asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='agaciaaa']Serio ładny ten Twój pies [URL]http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/POLA/7P3B5377_zps6b475f40.jpg[/URL] :loveu: [B]Nie ma to jak dobry fotograf [/B]:lol:[/QUOTE] o to, to własnie :evil_lol: Nikt się pieskiem nie zachwycał wczesniej. I serio nawet dla nie na fociszkach jest ładniejsza niz na żywo :eviltong: Quote
omry Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']bo jest idealny :loveu: :evil_lol: [/QUOTE] Jak moja Avrilka :loveu: Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='omry']Jak moja Avrilka :loveu:[/QUOTE] no bo wiadomo, że kundle są najlepsiejsze na świecie calutkim :loveu: i nadal się jaram fociszkami :evil_lol: [IMG][URL="http://s1221.photobucket.com/user/OkamiaK/media/POLA/7P3B5389_zpsc486de59.jpg.html"][IMG]http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/POLA/7P3B5389_zpsc486de59.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
omry Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Niedźwiadeczek :loveu: Pewnie sporo się takich moloskowatych kundli przez mój dom przewinie w życiu :) Lubię takie. Ile ona gdzieś waży? Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='omry']Niedźwiadeczek :loveu: Pewnie sporo się takich moloskowatych kundli przez mój dom przewinie w życiu :) Lubię takie. Ile ona gdzieś waży?[/QUOTE] Ona to mix CAO z jakimś niemcem. :shake: Najgorsze co może być. "rób coś ze mną, rób! chociaż w gruncie rzeczy mam Cię w dupie, papap! " :evil_lol: Quote
Buńka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jakie ma ślepka śliczne:loveu: Warto było czekać tyle na te fotki;) Mi się twoja sucz podoba bardzo, chociaż szczerze to nie specjalnie w moim typie ale ma za*****te umaszczenie:loveu: Quote
omry Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']Ona to mix CAO z jakimś niemcem. :shake: Najgorsze co może być. "rób coś ze mną, rób! chociaż w gruncie rzeczy mam Cię w dupie, papap! " :evil_lol:[/QUOTE] Ostatnio znajomi, co mają 3 msc sukę mix berna i zero doświadczenia, jak byliśmy nad morzem chcieli z Koszalina przywieźć sobie do domu mix cao z haszczakiem :lol: Na szczęście udało mi się im przetłumaczyć, że chyba na łeb upadli. Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='omry']Ostatnio znajomi, co mają 3 msc sukę mix berna i zero doświadczenia, jak byliśmy nad morzem chcieli z Koszalina przywieźć sobie do domu [B]mix cao z haszczakiem[/B] :lol: Na szczęście udało mi się im przetłumaczyć, że chyba na łeb upadli.[/QUOTE] :mdleje: o mamuniu...nie wiem czy moze istnieć gorszy mix. Przeciez z nizaleznością tych dwóch ras to będzie albo 100% nieodwoływalny pies, albo piesek tylko na lince. Nigdy pzenigdy takiej niezalezności u psa bym nie chciała. Mam kaukaza i mam teraz Polę i kurw*ca mnie bierze, jak moje pieski dochodzą do wniosku, ze jednak muszą sobie iść. Bo tak... Mści się to, że mają luz na codzień, i potem spacerek w mieście kończy się wypadami na własną łapę :shake: Na co dzień to mi wisi, bo i tak urzędują na naszym terenie, wiec prawde mówiąć średnio to mnie to boli. I nawet nie chce mi się jakoś szczególnie tego katować. Soczysta "urwa" na ogół załatwia sprawę :eviltong: Quote
Amber Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Ona jakaś taka mała się na zdjęciach wydaje. Ile waży? Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Amber']Ona jakaś taka mała się na zdjęciach wydaje. Ile waży?[/QUOTE] ok. 25 kg jest malutka, szczuplutka ;) Quote
Amber Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 O Bosze, a ty chciałaś, żeby Jari się z nią "bawił" :eviltong: Bad idea. Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Amber']O Bosze, a ty chciałaś, żeby Jari się z nią "bawił" :eviltong: Bad idea.[/QUOTE] Ona się bawi ze wszystkim co się rusza i daje się poniewierać :cool3: także spoko-dałaby radę, a jak nie to bede mogła wziąc szczeniaczka od Ciebie i nie bedzie straty wielkiej :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Amber']A nie boisz się, że by się połamała? :lol:[/QUOTE] Skoro daje radę z Joko-która jest jak czołg, a wazy coś ok. 55kg to myślę, że dałaby radę. Plus bardzo ładnie robi uniki, w zasadzie dzięki temu zyje jeszcze :diabloti: Quote
