Amber Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Całe szczęście nie podbiega, bo łazi na smyczy, ale jak tylko może to robi akcję "psa obronnego" - ja szczekam, a ty mnie bronisz :lol: W tym przypadku ma dobre zaplecze w postaci Jariego, dlatego tak kocham z nimi wychodzić na raz :loveu: Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 od 1 minuty jak ładnie joreczek idzie :eviltong: [url]http://www.youtube.com/watch?v=tbJ9JcdyjVM[/url] Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 :diabloti: wiecie dlaczego mam duże psy? Bo nie trzeba się do nich schylac za bardzo. Takiego to żeby mu smaka zapodać to pełen skłon trzeba zrobić. Matko...ile roboty. :shake: Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']:diabloti: wiecie dlaczego mam duże psy? Bo nie trzeba się do nich schylac za bardzo. Takiego to żeby mu smaka zapodać to pełen skłon trzeba zrobić. Matko...ile roboty. :shake:[/QUOTE] hahaha a żby pogłaskać to już w ogóle, bo smaka zawsze możesz rzucić, ale ręką nie zarzucisz żeby pogłaskać :evil_lol: Quote
Amber Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ale lepiej się kopy sprzedaje, bo tak fajnie latają w powietrzu :loveu: (nie żebym próbowała :shake: :eviltong:) Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Rinuś']hahaha a żby pogłaskać to już w ogóle, bo smaka zawsze możesz rzucić, ale ręką nie zarzucisz żeby pogłaskać :evil_lol:[/QUOTE] do głaskania to sam by musiał wleźć na coś, bo inaczej to bym nie głaskała :diabloti: [quote name='Amber']Ale lepiej się kopy sprzedaje, bo tak fajnie latają w powietrzu :loveu: (nie żebym próbowała :shake: :eviltong:)[/QUOTE] nie no cos Ty, żadna z nas nigdy nie próbowała :evilbat: Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Amber']Ale lepiej się kopy sprzedaje, bo tak fajnie latają w powietrzu :loveu: (nie żebym próbowała :shake: :eviltong:)[/QUOTE] hahahahaha przez Ciebie w pracy się na mnie paczą jak na kretynkę :shake: nie czytam Ciebie już! :diabloti: Quote
Amber Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 I dobrze! Do roboty się bierz, a nie głupoty czytasz! Bierz przykład ze mnie, jak się pracuje! :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Amber']I dobrze! Do roboty się bierz, a nie głupoty czytasz! Bierz przykład ze mnie, jak się pracuje! :evil_lol:[/QUOTE] o to to! a nie obiboctwo się szerzy :shake: a potem, że emerytury małe, że praca dupowata, ciągle nienarzekania, a robić nie ma komu! :mad: Quote
Amber Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ja to nawet nie wiem jak tak można... przyjść do pracy i siedzieć na dogo :shake: Dekadencja! Quote
asiak_kasia Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 [quote name='Amber']Ja to nawet nie wiem jak tak można... przyjść do pracy i siedzieć na dogo :shake: Dekadencja![/QUOTE] apokalipsa! :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='Amber']I dobrze! Do roboty się bierz, a nie głupoty czytasz! Bierz przykład ze mnie, jak się pracuje! :evil_lol:[/QUOTE] Nie myśl,że to czytam, bo nie czytam ,w ogóle tego nie przeczytałam i nie mam nawet zamiaru :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 4:50 :-o [url]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6J0orC2QECc[/url] nie wiedziałam, że konie tak mogą :razz: Quote
omry Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']nie no cos Ty, żadna z nas nigdy nie próbowała :evilbat:[/QUOTE] Ja próbowałam. Nieraz. 1,5 kg nawet kawałek leci :razz: Nie, żeby specjalnie. Quote
