Jump to content
Dogomania

Cywil z Glinna w DS, Lira odeszła [*] ... śpij Maleńka :( :( :(

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Tak myślałam Marzku;) A nasza egradska kocha psy, to słychać:) Bardzo fajna audycja, rzeczowe info, serducho w słowach:) Oby ktoś fajny zadzwonił!!!!! [B]Fajna też dziewczyna, która program prowadzi. Bardzo dobry pomysł takie audycje.[/B][/QUOTE]

Ta dziewczyna też jest z dogo, ale nie wiem czy życzy sobie, żeby Ją "ujawniać" ;)
W każdym razie bardzo Jej jesteśmy wdzięczni :loveu:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Ups, sikulec taki!!!?!!!;)[/QUOTE]

Przy DONnce tylko taka grzeczna;) później diabeł wcielony:diabloti:
no i czarna taka, a i podniebienie ma pewnie czarne :megagrin:

Posted

[quote name='betka']DONnka to był nasz wspólny bazarek :)[/QUOTE]

Inicjatywa była Twoja :)
A moje były tylko dwie torebki :oops:
Tak czy siak dziekuję, że zawsze pamiętasz o Glinniakach :)

Posted

Słuchajcie, nie było ani jednego zapytania o Cywila [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley19.gif[/IMG]
Jakby był niewidzialny [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley5.gif[/IMG]
Zaczęłam się na serio martwić o chłopaka - siedzi w hoteliku już 8 miesięcy i końca nie widać...
Nie mogłam przez niego spać ...
Żal mi go, że nie ma swojego człowieka i martwię się o finanse
Długo biłam się z myślami i w końcu poprosiłam Lilkę, żeby obniżyła opłatę za Lirę, która nie zajmuje kojca, przynajmniej dopóki Cywil nie znajdzie domu
Zgodziła się, za co jestem Jej bardzo wdzięczna [IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley31.gif[/IMG]
Od sierpnia za Lirę będziemy płacić 150 - 200 zł w zależności od zasobności portfela.
Za Cywila po staremu 300 zł - za sierpień już wysłałam.

Posted

Trzeba jakoś pomóc tym Bidulkom. Jakbyś coś chciała z rzeczy pozostałych po poprzednich moich bazarkach to bierz. Masz jeszcze linki?
Dziwne, że o Cywila nikt nie dzwoni?

Posted

betka napisał(a):
Trzeba jakoś pomóc tym Bidulkom. Jakbyś coś chciała z rzeczy pozostałych po poprzednich moich bazarkach to bierz. Masz jeszcze linki?
Dziwne, że o Cywila nikt nie dzwoni?

Linki mam :) Pamiętam i dziękuję :loveu:
Te rzeczy są u Ciebie, prawda ?
I ewentualnie zajęłabyś się wysyłką :)
Do piątku NIKT o Cywila nie pytał :shake:
A teraz będę musiała mu zrobić nowe ogłoszenia z moim starym numerem telefonu :roll:
Na szczęście w ogłoszeniach był też mój mail, który się nie zmienił

Posted

zobaczysz DONnka, przyjdzie taki dzień, że Cywil znajdzie TEN domek, ludziska sa jeszcze na wakacjach, zbliża sie jesień, trzeba intensywnie ogłaszać i nie traćmy nadziei, to pełny wdzięku dorodny chłopak