Gosiapk Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 masienka napisał(a):przyszedl, przyszedl... :( i co z tego? chociaż Ty i ja :( Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Camara napisał(a):Savana jest dziś w GW Na prawdę? oooo! A w której? Krakowskiej? Quote
Camara Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Gosiapk napisał(a):Na prawdę? oooo! A w której? Krakowskiej? Tak, w dodatku krakowskim. Quote
Ulka18 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oj, to super :multi: :multi: :multi: Dzieki Gosiu :Rose: Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Camara napisał(a):Tak, w dodatku krakowskim. Wspaniale!!! Jak to zrobiłaś? :multi: Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 missieek napisał(a):narazie cisza No comments :( Quote
masienka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Rety... jak te adopcje nie rusza to Missieek zostanie z takim stadem??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ratunku!!!!!!!!:placz: Quote
masienka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 u siebie to nie:shake: to i tak bez sensu bo w razie gdyby ktos sie trafil musialabym miec zwierzaka u siebie a nie 800km dalej a wtedy moj tz by mnie spakowal razem z calym zwierzyncem:cool1: do tego koszty czipowania, paszportu i ewentualnego transportu, no i nie wiem czy Missiek wogole chcialaby wyslac jakiegos swojego zwierzaka az do Niemiec:razz: za to moja kochana rodzinka porozwieszala troche plakatow w Krakowie i Olkuszu:loveu: Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 masienka napisał(a):u siebie to nie:shake: to i tak bez sensu bo w razie gdyby ktos sie trafil musialabym miec zwierzaka u siebie a nie 800km dalej a wtedy moj tz by mnie spakowal razem z calym zwierzyncem:cool1: do tego koszty czipowania, paszportu i ewentualnego transportu, no i nie wiem czy Missiek wogole chcialaby wyslac jakiegos swojego zwierzaka az do Niemiec:razz: za to moja kochana rodzinka porozwieszala troche plakatow w Krakowie i Olkuszu:loveu: Ładnie z ich strony :) Podziękuj rodzince. Quote
missieek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 masienka napisał(a): no i nie wiem czy Missiek wogole chcialaby wyslac jakiegos swojego zwierzaka az do Niemiec:razz: a wiesz Filipa to bym i do Niemiec poslala :evil_lol: tak nam daje popalic Quote
Gosiapk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Trzeba by tu Tundrę i pajunię ściągnąć. One zajmują się adopcjami do Niemiec. Quote
masienka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No to popytam wsrod znajomych ale nie wielu mam tu takich, ktorym bym psa powierzyla:cool1: :roll: Quote
angie123 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 do góry dziewczyny, na pierwszą stronę wskakujemy...... Quote
Recommended Posts