asiak_kasia Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Rinuś']4:50 :-o [URL]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6J0orC2QECc[/URL] nie wiedziałam, że konie tak mogą :razz:[/QUOTE] tylko trzeba wziąc poprawke, że z tego co mi się wydaje to appaloossa albo inny AQH i one są po tym względem wybitnie hm, sprawne, w końcu krzyżowane pod westernową jazdę. W zasadzie każdego konia mozna nauczyć wszystkiego, tylko jedne mają wieksze inne mniejsze predyspozycje. Dokładnie tak jak z psami, każdy w zasadzie bedzie aportował, ale nie każdy bedzie to robił tak jak typowe aportery. [quote name='omry']Ja próbowałam. Nieraz. 1,5 kg nawet kawałek leci :razz: Nie, żeby specjalnie.[/QUOTE] a ja specjalnie zasadziłam kopa jorko-pinczero-czemuś co mi wiecznie wyskakiwało na Rota, miliard razy prosiłam o zabranie psa, a to małe cholerstwo chyba miało jakiś autoalarm z gps-em ustawiony na nas, bo ZAWSZE potrafiło dorwać nas na spacerze :shake: W końcu nie wytrzymałam i dostał z kopa. Poskutkowało, potem pyszczył się już tylko z daleka :evilbat: Quote
Rinuś Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Jesteś niedobrom kobietom :-( jak tak można takiego joreczka :shake: Quote
asiak_kasia Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Rinuś']Jesteś niedobrom kobietom :-( jak tak można takiego joreczka :shake:[/QUOTE] :diabloti: nawet sobie nie zdajesz sprawy ile satysfakcji mi to sprawiło :evil_lol: ]tych wiekszych się juz tak fajnie nie kopie, mniej spektakularne efekty są :shake: jakby tu jakas dogociotka zajrzała i poczytała sobie nasze wpisy, to ban na wieczność murowany :razz: Quote
Amber Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 A ja dziś kupiłam wszystko do bakłażana... oprócz bakłażana :eviltong: Niestety w Biedro, ani na bazarku nie ma, będę musiała wstąpić do Kerfura ;) ale to dobrze bo przy okazji tacki kupię ;) Btw cześć pracy! :lol: Quote
asiak_kasia Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Amber']A ja dziś kupiłam wszystko do bakłażana... oprócz bakłażana :eviltong: Niestety w Biedro, ani na bazarku nie ma, będę musiała wstąpić do Kerfura ;) ale to dobrze bo przy okazji tacki kupię ;) Btw cześć pracy! :lol:[/QUOTE] :loveu: witamy witamy :loveu: u mnie dzisiaj praca wre :diabloti: w przepis na bakłażana można zrobić tez z cukinią, albo innym kabaczkiem ;) Quote
Amber Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 TŻ szczególnie lubi bakłażana, toteż się na niego uwzięłam ;) Kupiłam też kaszankę i boczki rolowane :) Quote
asiak_kasia Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='Amber']TŻ szczególnie lubi bakłażana, toteż się na niego uwzięłam ;) Kupiłam też kaszankę i boczki rolowane :)[/QUOTE] kaszanka- blee :evil_lol: tak samo jak golonka flaki i inne typowo polskie jadło :diabloti: Quote
Amber Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Golonka mniej, bo tłusta, ale flaczki i kaszanka mniam :sabber: Quote
asiak_kasia Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 [quote name='motyleqq']Musicie tak kusić tym grillowaniem?[/QUOTE] :diabloti: tak! :diabloti: jedzonko z grila jest smaczne i zdrowe i smaczne, i nic nie smakuje tak dobrze, jak marynowana karkóweczka :evil_lol: a flaki-ble, tak samo jak żołądki, albo inne takie dziwactwa. Moje żarełko musi ładnie wyglądac i musze widziec co jem, wiec wszelakie papki-jeżeli nie robię ich własnorecznie tez odpadają. a zmieniajac temat-ma ktoś przepis-dobry!-na risotto? Quote
motyleqq Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Wiadomo, że grillowanie jest super. Zawsze lubiłam karkówkę i boczek, ale było minęło ;) Quote
Recommended Posts