a):Kurde....ale tam jest total...przeciez te skory, czy co to jest, mozna by ugotowac, poszatkowac i dawac psom do jedzenia...w Mielcu maja parowniki i specjalne urzadzenie do szatkowania. Ciekawe co by na to powiedzial Sanepid? Mozna by ich tam naslac :angryy: Właśnie , to jest myśl , tylko czy podejrzenie nie padnie na dziewczyny odwiedzające schronisko? Czy ktoś wie, czy Dobrusia ma allegro? Przyznam się , że nie pamiętam Quote
ewatr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dobcia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=183230399 :p Quote
anula1959 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='ewatr']Dobcia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=183230399 :p Faktycznie , tyle tych wątków , że tracę powoli orientację:oops: Quote
ewatr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 a co do Sanepidu to z tego co mi jest wiadomo to raczej Inspekcja Weterynaryjna się zajmuje schroniskami ! Quote
Recommended Posts