Amber Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Spoko, przewalanki to jeszcze nic, gorzej jak się Jariemu agresor załączy :evil_lol:. Jak na statecznego ojca (przyszłej rodziny) przystaje - stabilna psychika to jego dewiza :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Amber']Spoko, przewalanki to jeszcze nic, gorzej jak się Jariemu agresor załączy :evil_lol:. Jak na statecznego ojca (przyszłej rodziny) przystaje - stabilna psychika to jego dewiza :evil_lol:[/QUOTE] Najwyżej ją kagańcem sponiewiera-ona lubi takie klimaty. I się cieszy jak głupia :roll: A poza tym Pola jest wyjątkowo uległa, wiec jakby odstawiła przed nim cały taniec to by się poczuł prawdziwym samcem i by jej odpuścił :evil_lol: Quote
Amber Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 A nie boisz się, że jej to zniszczy psychikę? :placz: Jari jest obwiniany o niszczenie piesków poprzez swoje plebejskie zachowanie :p Quote
asiak_kasia Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Amber']A nie boisz się, że jej to zniszczy psychikę? :placz: Jari jest obwiniany o niszczenie piesków poprzez swoje plebejskie zachowanie :p[/QUOTE] moj piesek jest idealny i nie mozna go zepsuć :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='agaciaaa'] Nie ma to jak dobry fotograf :lol:[/QUOTE] Mówcie mi tak dalej :loveu: [SIZE=1]a potem będę kasować pieniążki [/SIZE]:evil_lol: A kiedy przyjedziesz socjalizować mojego pieseczka?:cool3: Quote
asiak_kasia Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Okamia']Mówcie mi tak dalej :loveu: [SIZE=1]a potem będę kasować pieniążki [/SIZE]:evil_lol: A kiedy przyjedziesz socjalizować mojego pieseczka?:cool3:[/QUOTE] tej, ja się dziwie, że Ty jeszcze robisz to za darmochę :diabloti: a posocjalizować możemny się sobota/niedziela? Bo w tygodniu (póki co) jeszcze pracuje :eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='Okamia']Mówcie mi tak dalej :loveu: [SIZE=1]a potem będę kasować pieniążki [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE] To Ty te fotki zrobiłaś za darmo???? Oszalałaś?? :diabloti: Masz luszczankę i nie bierzesz piniążków za swoją pracę, głupota :shake: Quote
asiak_kasia Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='agaciaaa']To Ty te fotki zrobiłaś za darmo???? Oszalałaś?? :diabloti: Masz luszczankę i nie bierzesz piniążków za swoją pracę, głupota :shake:[/QUOTE] no a potem marudzi ze roboty nie ma...robota się sama pcha, a ta za darmo się daje wykorzystywać :shake: Quote
Aleks89 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Którego pieska chcesz socjalizować?Tą socjopatyczną białą świnie rzucającą się na małe szwabiki?:diabloti: Już wiem!!!!Luc ciepie się do psów przez psa Okamii!:evil_lol: Quote
Okamia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='asiak_kasia']a posocjalizować możemny się sobota/niedziela? Bo w tygodniu (póki co) jeszcze pracuje :eviltong:[/QUOTE] która sobota/niedziela? Jeżeli nie ma nic u nas na mieście to mi pasuje :loveu: Chyba, że kolanko będzie mnie bolało to nie :shake: Ja pieskom znajomych robię za darmo - ale jak chcą niektórzy płacić to mogę podać nr konta:evil_lol: [quote name='Aleks89']Którego pieska chcesz socjalizować?Tą socjopatyczną białą świnie rzucającą się na małe szwabiki?[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Już wiem!!!!Luc ciepie się do psów przez psa Okamii![IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Ona po prostu wiedziała jaki on brzydki będzie jak dorośnie i chciała Ci zaoszczędzić takich widoków :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Aleks89']Którego pieska chcesz socjalizować?Tą socjopatyczną białą świnie rzucającą się na małe szwabiki?:diabloti: Już wiem!!!!Luc ciepie się do psów przez psa Okamii!:evil_lol:[/QUOTE] tak :diabloti: właśnie tego pieska :cool3: fszystko wiem, bo mi Okamia opowiadała jak Lucjanka Prośka chciała zeżreć :lol: btw są kolce jest złoooo :loveu::diabloti: [IMG][URL="http://s1221.photobucket.com/user/OkamiaK/media/POLA/7P3B5497_zps46904492.jpg.html"][IMG]http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/POLA/7P3B5497_zps46904492.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
Recommended Posts